Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(Mirabele @ 2010 02 15, 18:45)
Maciau youtube, tas pats, tik ten nukarpyta.
Va cia ir yra beda, persiedimas.. doh.gif Ir didelis tinginys doh.gif

Reikės pabandyt atsisiūsti.
Džiaugiuosi,kad trečiadienį į darbą,tai viskas stos į savo vietas.
Gero vakaro visoms,išeinu į svečius. doh.gif
Atsakyti
Kaip tylu pas jus temukej doh.gif Reiktu kazkaip daugiau nariu prisiviliot mirksiukas.gif Kad cia gyvenimas virte virtu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, help! tik nesijuokit blush2.gif man darant pratimus, ypac gulint, sulimpa snerves doh.gif kas cia? ar jum taip buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 02 16, 00:01)
Merginos, help! tik nesijuokit  blush2.gif  man darant pratimus, ypac gulint, sulimpa snerves  doh.gif  kas cia? ar jum taip buna? g.gif

Jei atlimpa, tai manau viskas tvarkoj mirksiukas.gif O siaip tai man taip nebuna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 00:17)
Jei atlimpa, tai manau viskas tvarkoj mirksiukas.gif O siaip tai man taip nebuna schmoll.gif

Ir man taip nebūna biggrin.gif Gal labai jau stipriai įtrauki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 00:21)
Ir man taip nebūna biggrin.gif Gal labai jau stipriai įtrauki? g.gif

Sakyciau, gal per vesioj patalpoj sportuoji mirksiukas.gif Ziurekit kaip buna lauke ziema, tik ikvepi ir uzsidaro snerves biggrin.gif Aisku as nelyginu tavo namu temperaturos su lauku rolleyes.gif
Atsakyti
Labanakt ,naktinėtojos. Einu jau miegot.
Atsakyti
Mergaites SOS. Padekit prasau ismokti siuos pratimus.... Niekaip nesugebu internete ju rasti... visur slaptazodziais uzblokuoti. O mano darbinis kompas apsaugu prikimstas, neleidzia niekur labai registruotis. Gal zinote is kur juos paprasciau atsisiusti galima? Man vien knygu nepakanka... as vizualike.
Ar gal kuri nors sutiktu mane pamokyti... As zinoma skolinga neliksiu.

Bandziau kazkada juos sporto klube daryti ( pries 8 kokius metus) tada irgi ne visi pavyko.. Grupe didele, trenere atskirai neziuri kaip kuriai sekasi.. Ir kiek prisimenu jokiu rezultatu nepavyko pasiekti.. verysad.gif Bet dabar jau esu isprausta i kampa. Priaugau 10kg doh.gif Nebegaliu i save veidrodyje ziureti verysad.gif verysad.gif Vien celiulitas. Pazadejau susiimti ir nukratyti bet puse ju iki vasaros.

Situacija tokia, kad sporto klubo neturiu kaip lankyti del darbo grafiko ir mazo vaiko namie. Belieka man tik pratimus kokius nors namie daryti.

Padekite labai prasau.
Atsakyti
QUOTE(Aja* @ 2010 02 16, 10:34)
Mergaites SOS. Padekit prasau ismokti siuos pratimus.... Niekaip nesugebu internete ju rasti... visur slaptazodziais uzblokuoti. O mano darbinis kompas apsaugu prikimstas, neleidzia niekur labai registruotis. Gal zinote is kur juos paprasciau atsisiusti galima? Man vien knygu nepakanka... as vizualike.
Ar gal kuri nors sutiktu mane pamokyti... As zinoma skolinga neliksiu.

Bandziau kazkada juos sporto klube daryti ( pries 8 kokius metus) tada irgi  ne visi pavyko.. Grupe didele, trenere atskirai neziuri kaip kuriai sekasi.. Ir kiek prisimenu jokiu rezultatu nepavyko pasiekti.. verysad.gif  Bet dabar jau esu isprausta i kampa. Priaugau 10kg doh.gif  Nebegaliu i save veidrodyje ziureti verysad.gif  verysad.gif  Vien celiulitas. Pazadejau susiimti ir nukratyti bet puse ju iki vasaros.

Situacija tokia, kad sporto klubo neturiu kaip lankyti del darbo grafiko ir mazo vaiko namie. Belieka man tik pratimus kokius nors namie daryti.

Padekite labai prasau.

Labas rytas 4u.gif

Kiek zinau, kokios bebutu apsaugos prikistas kompiuteris, registruotis ir siustis jus tikrai galit. Antras dalykas, jeigu vartojat antibiotikus, kontraceptikus, tai norint sulaukt rezultato su bodyflex'u reikia laiko.. O svoris tikrai nera didelis, tad darykit pratimus kaip iseina, nevalgykit po sestos vakaro, gerkit cinamono arbata ir darykit viena karta iskrovos diena per savaite. Svorio neteksit greiciau nei per du menesius ir visam laikui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 16 vasario 2010 - 10:10
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 10:09)
Labas rytas 4u.gif

......gerkit cinamono arbata .........

Labas rytas 4u.gif
O kip ji padeda ? Ir kaip ja uzvirti ?

Na ka , einu matuotis doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Negaliu atsidžiaugti,kad rytoj į darbą thumbup.gif
Nuo ėdimo jau bloga darosi doh.gif
Darbe nors režimo laikausi,valgau taip kaip meniu dietologė sustatė,tada nėra kada kimšti nesamones blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 16, 11:28)
Labas rytas  4u.gif
O kip ji padeda ? Ir kaip ja uzvirti ?
Na ka , einu matuotis  doh.gif

Cia SM parasyta apie tai. Reikia puodelyje vandens su sauksteliu cinamono uzvirinti, truputi pavirti (kol pradeda kilt i virsu), siek tiek atvesinti, isideti sauksteli medaus (galima ir du, bet man labai saldu) ir isgerti ryte ant tuscio skrandzio ir pries miega. Bet as padariau pakeitima, geriu sesta valanda vakaro tongue.gif Numusa apetita, sveika sirdziai, mazina cholesterina, gerina odos bukle ir t.t. Pasiguglinkit, vos ne vaistas nuo visu ligu biggrin.gif As pvz. isgeriu 8 val., be pirmos negaliu ziuret i maista, toks vaizdas kad skrandis baisiausiai prikimstas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 12:56)
Sveikutės 4u.gif
Negaliu atsidžiaugti,kad rytoj į darbą thumbup.gif
Nuo ėdimo jau bloga darosi doh.gif
Darbe nors režimo laikausi,valgau taip kaip meniu dietologė sustatė,tada nėra kada kimšti nesamones blush2.gif

Man apetitas paskutiniu metu apskritai nupuoles (tfu, tfu, tfu biggrin.gif ). Gal del to, kad stresuoju paskutiniu metu? g.gif As apskritai is tu zmoniu, jei gera nuotaika-kemsu bile ka, bloga-nieko nevalgau. Jau 2 kg netekau.. tongue.gif
Atsakyti