Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(sonatute @ 2010 02 04, 00:35)
Sveiki  4u.gif

pries keleta metu ir as uzsiiminejau bodyfleksu  ax.gif dabar ir vel pradedu mastyt, kad reiktu tobulint formas ant vasaros - o tobulint tikrai yra ka  doh.gif turiu kaip as sakau spargalkiu  biggrin.gif trenere buvo davus atsisviest, tik reik iki darbo palekt, ten esu palikusi, tada bereiks prisimint ir i darba kibt  biggrin.gif

Sveika 4u.gif greičiau mastyk biggrin.gif visoms kartu smagiau bus thumbup.gif
Atsakyti
Darau pratimus jau 3-ia savaite, kol kas be rezultatu schmoll.gif maitinuosi iprastai, gal ne taip kvepuoju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 02 05, 12:43)
Darau pratimus jau 3-ia savaite, kol kas be rezultatu  schmoll.gif  maitinuosi iprastai, gal ne taip kvepuoju? g.gif

Sveika,o kasdien darai? Įdomu kodėl čia taip tau? g.gif Pati mokeisi daryti? Man,tai po kelių kartų jau matosi.O dabar darau ryte ir vakare.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 06, 21:27)
Sveika,o kasdien darai? Įdomu kodėl čia taip tau? g.gif Pati mokeisi daryti? Man,tai po kelių kartų jau matosi.O dabar darau ryte ir vakare.

Taip, kasdien. Mokinausi pati. Darau is ryto (nevalgius). g.gif
Sakau, gal su kvepavimu kazkas ne taip?
Nelabai turiu galimybes siuo metu i kursus nueit blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as anksciau pasiskaicius apie bodyflexa visokiu pagyrimu susigundziau pabandyti pati namuose. Tik kazkaip nieko nepasimate sad.gif Gal ir as neteisingai kvepavau g.gif
Atsakyti
va va su tuo kvepavimu ir man idomu blink.gif

ir man galva apsisukdavo thumbup.gif kaip supratau labai gerai?? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Pries 7m su bodyflex pasiekiau tikrai geru rezultatu. Per puse metu -15kg. Svoris laikesi. Po gimdymo savaime dar nukrito. o dabar po truputi pradejo lipti. Kiek darau bodyflex dabar, rezultatas 0. Nesuprantu kodel?Aisku, nesu storule, bet noriu pagrazinti formas. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuliukas: 09 vasario 2010 - 10:08
sveikutes,
pries pora metu ir as dariau bf,greit viskas grazejo pas mane ir tikrai geru rezultatu buvau pasiekusi,bet dabar viena namuose kazkaip jau atsibodo daryti doh.gif but faina kad butu koks bf klubas rolleyes.gif

stenkites,grazekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 09, 17:09)
sveikutes,
pries pora metu ir as dariau bf,greit viskas grazejo pas mane ir tikrai geru rezultatu buvau pasiekusi,bet dabar viena namuose kazkaip jau atsibodo daryti doh.gif but faina kad butu koks bf klubas rolleyes.gif

stenkites,grazekit 4u.gif

Sveikos,mergaitės 4u.gif Pagaliau aš po darbų,turėsiu visą savaitę laisvą,galėsiu sau laisvai kvėpuot biggrin.gif
Sąžiningai darau pratimus rytais ir vakarais.Penktadienį matuosiuos apimtis.
O šiaip jaučiu,kad labiausiai apmažėjo šlaunys ir klubai. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 08, 21:48)
va va su tuo kvepavimu ir man idomu  blink.gif

ir man galva apsisukdavo  thumbup.gif kaip supratau labai gerai??  biggrin.gif

Aš nežinau ar tai gerai,kad galva sukasi biggrin.gif ,bet rašo,kad taip gali būti dėl per didelio deguonies kiekio.
Papildyta:
QUOTE(kristinuliukas @ 2010 02 09, 11:07)
Sveikos. Pries 7m su bodyflex pasiekiau tikrai geru rezultatu. Per puse metu -15kg. Svoris laikesi. Po gimdymo savaime dar nukrito. o dabar po truputi pradejo lipti. Kiek darau bodyflex dabar, rezultatas 0. Nesuprantu kodel?Aisku, nesu storule, bet noriu pagrazinti formas. blush2.gif

