Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

4u.gif
Atsakyti
Siandien laisva diena. Karta savaiteje nepuskuoju. Rytoj vel.
Atsakyti
Sveikutės bigsmile.gif
o, pasirodo supermamoj yra tokia tema bigsmile.gif . Kažkada ieškojau, neradau, tad nutariau viena sportuot smile.gif
BR užsiimu namie - iš interneto prisiunčiau įvairios vaizdo medžiagos, įsijungiu DVD ir puškuoju sau smile.gif . Ryt jau mėnuo kaip sportuoju. Apimčių kol kas nesimatavau, tik pirminius duomenis nuėmiau smile.gif
Per tą laiką jau pripratau bent 15 min skirti BodyFlexui. Nereikia per prievartą prisiversdinėti smile.gif . Miegot gerai pradėjau, galvos neskauda (o anksčiau dažnai kamuodavo skausmai), kūnas tavo stangresnis. Privalumų daug flirt.gif

Tai kad jungiuosi į jūsų būrelį drinks_cheers.gif
Beje, Supermamoj seniau buvo BF klubas. Merginos paliko daug geros info apie šį sportą http://www.supermama...?...logid=4599 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 14, 12:19)
Tai kad jungiuosi į jūsų būrelį  drinks_cheers.gif

Sveika prisijungus į mūsų būrelį mirksiukas.gif tik,kad jau labai skystas tas būrelis blush2.gif doh.gif
Einu sportuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 14, 21:16)
Sveika prisijungus į mūsų būrelį mirksiukas.gif tik,kad jau labai skystas tas būrelis blush2.gif  doh.gif
Einu sportuot mirksiukas.gif

nieko, galėsim dviese bendrauti, man kaip tik kompanijos labai trūko biggrin.gif
Šiandien be sporto sad.gif . Koseju stipriai, negaliu normaliai ikvept/iskvept, is karto kosulio priepuolis prasideda doh.gif
Atsakyti

Tai kad jungiuosi į jūsų būrelį drinks_cheers.gif
Beje, Supermamoj seniau buvo BF klubas. Merginos paliko daug geros info apie šį sportą http://www.supermama...?...logid=4599 thumbup.gif
[/quote]

Smagu, kad gretos dideja. Siandien pertraukauju nuo BF, rytoj puskuoju.
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2010 04 14, 21:35)
nieko, galėsim dviese bendrauti, man kaip tik kompanijos labai trūko  biggrin.gif
Šiandien be sporto sad.gif . Koseju stipriai, negaliu normaliai ikvept/iskvept, is karto kosulio priepuolis prasideda  doh.gif

Dar Asara1 padeda bendrauti mirksiukas.gif
O tu,sveik mirksiukas.gif baisiai negera,kai tokiu oru tenka sirgti.
Papildyta:
QUOTE(asara1 @ 2010 04 14, 07:39)
Siandien laisva diena. Karta savaiteje nepuskuoju.

Svarbu ,kad laisvadieniai neužsitęstų lotuliukas.gif Kalbu iš patirties blush2.gif
Atsakyti
As jau po biggrin.gif Pratimus darau sudetingesnius nei bazinius + kalanetika pilvui pridedu. Nuo siandien dar veido maksta daugiau papildysiu.
Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
o kiek laiko jau jūs sportinatės? Vaizdo medžiagą jungiatės kažkokią, kad linksmiau būtų ar šiaip iš atminties pratimus darote? Kasdien? Po kiek minučių? Papasakokite plačiau 4u.gif
Atsakyti
Pacios Bodyflex technikos seniai seniai mokiausi pas Tatjana Ciunichina. Dabar prisiminiau visus pratimus ir is youtube MArinos vedamu pratimu dali darau.
Man MArinos vedami uzsiemimai labai informatyvus - matai, i ka pratime demesi reikia atkreipti ir nauju efektyviu pratimu atradau.

Kalanetika knyga turiu, tai is jos darau partimus pilvui ir siek tiek kojoms.
Dabar 3 savaite sportuoju, po truputi sunkinu pratimus, 13 cm praradau.

Dar ir mityba stengiuosi sureguliuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 15, 13:02)
Man MArinos vedami uzsiemimai labai informatyvus - matai, i ka pratime demesi reikia atkreipti ir nauju efektyviu pratimu atradau.

Kalanetika knyga turiu, tai is jos darau partimus pilvui ir siek tiek kojoms.
Dabar 3 savaite sportuoju, po truputi sunkinu pratimus, 13 cm praradau.

su šita? bigsmile.gif
user posted image
pas mane ji irgi buvo mano mokytoja biggrin.gif
O dabar daug pamokėlių iš interneto esu prisisiuntusi ir kaitalioju pagal nuotaiką smile.gif

O apie kalanetiką galima plačiau? Kokią knygą turi? Gal ją galima iš interneto parsisiūsti?

Atsakyti
sveikutes (: gal turite kokius bodyflex sablonus kompiuteruje ar pan? su pratimukais? ar siaip gal kas galetu atsiust y e-mail: egle.dudzinskyte@inbox.lt
dekoju
Atsakyti