Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(Mirabele @ 2010 04 27, 14:26)

na va biggrin.gif . Man kažkaip irgi motyvacijos pritrūkdavo, o dabar beveik kasdien sportuoju. Knygas kelias apie BF, pilates naudą perskaičiau. Tas labai motyvuoja. Pagal vaizdo medžiagą sportuoju, kur trenerė pasako kiekvieno pratimo naudą, kokį poveikį jis daro kūno dalims, organizmui. O ir pripratau kažkaip. kažkur esu skaičiusi, kad sportuoti reikia kurį tai laiką per "negaliu/nenoriu", tada ilgainiui tai tampa įpročiu ir paprasčiausiai be to nebegali gyventi, trūksta kažko biggrin.gif . Tik va nepamenu - 3 savaitės ar trys mėnesiai aktyvių treniruočių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 27, 14:40)
Sveika 4u.gif Kaip džiaugiuos tave matydama thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labas smile.gif O as ziu kur tu dingus.. Pasirodo sodyboj uzsikasus biggrin.gif
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 27, 14:59)
na va  biggrin.gif . Man kažkaip irgi motyvacijos pritrūkdavo, o dabar beveik kasdien sportuoju. Knygas kelias apie BF, pilates naudą perskaičiau. Tas labai motyvuoja. Pagal vaizdo medžiagą sportuoju, kur trenerė pasako kiekvieno pratimo naudą, kokį poveikį jis daro kūno dalims, organizmui. O ir pripratau kažkaip. kažkur esu skaičiusi, kad sportuoti reikia kurį tai laiką per "negaliu/nenoriu", tada ilgainiui tai tampa įpročiu ir paprasčiausiai be to nebegali gyventi, trūksta kažko biggrin.gif . Tik va nepamenu - 3 savaitės ar trys mėnesiai aktyvių treniruočių  g.gif

Zinok kiek besportuoju, vos ne keturiom einu, bet niekaip tos priklausomybes nuo sporto nesulaukiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 04 27, 15:22)
Zinok kiek besportuoju, vos ne keturiom einu, bet niekaip tos priklausomybes nuo sporto nesulaukiu. biggrin.gif

na va, matai kaip. Motyvacijos stipresnės tau reikia biggrin.gif . Aš kai po darbo namie sportuoju, tai man jau popiet raumenai kasytis niežtėti, kaip nori būti patampomi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 04 27, 15:22)
Labas smile.gif  O as ziu kur tu dingus.. Pasirodo sodyboj uzsikasus biggrin.gif

O kiek laiko pati sportuoji ? Nes, tam, kad taptu iprociu turi susiformuoti iprotis - pvz., kaip dantu valymas. Juk nesvarstai rytais ar valyti dantis ar ne, tiesiog eini valytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 27, 16:12)
Nes, tam, kad taptu iprociu turi susiformuoti iprotis - pvz., kaip dantu valymas. Juk nesvarstai rytais ar valyti dantis ar ne, tiesiog eini valytis  mirksiukas.gif

aha, va tai ir turiu omeny drinks_cheers.gif
Atsakyti
varau namo sportuoooooott assa.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 27, 15:34)
na va, matai kaip. Motyvacijos stipresnės tau reikia  biggrin.gif . Aš kai po darbo namie sportuoju, tai man jau popiet raumenai kasytis niežtėti, kaip nori būti patampomi  laugh.gif

Man neniezti biggrin.gif

QUOTE(asara1 @ 2010 04 27, 16:12)
O kiek laiko pati sportuoji ? Nes, tam, kad taptu iprociu turi susiformuoti iprotis - pvz., kaip dantu valymas. Juk nesvarstai rytais ar valyti dantis ar ne, tiesiog eini valytis  mirksiukas.gif

Jau zinok senai, net nepamenu mastau.gif Aisku kartais numuilinu diena dvi, bet po to vel i trasa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 04 27, 16:40)
Man neniezti biggrin.gif
Jau zinok senai, net nepamenu mastau.gif Aisku kartais numuilinu diena dvi, bet po to vel i trasa rolleyes.gif

O rezultatai matosi ? Nes jei nesijaucia rezultatau9 geresne savijauta, stangresne oda ar pan.), daznia motyvacijos pritruksta.
Pabandyk keisti pratimus ir atrask tokius, kuriuos darant matysis rezultatas.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 27, 16:56)
O rezultatai matosi ? Nes jei nesijaucia rezultatau9 geresne savijauta, stangresne oda ar pan.), daznia motyvacijos pritruksta.
Pabandyk keisti pratimus ir atrask tokius, kuriuos darant matysis rezultatas.

ax.gif

Matytis tai matosi ir keiciu, bet nejauciu potraukio schmoll.gif Gal kad pridustu kartais, na rukau, tai manau normalu, kad 10 s. neistempiu. Labai daug kas priklauso nuo nuotaikos rolleyes.gif
Atsakyti
aš nerūkau jau 8 mėn, bet irgi 10 sekundžių neištempiu schmoll.gif . Šiaip 7-9 kažkur, priklausomai nuo pratimo
Na va, pasisportinau kažkur 40 min - truputis BF, truputis Pilateso. Ryt rytą irgi nuo pilateso pradėsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
atsiprašau kad taip ateinu, bet įdomu labai tai paklausiu.

QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 27, 19:57)
aš nerūkau jau 8 mėn, bet irgi 10 sekundžių neištempiu  schmoll.gif . Šiaip 7-9 kažkur, priklausomai nuo pratimo
Na va, pasisportinau kažkur 40 min - truputis BF, truputis Pilateso. Ryt rytą irgi nuo pilateso pradėsiu 4u.gif

beatriuk o pati pilatesą ar BF ir ryte ir vakare darai?
aš seniau darydavau rytais ir vakarais po 20min BF tai rezultatai buvo jau po mėnesio super ( jokio celiulito net su mano svoriu ir etc)...
dabar aptingau, o gėda... reiktų rytais atsikelti anksčiau ir pasitampyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 27, 20:01)
beatriuk o pati pilatesą ar BF ir ryte ir vakare  darai?

nuo šiandien pradėjau blush2.gif . Šiaip tik vakarais, po darbo 4u.gif
Atsakyti