Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 16, 11:28)
Labas rytas  4u.gif
O kip ji padeda ? Ir kaip ja uzvirti ?
Na ka , einu matuotis  doh.gif

Medaus ir cinamono gėrimas:
Nedidelis puodelis vanens,1 arb š cinamono,1arb š medaus.
Vandenį užvirinti ir juo užplikyti cinamona(taip kaip arbatžoles),pastatyti,kad praauštų apie 20-30 min,tik tada dėti medų(jei medų dėsi į karštą vandenį žus gerosios jo savybės ir gėrimas nebus veiksmingas)
Išgerti visą puodelį,tik nusėdusį cinamoną paliekam.

Geriama taip:
Ryte 0,5h prieš valgį ir vakare 0,5h prieš miegą.

Neleidžia kauptis riebalams,skatina medžiagų apykaitą,slopina saldumynų poreikį.
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 13:00)
Cia SM parasyta apie tai. Reikia puodelyje vandens su sauksteliu cinamono uzvirinti, truputi pavirti (kol pradeda kilt i virsu), siek tiek atvesinti, isideti sauksteli medaus (galima ir du, bet man labai saldu) ir isgerti ryte ant tuscio skrandzio ir pries miega. Bet as padariau pakeitima, geriu sesta valanda vakaro tongue.gif Numusa apetita, sveika sirdziai, mazina cholesterina, gerina odos bukle ir t.t. Pasiguglinkit, vos ne vaistas nuo visu ligu biggrin.gif As pvz. isgeriu 8 val., be pirmos negaliu ziuret i maista, toks vaizdas kad skrandis baisiausiai prikimstas tongue.gif
Papildyta:

Man apetitas paskutiniu metu apskritai nupuoles (tfu, tfu, tfu biggrin.gif ). Gal del to, kad stresuoju paskutiniu metu? g.gif As apskritai is tu zmoniu, jei gera nuotaika-kemsu bile ka, bloga-nieko nevalgau. Jau 2 kg netekau.. tongue.gif

Kad 2 kg netekai ,tai gerai,bet va stresas nėra geras dalykas .
man tai pms,užtai prasideda nesamonių kimšimas.Praeitą mėnesį darbe buvau,tai šis procesas praėjo lengviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 16, 11:28)
Na ka , einu matuotis  doh.gif

Tai ar pasimatavai? Nusiuntei duomenis Monetuxei?
Atsakyti
taip taip taip!!!! merginos kur dingot - uzteks sventes svest, laikas pradet sportuot ir pradziai duomenukus, o tai kolkas esam tik tryse!!!!

QUOTE(musik @ 2010 02 15, 16:33)
Sveikos!  4u.gif
Niu ka, as pradejau  thumbup.gif  be jokiu dietu, nes tai ne mano budui,tik BF  blush2.gif
Mano duomenys:
liemuo (cia ir yra talija, taip)? - 94cm
apatine pilvo dalis - 113cm
klubai - 113cm
koja - 59cm
Svorio nezinau, nes neturiu svarstykliu  tongue.gif

o ugi gal zinai, ar irgi ner su kuom matuot? lotuliukas.gif ir lyg tai truksta man dar vieno tavo cm - virsutine pilvo dalis wink.gif

QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 15, 16:48)
Sveika 4u.gif
Nu pagaliau!!!!!!!!!!!!!!!
Mūsų apimtys panašios,įdomu bus lygint.
Reikia rašyti abiejų kojų apimtį.

kaip suprast Urtė124 - abieju koju apimti? tai abi pamatuot ir sudet? O tai koks tikslas?

QUOTE(Mirabele @ 2010 02 15, 18:33)
Kokie pratimukai is bodyflex'o jums lengviausi, labiausiai patinkantys, o kokie ne? bigsmile.gif
Man pvz. nepatinka deimantas, prie jo as labiausiai pridustu ir sonu tempimai. Labiausiai prie sirdies pilvo, kate, riestainis.. smile.gif
Papildyta:
Per torentus, aspasiziuresiu ir mestelsiu jums nuorodele mirksiukas.gif Ten yra 8 pratimu kompleksai, po 50 min tongue.gif

Man tai labai seiko patinka, bet kad labai jau sunkiai padaromas... ir dar is tu pratimu kuriuos turiu, tai riestainiukas geriausias, tik kad mazoka pilvukui pagal mane..