Kai aš dariau seniai,tai rezultatai irgi greičiau matėsi.
Bet... doh.gif ir svoris buvo žymiai mažesnis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(_Citrina @ 2010 02 08, 00:40)
Sveikos, ir as anksciau pasiskaicius apie bodyflexa visokiu pagyrimu susigundziau pabandyti pati namuose. Tik kazkaip nieko nepasimate sad.gif Gal ir as neteisingai kvepavau  g.gif

Šiandien kaip tik skaičiau knygoje,apie tai, kad nesimato rezultatų.
Rašo,kad taip gali būti dėl labai lėtos medžiagų apykaitos arba dėl skydliaukės.
Rezultatai būtinai pasimatys,tad jokiu būdu nenuleiskit rankų!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Pries daug daug metu ir as bandziau BF, rezultatai thumbup.gif tik man valios truksta doh.gif
Anksciau SM buvo jau tokia tema, tai ten merginos karta per savaite matuodavosi, manau nebloga ideja, kad ir sau ir kitiems stimulas butu ax.gif

Mazas patarimas (mane kursuose ismoke) kad butu geresni rezultatai, svarbiause taisiklingai ismokti kvepuoti, reikia ikvepti ne i krutine o i pilva !!!!! Atsigulat ant grindu, pasidedat viena knyga ant pilvo, kita ant krutines ir kvepuojat, turi kilnotis pilvo kniga !!!!

Linkiu visoms sekmes 4u.gif

Kad pati prisijungsiu tai nepazadu, na neturiu as valios doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes... as irgi sportavau bf pries kelis metus... vis atsviesta spargalke treneres pries akis metosi, tai galvoju vel pradeti reiketu... nes celiulitas kankina nezmoniskai verysad.gif Tai daugiausiai del jo kvepuosiu.

Va siandien ryte pirma karta pradejau... dabar pilna energijos jauciuosi biggrin.gif Tik primirsau iki kiek reikia skaiciuoti darant pratima?? iki 7 ar 10??

Gal kas galetu nuorodu internete numesti i instrukcijas, piesinukus kokius 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nebelaukiau penktadienio,pasimatavau apimtis šiandien ir vos nenukritau!!!!!!!
Nuo sausio 24 dienos iki šiandien -20cm yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Nuotaika nereali thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 10, 03:23)
Labas vakarelis  4u.gif

Pries daug daug metu ir as bandziau BF, rezultatai  thumbup.gif  tik man valios truksta  doh.gif
Anksciau SM buvo jau tokia tema, tai ten merginos karta per savaite matuodavosi, manau nebloga ideja, kad ir sau ir kitiems stimulas butu  ax.gif

Mazas patarimas (mane kursuose ismoke) kad butu geresni rezultatai, svarbiause taisiklingai ismokti kvepuoti, reikia ikvepti ne i krutine o i pilva !!!!! Atsigulat ant grindu, pasidedat viena knyga ant pilvo, kita ant krutines ir kvepuojat, turi kilnotis pilvo kniga !!!!

Linkiu visoms sekmes  4u.gif 

Kad pati prisijungsiu tai nepazadu, na neturiu as valios  doh.gif

Junkis greičiau biggrin.gif pavasaris jau ant nosies biggrin.gif
Faina būtų,jei kuri mergaitė galėtų sudaryti lentelę ir savaitės pabaigoje galėtumėm priduoti duomenis.Nes iš manęs ne kokia komiuteristė blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(damselfly @ 2010 02 10, 11:11)
Sveikos mergytes... as irgi sportavau bf pries kelis metus... vis atsviesta spargalke treneres pries akis metosi, tai galvoju vel pradeti reiketu... nes celiulitas kankina nezmoniskai  verysad.gif  Tai daugiausiai del jo kvepuosiu.

Va siandien ryte pirma karta pradejau... dabar pilna energijos jauciuosi  biggrin.gif  Tik primirsau iki kiek reikia skaiciuoti darant pratima?? iki 7 ar 10??

Gal kas galetu nuorodu internete numesti i instrukcijas, piesinukus kokius  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Aš skaičiuoju iki 10.
Atsakyti