Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 16:25)
Nesulaikai oro, o iskvepi ji ir tada sulaikai kvepavima ir darai pratimukus mirksiukas.gif

Tai bodyflex'as nekenkia sveikatai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 15:19)
As jau privalgius blynu, tai manau netikslu bus blush2.gif

Matuoju viena, kadangi ten kur idejau nuorodele to filmo, ten antroj dalyje mokina kaip issimatuot, tai ten sake, kad viena.. g.gif

Butinai atsisiuskit tuos filmus, ten DAUG nauju pratimu rankoms, pilvukui, uzpakaliukui ir tikrai geriau veikia, nes kita diena net raumenukus paskausta mirksiukas.gif O be to, galima kiekviena diena vis kita kompleksa daryt, nebus nuobodu 4u.gif

Reiks paprašyti,kad kas nors padėtų atsisiūsti,nes aš su visokiais atsisiuntimais nedraugauju blush2.gif

Reiks,kai kitą pirmadienį matuosiuos ,pasimatuot atskirai vieną koją ir abi kartu.
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 02 16, 15:30)

Na jei jums atrodo kad kenkia, tai jus ir nedarykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 02 16, 15:30)

Tikrai nekenkia.Kažką buvau knygoje skaičiusi apie širdį,bet ant greitūjų dabar nieko nerandu. O šiaip,tai nuo celiulito išgydo kiti net rūkyti meta.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 15:31)
Reiks paprašyti,kad kas nors padėtų atsisiūsti,nes aš su visokiais atsisiuntimais nedraugauju blush2.gif

Reiks,kai kitą pirmadienį matuosiuos ,pasimatuot atskirai vieną koją ir abi kartu.

o dabar nesinori duomenuku pasikoreguot? kad butu ne abieju, o vienos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 16, 15:56)
o dabar nesinori duomenuku pasikoreguot? kad butu ne abieju, o vienos? mirksiukas.gif

Vakare pasimatuosiu,nes dabar jau apsirengusi,ruošiuos į svečius.
Tikiuosi blynai mano kojoms nepakenks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, padekit. Bandziau is tornetu parsisiusti.Uzsiregistravau, bet.. ten dar kazkokio kvietimo reikia.. Nieko nesuprantu.. Ar galit kas imesti nuoroda, kur siuos pratimus galima atsisiusti paprastai... tik uzsiregistravus... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Aja* @ 2010 02 16, 16:23)
Mergaites, padekit. Bandziau is tornetu parsisiusti.Uzsiregistravau, bet.. ten dar kazkokio kvietimo reikia.. Nieko nesuprantu.. Ar galit kas imesti nuoroda, kur siuos pratimus galima atsisiusti paprastai... tik uzsiregistravus...  doh.gif

http://pslan.kiev.ua...s.php?id=104324 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 16, 14:59)
taip taip taip!!!! merginos kur dingot - uzteks sventes svest, laikas pradet sportuot ir pradziai duomenukus, o tai kolkas esam tik tryse!!!!
o ugi gal zinai, ar irgi ner su kuom matuot?  lotuliukas.gif ir lyg tai truksta man dar vieno tavo cm - virsutine pilvo dalis wink.gif
kaip suprast Urtė124 - abieju koju apimti? tai abi pamatuot ir sudet? O tai koks tikslas?
Man tai labai seiko patinka, bet kad labai jau sunkiai padaromas... ir dar is tu pratimu kuriuos turiu, tai riestainiukas geriausias, tik kad mazoka pilvukui pagal mane..
nors ir vel pasikartosiu, bet kad ir esancios merginos dar nesusigriebe!!!!! Gausit velniuku!!! greitai visos matuotis!!!!

Gerai, pabusiu dar blondine doh.gif kuo skiriasi talija nuo virsutines pilvo dalies? Nes kazkuri cia rase matuot virsutine pilvo dali 5cm virs bambos g.gif
Niu pas mane ji 99cm
ugis 172cm
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 18:35)

Uzsiregistravau, bet neduoda schmoll.gif
Jei turi kompe gal gali elektroniniu pastu atsiust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 02 16, 20:55)
Uzsiregistravau, bet neduoda  schmoll.gif
Jei turi kompe gal gali elektroniniu pastu atsiust  blush2.gif

3Gb as tau pastu niekaip neatsiusiu biggrin.gif

O ka raso, kad neduoda? g.gif Gal kazka ne ten spaudi? g.gif

Papildyta:
Dabar ziurek, virsuj prie pavadinimo yra Скачать: spausk, atsivers kitas lankas ir vel spausk Скачать: (ne pati skaciat, o pavadinima ) Бодифлекс с Мариной Корпан. Ir viskas, turi pavykt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 02 16, 20:06)
Gerai, pabusiu dar blondine  doh.gif  kuo skiriasi talija nuo virsutines pilvo dalies? Nes kazkuri cia rase matuot virsutine pilvo dali 5cm virs bambos  g.gif
Niu  pas mane ji 99cm
ugis 172cm

Talija tai liemuo.
Atsakyti