QUOTE(Mirabele @ 2010 02 15, 20:12)
Kaip tylu pas jus temukej doh.gif Reiktu kazkaip daugiau nariu prisiviliot mirksiukas.gif Kad cia gyvenimas virte virtu thumbup.gif

nors ir vel pasikartosiu, bet kad ir esancios merginos dar nesusigriebe!!!!! Gausit velniuku!!! greitai visos matuotis!!!!
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 16, 14:59)

Man tai labai seiko patinka, bet kad labai jau sunkiai padaromas... ir dar is tu pratimu kuriuos turiu, tai riestainiukas geriausias, tik kad mazoka pilvukui pagal mane..

nors ir vel pasikartosiu, bet kad ir esancios merginos dar nesusigriebe!!!!!

Tai kad riestainiukas ne pilvukui rolleyes.gif O musu kumpeliams. As jauciu pilvui kitokius darau negu jus rolleyes.gif Kai pilvui darau, pilvukas net drebet pradeda biggrin.gif

Tai kad as jau darau pratimukus. Tik kad pasimatuot pamirsau blush2.gif
Atsakyti
[quote=monetuxe,2010 02 16, 14:59]kaip suprast Urtė124 - abieju koju apimti? tai abi pamatuot ir sudet? O tai koks tikslas?
[/quote
Aš matuoju iškarto abiejų kojų apimtį,knygoje rašo taip.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Hm...o bodyflex'as nekenkia širdžiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 02 16, 15:07)
Sveikos 4u.gif  Hm...o bodyflex'as nekenkia širdžiai?  g.gif

Na mano mama sirdininke, klause pas daktare sake labai gerai. Tai ji labai patenkinta smile.gif Jei tau sirdute paskauda, pagerk cinamono arbatos, mano mamai praejo sirdi skaudet.
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 15:04)
Tai kad riestainiukas ne pilvukui rolleyes.gif O musu kumpeliams. As jauciu pilvui kitokius darau negu jus rolleyes.gif Kai pilvui darau, pilvukas net drebet pradeda biggrin.gif

Tai pasimatuok ir nusiūsk duomenukus biggrin.gif

O tu matuoji vienos ar abiejų kojų apimtį?

Pilvas ir man dreba,ypač,kai rankas pakeliu.Tada džiaugiuosi,kad nieks manęs nemato doh.gif ,dar pamanytų,kad traukuliai kokie lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Luisana @ 2010 02 16, 15:07)
Sveikos 4u.gif  Hm...o bodyflex'as nekenkia širdžiai?  g.gif

Manau,kad kaip tik padėti turėtų.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 15:12)

Pilvas ir man dreba,ypač,kai rankas pakeliu.Tada džiaugiuosi,kad nieks manęs nemato doh.gif ,dar pamanytų,kad traukuliai kokie lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As jau privalgius blynu, tai manau netikslu bus blush2.gif

Matuoju viena, kadangi ten kur idejau nuorodele to filmo, ten antroj dalyje mokina kaip issimatuot, tai ten sake, kad viena.. g.gif

Butinai atsisiuskit tuos filmus, ten DAUG nauju pratimu rankoms, pilvukui, uzpakaliukui ir tikrai geriau veikia, nes kita diena net raumenukus paskausta mirksiukas.gif O be to, galima kiekviena diena vis kita kompleksa daryt, nebus nuobodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 16:12)

Pilvas ir man dreba,ypač,kai rankas pakeliu.Tada džiaugiuosi,kad nieks manęs nemato doh.gif ,dar pamanytų,kad traukuliai kokie lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Manau,kad kaip tik padėti turėtų.

Hm...bet juk sulaikai kvėpavimą,taip? Jei taip,tai nuodijasi organizmas (juk anglies dioksidas susilaiko organizme) Taigi,turėtų ir širdžiai kenkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 02 16, 15:20)
Hm...bet juk sulaikai kvėpavimą,taip? Jei taip,tai nuodijasi organizmas (juk anglies dioksidas susilaiko organizme) Taigi,turėtų ir širdžiai  kenkti? g.gif

Nesulaikai oro, o iskvepi ji ir tada sulaikai kvepavima ir darai pratimukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 15:04)

Tai juk nieko nuo vieno karto nepasikeis tavo apimtys - taip kad matuoji ir laukiam wink.gif

zinau kad riestainiukas ne pilvui, jis tiesiog mano megstamiausias... o pilvui konkreciai zinau tik pora pratimu, tai man mazoka, tai siunciuosi dabar rusiska vaizdine medziaga thumbup.gif

as koja viena matavau irgi smile.gif
Atsakyti