Prasau padekit, nes nezinau kas kiek turiu sumezgineti akis, kad gautusi grazus reglanas
QUOTE(indruxx @ 2010 10 09, 17:58)
Prasau padekit, nes nezinau kas kiek turiu sumezgineti akis, kad gautusi grazus reglanas
aš niekada neskaičiuoju o tik kiekvienoj gerojo eilėj suimu/uždedu po dvi akis ties reglano linijom, jei skaičiuosim aplink toje eilėje sumažėja/padaugėja 8akim
nežinau ar ka nors supratai
QUOTE(Aderaa @ 2010 10 09, 20:57)
Noriu parodyt savo pirmą darbą reglano rankovėm, nuo viršaus, buvo labai smagu megzti
Ir spalvyte, ir modeliukas, ir mezginukas
gal kas nors gali man paaiskint,kaip tas rankoviu sujungimas taip graziai padaromas? nu man niekaip nesuprantama turbut man gyvai reiktu,kad kas parodytu...
KAI MEZGAT NUO VIRŠAUS AR IŠ KARTO JAU MEZGAT APDAILĄ KAKLIUKUI AR VĖLIAU PRIMEZGAT? IR AR IŠIMAT KAKLIUKUI AKIS AR TIESIOG TIESIAI MEZGAT?
QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 10, 00:15)
KAI MEZGAT NUO VIRŠAUS AR IŠ KARTO JAU MEZGAT APDAILĄ KAKLIUKUI AR VĖLIAU PRIMEZGAT? IR AR IŠIMAT KAKLIUKUI AKIS AR TIESIOG TIESIAI MEZGAT?
gražiau kaklas stovi kai vėliau primezgu negu iškart
gražu.
QUOTE(savitre @ 2010 10 09, 12:04)
aš niekada neskaičiuoju o tik kiekvienoj gerojo eilėj suimu/uždedu po dvi akis ties reglano linijom, jei skaičiuosim aplink toje eilėje sumažėja/padaugėja 8akim
nelabai gal galima placiau
QUOTE(indruxx @ 2010 10 10, 19:06)
nelabai gal galima placiau
suimu ar uždedu priklauso nuo to mezgu žemyn ar aukštyn jei aukštyn tai suimu kiekvienos dalies pradžioj ir gale dvi akis tai gaunasi taip priekis 2kartus po 2akis rankovė 2x 2akis nugara 2x 2akis ir kita rankovė 2x2akis , sekanti eilė jau yra "blogoji" joje nieko nesumezgu sekančioj eilėj vėl taip pat sumezgu ir t.t.
QUOTE(Amade @ 2010 10 10, 16:51)
namo pirmas blynas reglanu kita karta megsiu nuo kaklo zemyn be siuliu, nes cia viska atskirai mezgiau, tai buvo vargo susiut
merginos kurioje vietoje jus mato varga susiuti? Jei graziai ismezgat paskutine ir pirmaja aki - susiuvimas lieka pats malonumas