Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

Vigilyte -labai gražus megztukas. Puikiai suderinai raštą ir įdomiai čia sužaidė tie įterpti ruoželiai kitos spalvos siūlais. O kaip čia pavyko išmegzti reglaną ir raštą tokį gana kaprizingą manyčiau, reglanui pritaikyti. blink.gif Čia mezgei nuo apačios atskiromis detalėmis ir susiuvai? Šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 03 22, 21:24)
Labai grazus megztukas  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Letune @ 2010 03 22, 21:52)
Vigilyte -labai gražus megztukas. Puikiai suderinai raštą ir įdomiai čia sužaidė tie įterpti ruoželiai kitos spalvos siūlais. O kaip čia pavyko išmegzti reglaną ir raštą tokį gana kaprizingą manyčiau, reglanui pritaikyti.  blink.gif Čia mezgei nuo apačios atskiromis detalėmis ir susiuvai? Šaunuolė.

ačiū už pagyrimus 4u.gif , mezgiau nuo apačios iš atskirų gabalų, o nuo pažastų ant valo, tiek alyvinis tiek juodas siūlas yra iš dviejų siūliukų, tai vidurinei juostelei ėmiai vieną juodą vieną alyvinį siūliuką 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmas "blynas" reglano, dar ne visai iškeptas blush2.gif
[img=http://www_fotoz_lt/res/img/photosfaste/megztukas-5810.jpg?=1269511190]
Atsakyti
Aš pasirodau su suknele:
user posted image
Atsakyti

Aš pasirodau su suknele:
user posted image

pirma karta mezgiau reglana (nuo kakliuko zemyn),bet labai patiko thumbup.gif aciu visoms sukelusioms cia info kaip megzti reglana, man labai praverte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amber_piece @ 2010 03 26, 00:52)
Aš pasirodau su suknele:
pirma karta mezgiau reglana (nuo kakliuko zemyn),bet labai patiko thumbup.gif aciu visoms sukelusioms cia info kaip megzti reglana, man labai praverte 4u.gif

bigsmile.gif pirmą kartą??? Nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 03 26, 21:31)
bigsmile.gif pirmą kartą??? Nuostabus darbas  wub.gif

ACIU,tikrai pirma blush2.gif vat dabar jau sedau sunui megztini pradejau narplioti
Atsakyti
Noriu jusu paklausti, numezgiau visas dalis iki pazastu ir dabar reikia pradet megzti reglana, bet neisivaizduoju koks ten rastelis turi buti? kaip ten tas akis sumegzti, ar is abieju pusiu reikia sumegzt akis?
Atsakyti
ilgai zavejausi jusu darbeliais, ilgais kaupiausi reglanui, pagaliau ryzausi ir isbandziau, ir labai patiko...likau patenkinta..megzta is atskiru daliu ir susiuta, tik kaliukas istisai numegztas... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Noriu sarafaniuka numegzti dukriukui.Ar imanoma butu nuo virsaus,ir kad butu petneseles? g.gif Man kazkaip atrodo,kad nelabai unsure.gif

QUOTE(ruci @ 2010 03 25, 14:27)
Aš pasirodau su suknele:
user posted image

Jei prisimenate,parasykite kiek akiu dejote pradziai?Bandyciau kazka panasaus,ziuriu amzius mergaiciu panasus musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 04 27, 15:04)
Noriu sarafaniuka numegzti dukriukui.Ar imanoma butu nuo virsaus,ir kad butu petneseles?  g.gif  Man kazkaip atrodo,kad nelabai  unsure.gif
Jei prisimenate,parasykite kiek akiu dejote pradziai?Bandyciau kazka panasaus,ziuriu amzius mergaiciu panasus musu  4u.gif

galima smile.gif va as taip mezgiau user posted image
uzdzdi akis aplink kakla, mezgi su reglanu tiek kiek nori kad butu petneseles, paskui ties rankvem nuimi, o megzdama nauja eile pridedi akiu po pazastimis ir toliau jau mezgi visa suknute. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sios temos pagalba ir man pirmasis besiulis reglanas pavyko thumbup.gif
user posted image

O cia kazkada mezgiau bet siutas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti