Senoji tema uždaryta, tai darau nauja tema su klausimu
Gal turite schemą reglano nėrimo iš apačios
QUOTE(lafan @ 2010 02 02, 19:23)
O šitam megztukui kaži tiktų reglanas?
Koks gražus Gal turi schemutę ?
QUOTE(Jolancike @ 2010 02 02, 18:39)
Koks gražus Gal turi schemutę ?
Prašau. Tai kaži tiktų reglanas ar ne? Nes, kai bandžiau pavyzdėlį megzt man nesigavo, o taip norėčiau. Kaip tik priartėjau prie pažastų.
QUOTE(Ligvita @ 2009 07 03, 17:44)
QUOTE(lafan @ 2010 02 02, 21:47)
Prašau. Tai kaži tiktų reglanas ar ne? Nes, kai bandžiau pavyzdėlį megzt man nesigavo, o taip norėčiau. Kaip tik priartėjau prie pažastų.
Ačiukas didžiausias Nerealus megztukas
Dėl reglano negalėčiau patart, nes reglanu niekad nemezgiau. Bet juk jis puikiai atrodo taip kaip yra, kodėl norėtum keisti ?
QUOTE(Jolancike @ 2010 02 02, 21:14)
Ačiukas didžiausias Nerealus megztukas
Dėl reglano negalėčiau patart, nes reglanu niekad nemezgiau. Bet juk jis puikiai atrodo taip kaip yra, kodėl norėtum keisti ?
Paskutiniu metu mezgiau tik vaikams, tai kažkaip, kai prireikė vyrui užsinorėjau raglano, bet jaučiu, kad nieko nekeisiu. Nors as ir nemoku taisyklingai rankoves prisiuti.
QUOTE(lafan @ 2010 02 02, 22:33)
Paskutiniu metu mezgiau tik vaikams, tai kažkaip, kai prireikė vyrui užsinorėjau raglano, bet jaučiu, kad nieko nekeisiu. Nors as ir nemoku taisyklingai rankoves prisiuti.
Aš visada rankoves prisismaigstau su adatėlėm, kad lygiai pasiskirstytų ir tada prisiuvu, visada gerai gaunasi
QUOTE(Jolancike @ 2010 02 02, 21:50)
Aš visada rankoves prisismaigstau su adatėlėm, kad lygiai pasiskirstytų ir tada prisiuvu, visada gerai gaunasi
Nu ir as jauciu taip pat darau. Tuo paciu principu, kaip kad perlenkta kakla prisiunu. Bet man ner graziau uz reglana tik, kad perprasti ji, tai... Vaikams iseina, o suaugusiems nebandziau, bet vaiku mezginiuose jei ir isivelia kokia klaidele, tai ne taip matosi, kaip kad suaugusio mezginyje.
Jungiuosi i jusu gretas. visada grozejausi drabuzeliais vaikuciams ,megztais reglanu, tik neturejau zalio supratimo kaip ir nuo ko pradet.ir kai pradejau skaityt sia tema jau buvau benumojanti ranka, galvojau niekada neperprasiu sios mandrybes iki kol nepabandziau ir ka jus sau manot-isejo!!!!is pirmo karto bet dabar iskilo klausimas toks-kai jau baigineji reglano linija( mezgu nuo virsaus), akis rankovems reikia susivert atskirai ant kokio siulo ir toliau megzt nugara/prieki, o tai prie kur priskirt tas 4 (mano atveju 8) akis pries kurias ir po kuriu buvo uzdedamos papildomos akys?prie rankoviu ar pridet prie priekio ir nugaros? nu tikiuosi supratot apie ka as cia
QUOTE(D@mena @ 2010 02 05, 18:15)
Jungiuosi i jusu gretas. visada grozejausi drabuzeliais vaikuciams ,megztais reglanu, tik neturejau zalio supratimo kaip ir nuo ko pradet.ir kai pradejau skaityt sia tema jau buvau benumojanti ranka, galvojau niekada neperprasiu sios mandrybes iki kol nepabandziau ir ka jus sau manot-isejo!!!!is pirmo karto bet dabar iskilo klausimas toks-kai jau baigineji reglano linija( mezgu nuo virsaus), akis rankovems reikia susivert atskirai ant kokio siulo ir toliau megzt nugara/prieki, o tai prie kur priskirt tas 4 (mano atveju 8) akis pries kurias ir po kuriu buvo uzdedamos papildomos akys?prie rankoviu ar pridet prie priekio ir nugaros? nu tikiuosi supratot apie ka as cia
Taip rankovems skirtas akis suveriat atskirai ir toliau mezgat ratu, arba prieki/nugara atskirai, tada reikes siuti.
Kas liecia pacias reglano linijas: as dalyndavau jas per puse, t.y. ir rankovems ir priekiui/nugarai.(mano patirtis reglane nalabai didele)
Bet neseniai kazkur perskaiciau kad mezgant reglana akis reglano linijai reikia imti nuo rankoviu, tuo paciu ir paskui pabaigus reglano linijas jas skirti rankovems.