Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 27, 20:13)
nuo šiandien pradėjau  blush2.gif . Šiaip tik vakarais, po darbo  4u.gif

supratau 4u.gif BF tikrai verta rytais, ant tuščio skr.. labai greit mažėja bent man pilvas, klubai... kojos dailėja.. ech reik susiimti po perkūnais ... vis delsiu.. dabar irgi eičiau bet vis randu priežasčių kodėl dar ne dabar.. bet ryt vyrui sakiau žadintuvą 20min anksčiau, meginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 27, 20:23)
supratau  4u.gif  BF tikrai  verta rytais, ant tuščio skr.. labai  greit mažėja bent man pilvas, klubai... kojos dailėja.. ech reik  susiimti po perkūnais ... vis  delsiu.. dabar  irgi  eičiau bet  vis randu priežasčių kodėl  dar ne dabar.. bet  ryt vyrui sakiau žadintuvą  20min anksčiau, meginsiu smile.gif

kelintą kelies? smile.gif
Sėkmės tau - prisimink, kad ir aš ryte su tavim sportuosiu, linksmiau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 27, 19:57)
aš nerūkau jau 8 mėn, bet irgi 10 sekundžių neištempiu  schmoll.gif . Šiaip 7-9 kažkur, priklausomai nuo pratimo
Na va, pasisportinau kažkur 40 min - truputis BF, truputis Pilateso. Ryt rytą irgi nuo pilateso pradėsiu 4u.gif

O kai metei rukyt? ax.gif Beje, as anksciau ir rukydama iki 12 istempdavau, dabar matyt jau plaucius baigiu prarukyt unsure.gif
Atsakyti
oj super, tada tur4siu omenyje kad a6 ne viena.. 6iaip keliuos 6.30 tai kelsiuos 6.15 nes leisdavau lovoj pagulin4ti iki 6.40 tai dabar bus pats tas 6.15 keliuos.. iki 6.40 pasportuosiu, po dusu ir i darba, nes as is namu 7.20 isvaziuoju, vaika i darziuka nuvezu ir i darba 8...

na meginam ryt t.y nuo ryt pradeti BF... tik tiek kad matuoti planuoju tik pilva ir leskas blush-anim-cl.gif cia mano pikciausi priesai blush-anim-cl.gif

p.s del nekvepavimo, as parukau kartais.. na paksutiniu metu darbe kas dien ryte ir per piet po cigarete.. nors man kaip uzeina buna i men viena cigarete ir t.t. bet sportuodama BF 15sek. sulaikau ora(ir skaiciuoju 101, 102 ir tt.. iki 115...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 27 balandžio 2010 - 19:31
QUOTE(Mirabele @ 2010 04 27, 20:29)
O kai metei rukyt? ax.gif  Beje, as anksciau ir rukydama iki 12 istempdavau, dabar matyt jau plaucius baigiu prarukyt unsure.gif

tai sakau, dabar taip smile.gif 7-9 sek kažkur. arba skaičiuot nemoku biggrin.gif . Šiaip pagal video medžiagoje sportuojančias merginas tai beveik ant lygiųjų einam. Tik nesu tikra, kad jos 10 sek ištraukia g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 27, 20:30)
kelsiuos 6.15

bet sportuodama BF 15sek.  sulaikau  ora(ir skaiciuoju 101, 102 ir tt.. iki 115...)

o, ir aš tokiu laiku keliuos sportuot bigsmile.gif

kažkaip nei vienoj mano pamokoj neakcentuojama, kad būtina ilginti oro užlaikymą. Tipo kiek galite tiek g.gif . Teks tobulintis ir ilgiau nekvėpuot ax.gif
Atsakyti
bent mano video turima mergian laiko tik 7sek.. max 8.. nes as speju tik iki 107 pasakyti ir viskas, ji isleidzia ora...
beatriuk, mano turima video megrina sako kad jeigu negalite isbuti 8sek bukite trumpiau ir laikui einant didinkite sek skaiciu ( bet kazkur sk. kad max15sek)
o presui is vis reik uzlaikyt 7sek bet norint efekto daryt ne 3kartus bet bent 6kartus.. nors v4lgi .. kiek yotubu ziurejau visur vis kas kitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 27 balandžio 2010 - 19:37
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 27, 20:35)
bent mano  video turima mergian laiko tik 7sek.. max 8.. nes as speju tik iki 107 pasakyti ir viskas, ji isleidzia ora...

va va, aš pagal Mariną mokiausi. Ji skaičiuoja rusiškai 21,22,23 ir t.t. Tai kažkur irgi 7-8 sek gaunasi. Nu retais atvejais ilgiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 27, 20:35)
o presui is vis reik  uzlaikyt 7sek  bet  norint efekto  daryt ne 3kartus bet  bent 6kartus.. nors v4lgi .. kiek yotubu ziurejau visur  vis kas kitaip smile.gif

na va, o aš po 3 kartus darau. Reikės didinti krūvį smile.gif
Atsakyti
beatriuk o ar laikais kokios dietos ar kcal sk.?
as vienoj temikej prisidaviau, nes svori meciau iki spalio men ir paskui stop.. dabar jau pusmetis praejo, sakyciau svoris stabilizavos tai noriu vel mesti blush-anim-cl.gif o BF tik dailinimui kuno, kcal sk. reik butinai.. tik vat nzn ka cia daryti, kaip cia daryti smile.gif

P.s tai ka, as jau begu nuo pc.. o ryt 6.15 pradedam pusinti smile.gif ateisim cia pasilabinti, ziuresim ar nesimuliuojam, ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 27 balandžio 2010 - 19:40
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 27, 20:30)
sportuodama BF 15sek.  sulaikau  ora(ir skaiciuoju 101, 102 ir tt.. iki 115...)

Kiek Marina sake, tai max iki 12 galima, nes manau ilgiau laikydama gali organizmui pakenkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 27, 20:39)
beatriuk o ar laikais kokios dietos ar kcal sk.?

P.s tai ka, as jau  begu nuo pc.. o ryt  6.15  pradedam pusinti smile.gif  ateisim cia pasilabinti, ziuresim ar nesimuliuojam, ok smile.gif

90 dienų maisto derinimo 4u.gif

pioneer.gif biggrin.gif

QUOTE(Mirabele @ 2010 04 27, 20:41)
Kiek Marina sake, tai max iki 12 galima,

o, matai, praklausiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 04 27, 20:41)
Kiek Marina sake, tai max iki 12 galima, nes manau ilgiau laikydama gali organizmui pakenkti g.gif

o kas ta marina?
nieko apie ja negirdejau smile.gif
P.s nors nzn... realiai, man kaip kada kartais ir 10sek sociai...

Beatriuk, tai ryt ateinam pasilabarytinti 6,15 (pries) ane 4u.gif
turiu ta knyga 90 d. bet man ji nepriimtina nzn... esu is tu kuriem reik greitesnio efekto.. blush-anim-cl.gif nors aisku paksui kazkiek kg grista.. tai tam ir buna paksui kaip dabar pas man stagnacijua ne sbuvau numetus iki 83,1 o siandien 85,9 doh.gif nu nieko...
susiimam ir paksui tik sypsosimes kad juokingos buvom storuliukes (nors as nesijauciu stora tik apkuni( ismatavimai 103 -85 -98 lotuliukas.gif
nors pilvas siandien 87 blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 27 balandžio 2010 - 19:47
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 27, 20:44)
90 dienų maisto derinimo  4u.gif

pioneer.gif  biggrin.gif
o, matai, praklausiau  bigsmile.gif

Ten ne pirmoj daly, antroj ar trecioj.. g.gif
Atsakyti