Vigilyte -labai gražus megztukas. Puikiai suderinai raštą ir įdomiai čia sužaidė tie įterpti ruoželiai kitos spalvos siūlais. O kaip čia pavyko išmegzti reglaną ir raštą tokį gana kaprizingą manyčiau, reglanui pritaikyti. Čia mezgei nuo apačios atskiromis detalėmis ir susiuvai? Šaunuolė.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 03 22, 21:24)
Labai grazus megztukas
ačiū
QUOTE(Letune @ 2010 03 22, 21:52)
Vigilyte -labai gražus megztukas. Puikiai suderinai raštą ir įdomiai čia sužaidė tie įterpti ruoželiai kitos spalvos siūlais. O kaip čia pavyko išmegzti reglaną ir raštą tokį gana kaprizingą manyčiau, reglanui pritaikyti. Čia mezgei nuo apačios atskiromis detalėmis ir susiuvai? Šaunuolė.
ačiū už pagyrimus , mezgiau nuo apačios iš atskirų gabalų, o nuo pažastų ant valo, tiek alyvinis tiek juodas siūlas yra iš dviejų siūliukų, tai vidurinei juostelei ėmiai vieną juodą vieną alyvinį siūliuką
Mano pirmas "blynas" reglano, dar ne visai iškeptas
[img=http://www_fotoz_lt/res/img/photosfaste/megztukas-5810.jpg?=1269511190]
[img=http://www_fotoz_lt/res/img/photosfaste/megztukas-5810.jpg?=1269511190]
Aš pasirodau su suknele:
Aš pasirodau su suknele:
pirma karta mezgiau reglana (nuo kakliuko zemyn),bet labai patiko aciu visoms sukelusioms cia info kaip megzti reglana, man labai praverte
QUOTE(Amber_piece @ 2010 03 26, 00:52)
Aš pasirodau su suknele:
pirma karta mezgiau reglana (nuo kakliuko zemyn),bet labai patiko aciu visoms sukelusioms cia info kaip megzti reglana, man labai praverte
pirmą kartą??? Nuostabus darbas
QUOTE(Lutė @ 2010 03 26, 21:31)
pirmą kartą??? Nuostabus darbas
ACIU,tikrai pirma vat dabar jau sedau sunui megztini pradejau narplioti
Noriu jusu paklausti, numezgiau visas dalis iki pazastu ir dabar reikia pradet megzti reglana, bet neisivaizduoju koks ten rastelis turi buti? kaip ten tas akis sumegzti, ar is abieju pusiu reikia sumegzt akis?
ilgai zavejausi jusu darbeliais, ilgais kaupiausi reglanui, pagaliau ryzausi ir isbandziau, ir labai patiko...likau patenkinta..megzta is atskiru daliu ir susiuta, tik kaliukas istisai numegztas...
Noriu sarafaniuka numegzti dukriukui.Ar imanoma butu nuo virsaus,ir kad butu petneseles? Man kazkaip atrodo,kad nelabai
Jei prisimenate,parasykite kiek akiu dejote pradziai?Bandyciau kazka panasaus,ziuriu amzius mergaiciu panasus musu
QUOTE(ruci @ 2010 03 25, 14:27)
Jei prisimenate,parasykite kiek akiu dejote pradziai?Bandyciau kazka panasaus,ziuriu amzius mergaiciu panasus musu
QUOTE(*finy* @ 2010 04 27, 15:04)
Noriu sarafaniuka numegzti dukriukui.Ar imanoma butu nuo virsaus,ir kad butu petneseles? Man kazkaip atrodo,kad nelabai
galima va as taip mezgiau
uzdzdi akis aplink kakla, mezgi su reglanu tiek kiek nori kad butu petneseles, paskui ties rankvem nuimi, o megzdama nauja eile pridedi akiu po pazastimis ir toliau jau mezgi visa suknute.
Sios temos pagalba ir man pirmasis besiulis reglanas pavyko
O cia kazkada mezgiau bet siutas
O cia kazkada mezgiau bet siutas