Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

help.gif Prasau man paaiskinti, pasidariau Cinamono gerima : 1 sauksteli cinamono (sumaliau cinamono lazdeles) + vienas saukstelis medaus (kai atauso) = slikstus skystis kaip kisielius blink.gif ka darau ne taip, ar taip ir turi buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 19, 01:04)
help.gif  Prasau man paaiskinti, pasidariau Cinamono gerima : 1 sauksteli cinamono (sumaliau cinamono lazdeles) + vienas saukstelis medaus (kai atauso) = slikstus skystis kaip kisielius  blink.gif  ka darau ne taip, ar taip ir turi buti  doh.gif

Taip turi buti biggrin.gif Nusiramink, palauk kol nuses nuosedos, tada ir gerk mirksiukas.gif Labai saunu, kad susimalei cinamono lazdeles, tyretu but geresnis efektas, kiek skaiciau.
Pajautei sotumo jausma?
Papildyta:
O tu ji uzvirinai? Nes jeigu tik uzsiplikei, tai panasu, kad ir gaunasi toks skystis kaip parasei. Pabandyt uzsivirinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 19, 01:22)
Taip turi buti biggrin.gif Nusiramink, palauk kol nuses nuosedos, tada ir gerk mirksiukas.gif Labai saunu, kad susimalei cinamono lazdeles, tyretu but geresnis efektas, kiek skaiciau.
Pajautei sotumo jausma?
Papildyta:
O tu ji uzvirinai? Nes jeigu tik uzsiplikei, tai panasu, kad ir gaunasi toks skystis kaip parasei. Pabandyt uzsivirinti 4u.gif

Nezinau ar pajutau sotumo jausma, valgyt tikrai nenorejau, nes taip slikstu buvo po to kisieliaus.

Nevirinau, sendiena pabandysiu smile.gif
Atsakyti
laba diena bye1.gif aš norėčiau paklausti jūsų, merginos, ar įmanoma to išmokti namuose? ar eiti į treniruotes? mielai ten šiaip eičiau bet neprisiskambinu, man į el laiškus neatrašo, sakau gal namuose pačiai išmokti galima būtų? ir pinigų susitaupytų.. tik kad valios gaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MortaKaterina @ 2010 02 19, 12:10)
laba diena bye1.gif aš norėčiau paklausti jūsų, merginos, ar įmanoma to išmokti namuose? ar eiti į treniruotes? mielai ten šiaip eičiau bet neprisiskambinu, man į el laiškus neatrašo, sakau gal namuose pačiai išmokti galima būtų? ir pinigų susitaupytų.. tik kad valios gaut blush2.gif

Labas mirksiukas.gif
Tikrai galima, pati taip ismokau. Atsisiusk is anksciau pateiktu nuorodu filmukus ir puikiai pati namuose ismoksi 4u.gif Tai nera sudetinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 19, 13:42)
Labas mirksiukas.gif
Tikrai galima, pati taip ismokau. Atsisiusk is anksciau pateiktu nuorodu filmukus ir puikiai pati namuose ismoksi 4u.gif Tai nera sudetinga mirksiukas.gif

jau siunčiuosi tik kažkaip gana ilgai siunčiasi, nekantrauju bigsmile.gif
jei pavyks susitaupys pinigėlių. galėsiu ką nusipirkt ax.gif

Ir kaip Jums, Mirable, rezultatai? ar ilgai jau praktikuojate šitą mankštą?
Atsakyti
QUOTE(MortaKaterina @ 2010 02 19, 15:23)
jau siunčiuosi tik kažkaip gana ilgai siunčiasi, nekantrauju  bigsmile.gif
jei pavyks susitaupys pinigėlių. galėsiu ką nusipirkt  ax.gif

blush2.gif Jau antra diena nedarau, nieks i uzpakali neispiria blush2.gif Siaip labai skrandi sutraukia thumbup.gif O norint rezultatu, reik scyrai dirbt mirksiukas.gif Jau gal metai, su trumpom pertraukom ir apsiedimo priepuoliais biggrin.gif As siaip tingine iki kaulu smegenu ir dar megeja skaniai pavalgyt biggrin.gif Tai kaipgi save skriausi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MortaKaterina @ 2010 02 19, 15:23)
jau siunčiuosi tik kažkaip gana ilgai siunčiasi, nekantrauju  bigsmile.gif
jei pavyks susitaupys pinigėlių. galėsiu ką nusipirkt  ax.gif

Is tos nuorodos kuria Mirabele pateike?
O kodel man nesisiuncia? g.gif Bandziau, bet 1 sekunde ir parsisiuncia ne filmukas, o ... nezinau kaip pavadint, gal papke g.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 02 19, 16:34)
Is tos nuorodos kuria Mirabele pateike?
O kodel man nesisiuncia? g.gif  Bandziau, bet 1 sekunde ir parsisiuncia ne filmukas, o ... nezinau kaip pavadint, gal papke  g.gif

blink.gif Taigi nuorodu davelnia idejau, bandyk pagal paskutine, ten torentas, registruotis nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 19, 16:36)
blink.gif Taigi nuorodu davelnia idejau, bandyk pagal paskutine, ten torentas, registruotis nereikia mirksiukas.gif

Tai as ta paskutine ir bandziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 02 19, 17:52)
Tai as ta paskutine ir bandziau  blush2.gif

O tu esi siuntusi su torentais?
Atsakyti
Sveikos
Perskaiciau tema nuo pradzios,noreciau ir as pabandyt ax.gif Visas nuorodas uzsiseivinau,bandysiu dabar atsisiust.
KKlausimukas,po kiek laiko uzsiiminejat?pvz ryte?Ir kas kiek dienu?Noretus greiciau pamatyt tuos rezultatus,bet bijau kad teks tik savaitgaliais uzsiiminet.
Atsakyti