Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

isnagrinejau sia tema nuo...iki ir pabandziau , dukriukui sunkele mezgiau nuo virsaus gavosi nepriekaistingai , o va sau mezgu nuo apacios bet storais siulais ir virbalai 9nr, ir nesigavo gerai , teko nuardyti iki pazastu linijos ir galvoju kad reik suimt po 2 akis tai gautusi ne 8 o 16, gal del to kad siulai stori g.gif
merginos patarkit prasau jei kas jau esat susidure su tokia ptroblemele smile.gif
Atsakyti
Suknike dukriukui 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukeee: 31 spalio 2010 - 10:34
sveikos,
aš vakar pribaigiau reglaninę liemenytę (besiūlė, megzta nuo viršaus,šįkart su skylėtais užmetimais dėl grožio blush2.gif )

user posted image

Atsakyti
Liemane superine thumbup.gif
o kas ten apacioj tokio grazaus?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2010 10 31, 14:40)
Liemane superine  thumbup.gif
o kas ten apacioj tokio grazaus?
g.gif

Dėkui 4u.gif

Čia tokie spec siūlai iš bumbulų, "Midaros" parduotuvėj pirkau po 9lt matkiuką, man labai liuks papuošimui kokiam vaikiškų rūbelių blush2.gif
Atsakyti
Uoj, mergaitės, kaip gražu thumbup.gif

Coliukeee, mergytė užgožia suknutės grožį bigsmile.gif Tokia fainuolė bigsmile.gif

Čili, ar kakliukas megztas iš karto, ar primegztas numezgus liemenę?
Atsakyti
aiwita, čia mezgiau nuo viršaus, pradedant apykakle, man taip paprasčiau nei primezginėti pabaigus smile.gif
Atsakyti
Baigiau ir aš reglaninį megztinį sūnui. user posted image
Nesu labai juo patenkinta, bet tikiuosi, kad toliau seksis geriau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 10 30, 19:24)
Pabaigiau  bigsmile.gif

"Reglanas pagal japonus". Ale jie, bjaurybės, maži, tai N+1 kartą ardyta, kol raštą ir siaurinimus sau atitaikiau.
Bet aš juk kaip ožka užsispyrus, jei jau daikto reikia -- bus! Kad ir po metų...  lotuliukas.gif

user posted image

Amanita, kiek laiko jums uzeme numegzt toki grozi? g.gif

Atsakyti
Amanita, ar nuo apacios pradejai megzti? kiek mazdaug akiu uzdejai?
Atsakyti
Šitas nuo apačios. Akių.... kažkur apie 250.
O kiek užėmė laiko -- čia jau kaip skaičiuosi smile.gif
Gryno darbo, įtariu, būtų apie 1,5 sav. "normalių darbo dienų", jei ne greičiau. Čia jei ardyt nereiktų smile.gif
Kadangi tikrai ne visą darbo dieną mezgu, ardyt reikėjo nemažai (o išardžius dar ir siūlus susitvarkyt, kad nesimatytų, jog iš ardytų megzta) -- laike labai "išsitempė" tas darbas. Va visą vasarą irgi jo į rankas nebuvau paėmus -- na, neina man iš vilnos ko nors gamint, kai lauke temperatūros beprotiškos, o namie -- dar baisesnės smile.gif
Atsakyti
Amanita thumbup.gif
Bet kaip kruopščiai padaryta... neturėčiau tiek kantrybės megzt kelis mėnesius.. Lenkiu galvą
Atsakyti