Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

Stebiuosi... g.gif kelis puslapius atgal paskaitinėjus viskas taip nuosekliai yra išaiškinta, kad jokių knygų ir jokių skaičiuoklių neprireikia.
Pati rankiojausi medžiagą čia ir mezgiau. Net kelis kartus pati buvau įkėlus viską nuo A iki Z...
jau pradeda atrodyti, kad maždaug kas 4 puslapį kas nors iš naujo paklausia to paties... Netingėkit paskaityti, merginos. Nėra čia taip sudėtinga. Reikia tik bandyti. O tada jau klausti kas neaišku

P.S. Bent man ta skaičiuoklė taip viską sumaišė... Man buvo visiškai nesuprantama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 05 lapkričio 2010 - 08:46
Jei reikia vadovėlinio aprašymo,tai pavartykit mezgimo ABC.Ten daug informacijos yra.

Visada reglaną megzdavau nuo apačios,dabar baiginėju nuo viršaus,pusantros rankovės beliko.Labai patiko megzt.Kažkaip greičiau einasi darbas ir kažkaip pasirodė,kad siūlų mažiau susinaudoja g.gif
Atsakyti
sveikos reglano sektantės biggrin.gif

kokia nuostabi tema 4u.gif
senąją temą buvau pradėjusi skaityti daugiau nei prieš metus, kruopščiai konspektavausi, bet viskas atrodė taip painu, man, tokiai mezgėjai, visi tie skaičiavimai pasirodė "tamsus miškas", todėl net nepradėjau megzti cool.gif o vat dabar iš naujo viską perskaičiau ir tik tuomet,kai pradėjau megzti, viskas 100kart aiškiau thumbup.gif mezgu nuo viršaus liemenę dukrai ir jau beveik iki pažastėlių priėjau ax.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 11 04, 21:52)
Jei nori būtinai vadovėlio ir jei tikrai gerai skaitai rusiškai, tai galima atsisiųsti iš čia. Kad būtų kas lietuvių kalba, neteko girdėti - šiaip pavieniai skyreliai įvairiose knygose.

parsisiunčiau, bet atidarius rodo visokius hieroglifus, gal reikalinga kokia spec.programa g.gif nelabai gaudausi kompiuteriniuose dalykuose blush2.gif

QUOTE(aiwita @ 2010 11 05, 09:43)
Stebiuosi...  g.gif  kelis puslapius atgal paskaitinėjus viskas taip nuosekliai yra išaiškinta, kad jokių knygų ir jokių skaičiuoklių neprireikia.
Pati rankiojausi medžiagą čia ir mezgiau. Net kelis kartus pati buvau įkėlus viską nuo A iki Z...
jau pradeda atrodyti, kad maždaug kas 4 puslapį kas nors iš naujo paklausia to paties... Netingėkit paskaityti, merginos. Nėra čia taip sudėtinga. Reikia tik bandyti. O tada jau klausti kas neaišku

drinks_cheers.gif man net gėda už tas,kurios vos už kelių aiškių nupasakojimų klausia vėl to paties doh.gif reikia pirma viską pasiskaityti ir klausti, jei ko nesupranti...šaunuolės ir labai kantrios tos, kurios visad išsamiai atsako į tuos pasikartojančius klausimus 4u.gif aš irgi turiu keletą klausimų, bet pirma pabandysiu ir jei nesigaus, tada jau kreipsiuos į jus tongue.gif pirmąkart mezgu reglanu, žiūrėsim, kaip čia gausis ax.gif
Atsakyti
Nu merginos, padekit, pirmas reglanas is apacios, bus uzsegimas priekyje, primezgiau iki pazastu ir stop. Ka man dabar daryt? zinau, kad predesiu sumezginet akis, priekiui ir nugarai padalinau po 40, rankovems po20 akiu, bus 4 reglano takeliai, bet o kur skyles rankom, tai niekaip nesuprantu, help smile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2010 11 05, 13:33)
Nu merginos, padekit, pirmas reglanas is apacios, bus uzsegimas priekyje, primezgiau iki pazastu ir stop. Ka man dabar daryt? zinau, kad predesiu sumezginet akis, priekiui ir nugarai padalinau po 40, rankovems po20 akiu, bus 4 reglano takeliai, bet o kur skyles rankom, tai niekaip nesuprantu, help smile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

tau reikia dabr akis rankovem uzsidet: numezgi puse preikio, tada uzsidedi akiu, tiek kiek reikia rankovem, tada nugaros dali numezgi, vel uzsidedi kiek reik rankovem, ir tada likusia priekio puse.
arba nusimegzti rankoves iki pazastu ir tada ratu, o dalint reikia kada nuo virsaus mezgamas
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 11 05, 09:43)
Stebiuosi...  g.gif  kelis puslapius atgal paskaitinėjus viskas taip nuosekliai yra išaiškinta, kad jokių knygų ir jokių skaičiuoklių neprireikia.

Išeitis iš tų pačių klausimų nuolatinio kartojimosi - atidarant naują temą (gaila, kad tai bus dar negreit), visą naudingą info, nuorodas glaustai ir aiškiai pateikti temos pradžioje, įvadinėje žinutėje. Va pvz. aiwita galėtum apsiimti mirksiukas.gif , nes minėjai, kad esi kruopščiai viską išsirinkusi, o ir šiaip, kaip matau, bene uoliausiai seki šią temą. 4u.gif Esu pastebėjusi iš kitų temų SM, kad tai suveikia, o dabar ką - prišnekėta jau tikrai nemažai, svarbiausi dalykai pasimetę tarp šiaip draugiškų paplepėjimų, na ir klausia žmonės to paties, nes užmetę akį į temos pradžią, pabaigą, to, ko tikisi, neranda, o skaityti nuosekliai ne visiems kantrybės, laiko ar ūpo užtenka.
Atsakyti
Atsiprašau, ką nervina pasikartojantys klausimai, bet jei kas nepatingėtų sukelti viską į temos pradžią, kaip pasiūlė Smalsutė, būtų labai šaunu. Tikrai-daugelis temų taip ir prasideda-nuo svarbiausios info 4u.gif
O gėdytis už kitus asmenis nereikėtų-kiekvienas atsakom už save-kai tą supratau-pasidarė daug paprasčiau gyventi smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

As skaiciau tema ir ryzausi pabandyt reglana. Kad ir kaip visos giriat mezgima nuo virsaus, as kazkaip neisivaizduoju ir pradesiu nuo apacios ax.gif Kaip supratau nugara ir prieki drasiai galiu ratu megsti. O klausimas toks, ar galiu iskart 5 virbalais numegst ir rankoves (be siules). As kaip isivaizduoju, tai nebus patogu paskui jas prijungt ir jau reglana ratu daryt g.gif Rankoves turbut reikia megzt paprastai, o paskui susiut? g.gif

Atsakyti
Gal kas galėtų išsamiau paaiškinti kaip mezgamas reglanas iš apačios, ta prasme kaip nuleidinėjamos akys pečiams, kaklui. Dauguma buvo kalbėta apie reglaną nuo viršaus.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2010 11 05, 17:16)
Labas vakaras  4u.gif

As skaiciau tema ir ryzausi pabandyt reglana. Kad ir kaip visos giriat mezgima nuo virsaus, as kazkaip neisivaizduoju ir pradesiu nuo apacios  ax.gif Kaip supratau nugara ir prieki drasiai galiu ratu megsti. O klausimas toks, ar galiu iskart 5 virbalais numegst ir rankoves (be siules). As kaip isivaizduoju, tai nebus patogu paskui jas prijungt ir jau reglana ratu daryt  g.gif  Rankoves turbut reikia megzt paprastai, o paskui susiut?  g.gif

Taip, nebus patogu prijungt, nebent labai istempt reiktu, as mezgiau paprastai ir siuvau. Nuo virsaus mezgant galima rankves besiules daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 11 05, 23:20)
Gal kas galėtų išsamiau paaiškinti kaip mezgamas reglanas iš apačios, ta prasme kaip nuleidinėjamos akys pečiams, kaklui. Dauguma buvo kalbėta apie reglaną nuo viršaus.

jeigu gerai istudijavai kas rasoma apie reglana nuo virsaus, tai nuo apacios tas pats principas tik is kito galo biggrin.gif ir vietoj uzdedau akiu jas reikia sumegzti. viena karta pati pabandysi ir bus viskas labai aisku. cia tiesiog reikalinga praktika mirksiukas.gif
Atsakyti
rankoves stenejau stenejau ir isstenejau atrodo bet va kaklas tai man nepatinka, dukryte apsivilko, o jis astojes, ka ne taip darau schmoll.gif user posted image
Atsakyti