Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(ingauk @ 2010 11 06, 14:14)
rankoves stenejau stenejau ir isstenejau atrodo bet va kaklas tai man nepatinka, dukryte apsivilko, o jis astojes, ka ne taip darau  schmoll.gif user posted image

gal kiek per platus kaklas g.gif as tai jei taip butu daryciau aukstesni ir gal but kiek pasiaurinciau,bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Parodik visa vaizda labai smalsu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2010 11 06, 19:21)
gal kiek per platus kaklas  g.gif as tai jei taip butu daryciau aukstesni ir gal but kiek pasiaurinciau,bet cia tik mano nuomone  mirksiukas.gif

nu platokas jis ir man, bet jeigu siaurint arba reik is pradziu arba nezinau, nes gi galvos gi gali neikisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 11 06, 17:55)
nu platokas jis ir man, bet jeigu siaurint arba reik is pradziu arba nezinau, nes gi galvos gi gali neikisti  g.gif

Ar isemei prieky kiek nors? g.gif turetu graziau ziuret daugiau isemus, tada prigultu ir koks cia rastas kaklui, ten sukta kazkas, ar man taip tik rodos? Galima butu kokias 2x2 stulpeliais, tada labiau sutrauktu arba bandyt megzt ilga ir uzlenkt, tada irgi ne taip atsiknojes buna 4u.gif Nors man su kaklais irgi ne kas, retai kada pavyksta graziai padaryt....

Tiesa, spalvytes labai grazios wub.gif parodyk visa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werde: 06 lapkričio 2010 - 20:20
QUOTE(werde @ 2010 11 06, 21:19)
Ar isemei prieky kiek nors?  g.gif turetu graziau ziuret daugiau isemus, tada prigultu ir koks cia rastas kaklui, ten sukta kazkas, ar man taip tik rodos? Galima butu kokias 2x2 stulpeliais, tada labiau sutrauktu arba bandyt megzt ilga ir uzlenkt, tada irgi ne taip atsiknojes buna  4u.gif Nors man su kaklais irgi ne kas, retai kada pavyksta graziai padaryt....

Tiesa, spalvytes labai grazios  wub.gif parodyk visa  biggrin.gif

siek tiek isemiau bet ne daug g.gif o kakliukui tai mazos pynutes, is dvieju akyciu, jos siaip patraukia g.gif
nu gal dar kas nors parasys savo nuomone, arba ardysiu ir kazkaip pasiaurint keliom akytem reiks, gal tada bus geriau g.gif

dar nenufotkianu viso, kaip jau iki galo padarysiu tada pasirodysiu ok blush2.gif
Atsakyti
Čia tik pamąstymai ką aš bandyčiau daryti:
gal bandyt į pačią pabaigą įvert plonytę gumytę, gal kiek sutrauktų...
arba, kaip kažkuri minėjo, primegzt ilgą kaklą ir atlenkt...
bet ko gero geriausia būtų nuardyti kakliuką ir bandyti iš naujo. Prie megztuko megzti laisviau, paskui imti virbalus mažesnius. Čia tokią idėją siūlė 33 puslapyje Amanita (buvo įdėtas fantastiško grožio ir kruopštumo alyvinis megztukas). Tikiuosi ji nesupyks, kad ją pacituosiu:

"Ne, užtrauktukų nėra Tiek priekis, tiek nugara visai identiški. Ten tiesiog kelių skirtingų numerių virbalais megzta, kad tolygiai pasiaurėtų. Didžiausia problema buvo akių nuleidimas -- irgi kažkuriuo metu galva lįst nelabai norėjo. Man, kaip tampriai mezgančiai, labai jau ilgai truko jas laisviau nuleist (ir kad per laisvai nebūtų, nes tada banguotis pradeda )
Vienu žodžiu, jokios mistikos -- tik daug kantrybės, ardymo, permezgimo, matavimosi, ir atitaikai anksčiau ar vėliau "

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 07 lapkričio 2010 - 09:52
QUOTE(aiwita @ 2010 11 07, 10:49)
Čia tik pamąstymai ką aš bandyčiau daryti:

nu del gumutes gal ir nebloga ideja bet ar nevers kakliuko maziukei g.gif
del virbalu irgi nelbogai, nes is tikro renkant akis labai jau gavos suverstai tiesa sakant ir tikrai buvo sunkoka megsti netgi man kietai gan mezganciai doh.gif
ko gero reiks is naujo bandyt ta kakliuka daryt, nes visai kazko nesinori visko ardyt blush2.gif blush2.gif

o kaip atrodytu kaklas didelis bet vien gerom akim, na gali buti netgi kaip gobtuvas g.gif bet ko gero tokiam vaikui nerverta taip daryt g.gif
Atsakyti
Dar vienas darbelis dukrytei ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes.Labai grazus darbeliai.Vargstu ir as su pirmuoju savo reglanu.Nezinau kaip isimti prieki kaklo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 11 07, 14:53)
Nezinau kaip isimti prieki kaklo. blush2.gif

Jei mezgi nuo viršaus, tai čia gan aiškiai pavaizduota ir aprašyta (paskutiniai du skanuoti puslapiai). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 11 06, 13:14)
rankoves stenejau stenejau ir isstenejau atrodo bet va kaklas tai man nepatinka, dukryte apsivilko, o jis astojes, ka ne taip darau  schmoll.gif user posted image

aš tokiu atveju darau kakliuką užsegamą.. smile.gif Ir galvytė telpa, ir nebūna taip atsikišę smile.gif
Atsakyti
Smalsute,mezgu nuo apacios. ax.gif
Atsakyti
user posted image

rodomes pirma relgana nuo virsaus megzta is siulu likuciu. Labai patiko toks mezgimo budas, reik manau labiau ant dukreles megztuku pasipraktikuoti ir sau kazka nusimegzti ax.gif
Atsakyti