O čia mano šviežiai baigtas:
Siūlai Princesė kažkada IKI akcijos metu pirkti, sunaudojau nepilnai 4.
simre, daili graži liemenė nuo apačios mezgei?
Pirmą kartą mezgiau reglaną nuo viršaus, pati savim džiaugiuos, kad iškart pavyko viską apskaičiuot
.... sarafanas tik ką iškeptas, ir pamatuotas ant pižamos
Pirmą kartą mezgiau reglaną nuo viršaus, pati savim džiaugiuos, kad iškart pavyko viską apskaičiuot
QUOTE(simre @ 2010 02 06, 12:51)
O čia mano šviežiai baigtas:
super!
kaip čia tas pynes taip padaryti, man dar sunkiai suprantama bet taip norečiau pati taip nusimegzt
QUOTE(pulina @ 2010 02 06, 14:24)
nu suuuper, retai kada giriu, čia negalėjau susilaikyti modeliukas įdomus koks su tuo katiniuku, gal schemutę turite?
Mąstau megzti mažei liemenę reglaniuku nuo viršaus, kitaip jau man nesimezga
CrazySun, pynės-nėra nieko paprasčiau, sukeičiate vietomis tarkim 1 ir 2 su 3 ir 4 akimis ir mezgate įprastai kiek norite eilučių, kol vėl pakartojate tą patį
QUOTE(pulina @ 2010 02 06, 14:24)
Taip, nuo apačios. Čia antras reglanas mano mezgimo praktikoj. Skaičiavimų jokių, nes mezgiau pagal man tinkantį fabrikinį megztinį - kaip pagal iškarpą.
QUOTE(CrazySun @ 2010 02 06, 15:37)
kaip čia tas pynes taip padaryti, man dar sunkiai suprantama bet taip norečiau pati taip nusimegzt
Kas neaišku? Kaip pačią pynę padaryt, ar kaip jas mezginio šonuose įdėt?
QUOTE(Čili @ 2010 02 06, 17:25)
nu suuuper, retai kada giriu, čia negalėjau susilaikyti modeliukas įdomus koks su tuo katiniuku, gal schemutę turite?
smagu kad patiko
žiūrėjau tik į katuku schemutes, kaspiniukai iš galvos, tiesiog nunėriau stačiakampį ir per vidurį pergnubiau, pats sarafaniukas paprasčiausiai reglanas nuo viršaus, be jokių pribumbasų
gal galit patarti kai tas rankoves nusimegzti?
QUOTE(pulina @ 2010 02 06, 23:12)
smagu kad patiko
žiūrėjau tik į katuku schemutes, kaspiniukai iš galvos, tiesiog nunėriau stačiakampį ir per vidurį pergnubiau, pats sarafaniukas paprasčiausiai reglanas nuo viršaus, be jokių pribumbasų
na,bet labai toks stilingas, grynai vaikiškas ir su nuotaika gavosi Dėkui,reiks katiniauskus šituos panaudoti savo panoms
QUOTE(Čili @ 2010 02 07, 14:10)
Dėkui,reiks katiniauskus šituos panaudoti savo panoms
bus greičiausiai patenkintos panikės...
mano didžioji irgi tokio užsimanė pamačius
QUOTE(pulina @ 2010 02 06, 15:24)
Puikus darbas!
QUOTE(rogue @ 2010 02 07, 08:35)
Ir aš tokio noriu tik kaip numegzti, deja, neįsivaizduoju