Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(gekoniuke @ 2010 10 30, 17:19)

Tikiuos suprantamai parasiau ir kam nors pasitarnausiu  blush2.gif

man tai cia aukstoji matematika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2010 10 30, 18:27)
man tai cia aukstoji matematika  doh.gif

reik imt virbalus i rankas ir bandyt, juk teorija be praktikos ir lieka tik teorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2010 10 30, 17:51)
nusimegsk meginuka, pasiskaiciuok kiek akiu suena i 10cm, pasimatuok galvos apimti ir daugmaz spek kiek ten tu akiu reikia  biggrin.gif

Tai taip ir darau, bet nepasakyčiau, kad nors kartą būčiau atspėjusi idealiai. mastau.gif

Šiaip ir tas mezgimas pagal reglano linijos ilgį yra labai santykinis dalykas, nes juk iškirptė gali būti didžiulė arba visai prie kaklo - tada ir ilgis labai skirsis. Pradedu manyti, kad visgi ne iš piršto laužti tie sudėtingieji skaičiavimai, į kuriuos šioje temoje vis siūloma nesivelti. g.gif
Atsakyti
Pabaigiau bigsmile.gif

"Reglanas pagal japonus". Ale jie, bjaurybės, maži, tai N+1 kartą ardyta, kol raštą ir siaurinimus sau atitaikiau.
Bet aš juk kaip ožka užsispyrus, jei jau daikto reikia -- bus! Kad ir po metų... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 10 30, 19:24)
Pabaigiau  bigsmile.gif

"Reglanas pagal japonus". Ale jie, bjaurybės, maži, tai N+1 kartą ardyta, kol raštą ir siaurinimus sau atitaikiau.
Bet aš juk kaip ožka užsispyrus, jei jau daikto reikia -- bus! Kad ir po metų...  lotuliukas.gif

wub.gif nu jau rastas koks wub.gif oo ir spalva grazi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 30, 19:01)
Tai taip ir darau, bet nepasakyčiau, kad nors kartą būčiau atspėjusi idealiai. mastau.gif

Šiaip ir tas mezgimas pagal reglano linijos ilgį yra labai santykinis dalykas, nes juk iškirptė gali būti didžiulė arba visai prie kaklo - tada ir ilgis labai skirsis. Pradedu manyti, kad visgi ne iš piršto laužti tie sudėtingieji skaičiavimai, į kuriuos šioje temoje vis siūloma nesivelti. g.gif

as pagal temos pasiulymus kai mezgiau, tai teko ardyt, gal vaikams ir tinka be kaklo nuleidimu, nes jie tai papuliu neturi lotuliukas.gif , bet man teko issitraukt mezgimo vadoveli ir megzti is naujo , o reglano linija irgi reikia ziuret pagal save.

Pabaigiau  bigsmile.gif

Bet aš juk kaip ožka užsispyrus, jei jau daikto reikia -- bus! Kad ir po metų...  lotuliukas.gif

user posted image

Aina sau kaip grazu blink.gif
Atsakyti
Pabaigiau  bigsmile.gif

bet jau grozis koks............. o spalva irgi thumbup.gif kas cia pasidare, kad visos alyvinem spalvom tik mezga g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pabaigiau  bigsmile.gif

Nerealiai gražu wub.gif Raštas super, spalva taip pat drinks_cheers.gif
Gal galėtum pasidalinti shemute ir siaurinimo aprašymu.
Nu tikrai labai gražu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 10 30, 19:55)
Nerealiai gražu  wub.gif Raštas super, spalva taip pat  drinks_cheers.gif
Gal galėtum pasidalinti shemute ir siaurinimo aprašymu.
Nu tikrai labai gražu...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Schemos pirma dalis

Schemos antra dalis

O siaurinimo aprašymo, deja, nebus. Kiek japonai siaurinimo sudėjo, tiek turiu. Paskui jau "kūrybinės kančios" atitaikant buvo.
Teks pagal savo išmatavimus ir turimus siūlus atitaikyt, ką su tuo japonišku raštu papildomai daryt, kad gražu būtų.
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 10 30, 20:20)
Schemos pirma dalis

Schemos antra dalis

O siaurinimo aprašymo, deja, nebus. Kiek japonai siaurinimo sudėjo, tiek turiu. Paskui jau "kūrybinės kančios" atitaikant buvo.
Teks pagal savo išmatavimus ir turimus siūlus atitaikyt, ką su tuo japonišku raštu papildomai daryt, kad gražu būtų.

Ačiū Amanita už shemutes. 4u.gif
Reiks šifruoti tas shemas, nes taip tik akį užmetus neradau pažįstamų ženklų. Beje heroglifų skaityti taip pat nemoku, kaip čia reiks perkąst tą shemą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 10 30, 20:40)
Ačiū Amanita už shemutes.  4u.gif
Reiks šifruoti tas shemas, nes taip tik akį užmetus neradau pažįstamų ženklų. Beje heroglifų skaityti taip pat nemoku, kaip čia reiks perkąst tą shemą? g.gif

tuščias langelis -- išvirkščia
| -- geroji
toks "susuktas kringelis" -- kryžminė
tie daiktai su "pasvirimais" -- dvi į dešinę arba dvi į kairę sumegztos akys
o -- uždėta
O tas neaiškus daiktas, kur trys akys pabrauktos "ir dar kažkas" -- trečią akį pertrauki virš dviejų pirmųjų (gaunasi 2 akys vietoj trijų), tada gera-uždėta-gera, kad vėl trys akys gautųsi.

O hieroglifų skaityt aš irgi nemoku, bet kad ir nereikėjo.
Mezgama ratu.
Atsakyti
Pabaigiau  bigsmile.gif

fantastika wub.gif
Atsakyti