Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

Labas rytas 4u.gif
Ar dar gyvena kas nors šituose namučiuose??? g.gif
Einu puškuot,kas su manim?
Atsakyti
Jau atpuskavau + kalanetika.
Toks jausmas, kad jau pradeda man ikvepimo trukti vienai sportuoti. Sakiau, sita savaite dar namuose atpuskuoju, o kita savaite eisiu i kluba, kad pora savaiciu kartu su kitomis papuskuoti, sekmes istorijomis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 11, 19:59)
Aš su tavim! tik kalanetika man ne prie širdies schmoll.gif
O mitybą žinoma,kad reikia pareguliuot. Aš maitinuos pagal dietologės meniu.

Urte124, o pati seniai psukuoji ir kokie pasiekimia.
dar idomu del dietologes meniu. Pas kokia lankeisi, kaip sekasi laikytis rezimo ?
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 12, 09:58)
Jau atpuskavau + kalanetika.
Toks jausmas, kad jau pradeda man ikvepimo trukti vienai sportuoti. Sakiau, sita savaite dar namuose atpuskuoju, o kita savaite eisiu i kluba, kad pora savaiciu kartu su kitomis papuskuoti, sekmes istorijomis  biggrin.gif
Papildyta:
Urte124, o pati seniai psukuoji ir kokie pasiekimia.
dar idomu del dietologes meniu. Pas kokia lankeisi, kaip sekasi laikytis rezimo ?

Nuo vasario puškuoju,bet buvo pertraukų.Apimtis matavausi seniai,tik pagal drabužius jaučiu,kad laisvesni. thumbup.gif Rytoj ryte nusimatuosiu.
Lankiausi pas Eglę Kliukaitę Vilniuje.
Šių metų sausio 6 dieną svėriau 94kg,o šiandien 82.600 thumbup.gif
Turiu kalanetikos filmuką,reiks pasižiūrėti normaliai,nes aš tik truputį pažiūrėjau ir man nepatiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 12, 10:20)
Nuo vasario puškuoju,bet buvo pertraukų.Apimtis matavausi seniai,tik pagal drabužius jaučiu,kad laisvesni. thumbup.gif Rytoj ryte nusimatuosiu.
Lankiausi pas Eglę Kliukaitę Vilniuje.
Šių metų sausio 6 dieną svėriau 94kg,o šiandien 82.600 thumbup.gif
Turiu kalanetikos filmuką,reiks pasižiūrėti normaliai,nes aš tik truputį pažiūrėjau ir man nepatiko blush2.gif

Sveikinu su rezultatais 4u.gif
Man kalanetika patinka, nes galima daryti namuose, gerai istempiami raumenys ir figura formuojasi, pakankamai greitai matosi rezultatai.
Man dar reikia su mityba susiimti.
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 12, 14:39)
Man dar reikia su mityba susiimti.

Suderinta mityba labai daug reiškia.Pvz . man geriausia nevalgyti po šešių + iškrovos dienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 12, 15:02)
Suderinta mityba labai daug reiškia.Pvz . man geriausia nevalgyti po šešių + iškrovos dienos thumbup.gif

Oi, man su iskrova sudetinga. Stengiauosi subalansuoti mityba ir neuzkandziauti.
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 12, 20:29)
Oi, man su iskrova sudetinga. Stengiauosi subalansuoti mityba ir neuzkandziauti.

Man anksčiau buvo sunku su iškrovom,o dabar labai gerai su pasukom arba ryžiais praeina.Organizmas pats prašosi išsikraut.
Atsakyti
na as jau papuskavau bf smile.gif))
kazkaip keistai jauciuos biggrin.gifD
Atsakyti
Ir aš jau po pratimų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(hecate @ 2010 04 13, 09:28)
na as jau papuskavau bf smile.gif))
kazkaip keistai jauciuos biggrin.gifD

kaip suprast keistai jautiesi? g.gif Pavargai?
Atsakyti
na kazkiek kunas tai pavargsta biggrin.gifD bet neissibudinau.iskritau is lovos su sunkiais vokais norejau nusimuilint bet kazkaip sau neleidau smile.gif) tai todel ir keistai smile.gif kai nori sumazint cm tai reik stengtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2010 04 13, 11:25)
na kazkiek kunas tai pavargsta biggrin.gifD bet neissibudinau.iskritau is lovos su sunkiais vokais norejau nusimuilint bet kazkaip sau neleidau smile.gif) tai todel ir keistai smile.gif  kai nori sumazint cm tai reik stengtis thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kažin kur visos dingusios? g.gif
Ar jau taip sulieknėjot? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti