Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

Sveikutes.Pasiziurejau tema,labai grazus visu darbeliai,todel visgi turbut pameginsiu ir as reglano rankoves.Mezgu seniai,o tokio budo vis niekaip neisbandau.Kaip kai kurios merginos raso,man kol kas tai zalias miskas. ax.gif
Atsakyti
Na pagaliau rolleyes.gif
user posted image
Tik nesuprantu- ar pats siūlas duoda sukimą, ar raštas. Kažkaip į dešinę pusę neša ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute6 @ 2010 10 01, 02:47)
Na pagaliau  rolleyes.gif
user posted image
Tik nesuprantu- ar pats siūlas duoda sukimą, ar raštas. Kažkaip į dešinę pusę neša  ax.gif

Labai gražu smile.gif
Atsakyti
Grazus megztukas ax.gif
Atsakyti
Mildute6, labai mielas megztukas thumbup.gif Manau, kad čia raštas toks, kuris suka
Kokiu čia raštu megzta? Labai gražiai atrodo

Airida M, tikrai pamėgink smile.gif Pirmas truputį baugina, bet paskui taip fainiai mezgasi smile.gif Dabar net pagalvot nenoriu apie jokį kitą būdą. Anksčiau taip ilgai megzdavosi man, o dabar megztukas per kelis vakarus nusimezga tongue.gif Viską, ką planuoju megzti, stengiuosi pritaikyti reglanui ( išskyrus sijonus ir šalikus smile.gif ) Jei nesugalvoju kaip pritaikyti, visai nemezgu smile.gif Šiandien pabaigsiu dukterėčiai megztuką ir tada skraistę dukrai megziu bigsmile.gif Ji jau nekantrauja ax.gif
Atsakyti
Čia tas aparatas.

user posted image

Šalia padėjau 20 cm liniuotę, kad būtų lengviau įsivaizduoti kokio jis dydžio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 06 spalio 2010 - 11:39
puku surinkejas
Atsakyti
Aiwita,aciu uz padrasinima.Turbut pirmiausiai pasimokinsiu ant kokio paprasto mezginelio,o po to jau ir kitus meginsiu.Tikiuosi,jei kas bus neaisku,man padesit. ax.gif
Atsakyti
Tu tik pradėk. Tikrai padėsim smile.gif jei norėsi mėginti nuo viršaus, tai drąsiai gali rašyti man net į AŽ. Tikrai viską smulkiai parašysiu, paaiškinsiu tongue.gif
Atsakyti
O mezgant reglaną kaip formuoti pažastis? Tiek nuo apačios tiek nuo viršaus mezgant. Ar reikia kažkiek dadėti ar nuimti akių? Jau viskas atrodo aišku, tik šioje vietoje nežinau ką daryti g.gif
Atsakyti
Aš mezgu nuo viršaus. Nieko nereikia dadėti. Kai jau reglano ilgis tinkamas, priekį su nugara mezgi kartu, o rankoves palieki
Atsakyti
Pagaliau ir as iskankinau savo merginai suknele, visai smagiai mezgasi. Iki siol buvau mezgus tik pirstines, kepures ir salikus, nes nemegstu susiuvinet, o ir siaip man labai sudetinga atrodo visas dalis teisingai ismegzt. Pabandymui sunaudojau likucius, dabar niezti nagai nusipirkt siulu ir dar ka nors numazgyt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti