QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 16, 11:28)
Medaus ir cinamono gėrimas:
Nedidelis puodelis vanens,1 arb š cinamono,1arb š medaus.
Vandenį užvirinti ir juo užplikyti cinamona(taip kaip arbatžoles),pastatyti,kad praauštų apie 20-30 min,tik tada dėti medų(jei medų dėsi į karštą vandenį žus gerosios jo savybės ir gėrimas nebus veiksmingas)
Išgerti visą puodelį,tik nusėdusį cinamoną paliekam.
Geriama taip:
Ryte 0,5h prieš valgį ir vakare 0,5h prieš miegą.
Neleidžia kauptis riebalams,skatina medžiagų apykaitą,slopina saldumynų poreikį.
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 13:00)
Cia SM parasyta apie tai. Reikia puodelyje vandens su sauksteliu cinamono uzvirinti, truputi pavirti (kol pradeda kilt i virsu), siek tiek atvesinti, isideti sauksteli medaus (galima ir du, bet man labai saldu) ir isgerti ryte ant tuscio skrandzio ir pries miega. Bet as padariau pakeitima, geriu sesta valanda vakaro
Numusa apetita, sveika sirdziai, mazina cholesterina, gerina odos bukle ir t.t. Pasiguglinkit, vos ne vaistas nuo visu ligu
As pvz. isgeriu 8 val., be pirmos negaliu ziuret i maista, toks vaizdas kad skrandis baisiausiai prikimstas 
Papildyta:
Man apetitas paskutiniu metu apskritai nupuoles (tfu, tfu, tfu
). Gal del to, kad stresuoju paskutiniu metu?
As apskritai is tu zmoniu, jei gera nuotaika-kemsu bile ka, bloga-nieko nevalgau. Jau 2 kg netekau.. 

Papildyta:
Man apetitas paskutiniu metu apskritai nupuoles (tfu, tfu, tfu

Kad 2 kg netekai ,tai gerai,bet va stresas nėra geras dalykas .
man tai pms,užtai prasideda nesamonių kimšimas.Praeitą mėnesį darbe buvau,tai šis procesas praėjo lengviau