Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 18:35)

tai kad, parsisiust, reikia turet pakvietima, o kaip tycia as jo neturiu!
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 16, 22:27)

Nereikia ten jokio pakvietimo g.gif Pirmas dalykas, jei leido prisiregistruot, tai tikrai jokio pakvietimo nereikia 4u.gif Antra, ten tokiu dalyku apskritai nebuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 16, 22:27)

Aš prisiregistravau,tai ir manęs prašo pakvietimo kodo.
Maniau ,kad čia tik man taip,nes aš amžiais kažką ne taip padarau. lotuliukas.gif

Radau,kad www.bodyflex.lt galima įsigyti DVD su pratimais,tik labai įdomu,kad kainos nenurodo g.gif Gal tas dvd aukso vertės ?g.gif
Atsakyti
Jus gal ne taip supratot, kai jus prisiregistruojat, jums ismeta langa su tekstu, kad jus sveikina prisiregistravus, bet pirma jus turite nueiti i savo elektonini pasta (kuri nurodete per registracija) atverti ju atsiusta laiska ir suaktyvinti nuoroda kuri ten bus ikelta ir viskas. Taip padarot ir prasom siustis mirksiukas.gif O jokiu pakvietimu ten nera, cia ne lietuviai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 22:46)
Aš prisiregistravau,tai ir manęs prašo pakvietimo kodo.
Maniau ,kad čia tik man taip,nes aš amžiais kažką ne taip padarau. lotuliukas.gif

Radau,kad www.bodyflex.lt galima įsigyti DVD su pratimais,tik labai įdomu,kad kainos nenurodo g.gif Gal tas dvd aukso vertės ?g.gif

blink.gif na palaukit dar pasiknisiu po savo saitus, gal dar kur rasiu..
Papildyta:
http://puzkarapuz.ru...ach-kanala.html
cia, tik truputi reiks pasikankint kol atsisiusit mirksiukas.gif Bet registruotis nereikia biggrin.gif
Papildyta:
Siuskites is ten kur komentaruose pateiktos nuorodos, kitos neveikia, ir geriausia is letitbit, su depositu mazai atsisiusit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 22:56)
Jus gal ne taip supratot, kai jus prisiregistruojat, jums ismeta langa su tekstu, kad jus sveikina prisiregistravus, bet pirma jus turite nueiti i savo elektonini pasta (kuri nurodete per registracija) atverti ju atsiusta laiska ir suaktyvinti nuoroda kuri ten bus ikelta ir viskas. Taip padarot ir prasom siustis mirksiukas.gif  O jokiu pakvietimu ten nera, cia ne lietuviai biggrin.gif
Papildyta:

blink.gif  na palaukit dar pasiknisiu po savo saitus, gal dar kur rasiu..
Papildyta:
http://puzkarapuz.ru...ach-kanala.html
cia, tik truputi reiks pasikankint kol atsisiusit mirksiukas.gif  Bet registruotis nereikia biggrin.gif
Papildyta:
Siuskites is ten kur komentaruose pateiktos nuorodos, kitos neveikia, ir geriausia is letitbit, su depositu mazai atsisiusit mirksiukas.gif

O laiško į elektroninį paštą negavau.Paprašiau ,kad draugas rytoj pabandytų.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 22:59)
O laiško į elektroninį paštą negavau.Paprašiau ,kad draugas rytoj pabandytų.

Na taip, laiskas is ju greit neateina.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 23:11)
Na taip, laiskas is ju greit neateina.. smile.gif

A a a ,tai netokia aš ir fool.gif lotuliukas.gif gal dar gausiu g.gif
Atsakyti
Zodziu, jei kazkuriai paviks is kazkur parsisiust, praneskit prasom GARSIAI! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 16, 13:51)
Tai ar pasimatavai? Nusiuntei duomenis Monetuxei?

Pasimatavau vakars, ir pushkavau vakar, o sendiena blush2.gif pas draugus nakvojau, tai prisirijau kaip kiaule doh.gif
Bet nuo rydienos tai pazadu, kovo 24 einu i baliu i pirti, tai gi reiketu kad pirties baseinas per krastus neizbegtu biggrin.gif

QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 14:19)
Butinai atsisiuskit tuos filmus, ten DAUG nauju pratimu rankoms, pilvukui, uzpakaliukui ir tikrai geriau veikia, nes kita diena net raumenukus paskausta mirksiukas.gif O be to, galima kiekviena diena vis kita kompleksa daryt, nebus nuobodu 4u.gif

Jausiunciu thumbup.gif

QUOTE(Mirabele @ 2010 02 16, 21:37)
Nereikia ten jokio pakvietimo g.gif Pirmas dalykas, jei leido prisiregistruot, tai tikrai jokio pakvietimo nereikia 4u.gif Antra, ten tokiu dalyku apskritai nebuna mirksiukas.gif

Reikia reikia , ir nieko neduoda, tai man sunenas per skypa dabar siuncia doh.gif

QUOTE(musik @ 2010 02 17, 10:35)
Zodziu, jei kazkuriai paviks is kazkur parsisiust, praneskit prasom GARSIAI! biggrin.gif

Pranesu GARSIAI !!!! Sunenas turedamas pakvietimo koda parsisiunte sau, o dabar man siuncia per skypa, bet jau greitis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 17, 17:08)
Jausiunciu  thumbup.gif
Reikia reikia , ir nieko neduoda, tai man sunenas per skypa dabar siuncia  doh.gif
Pranesu GARSIAI !!!! Sunenas turedamas pakvietimo koda parsisiunte sau, o dabar man siuncia per skypa, bet jau greitis  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na bet zinok visur issiurejau, net taisyklese ziurejau, apie joki pakvietimo koda nieko nera schmoll.gif Ir mano broliene pries pora men prisiregistravo ir nieko. Atsiuskit kas ten parasyta buvo, idomu g.gif

Na per skypa ilgai siusies, bet vis siunties thumbup.gif
Papildyta:
http://pslan.kiev.ua...hp?friend=97507
per cia pagandykit, gal pades, nes radau kur parasyta, tipo atsivesk drauga, duok jam sia nuoroda.. Pabandykit, gal pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 17, 17:42)
Na bet zinok visur issiurejau, net taisyklese ziurejau, apie joki pakvietimo koda nieko nera schmoll.gif Ir mano broliene pries pora men prisiregistravo ir nieko. Atsiuskit kas ten parasyta buvo, idomu g.gif

Na per skypa ilgai siusies, bet vis siunties thumbup.gif
Papildyta:
http://pslan.kiev.ua...hp?friend=97507
per cia pagandykit, gal pades, nes radau kur parasyta, tipo atsivesk drauga, duok jam sia nuoroda.. Pabandykit, gal pavyks mirksiukas.gif

Nu atrodo nesu visiska ziopla dirol.gif bet kad sitoj nuorodoj is vis BF nematau! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musik: 17 vasario 2010 - 17:46
QUOTE(musik @ 2010 02 17, 18:45)
Nu atrodo nesu visiska ziopla  dirol.gif  bet kad sitoj nuorodoj is vis BF nematau!  doh.gif

pirma prisiregistruok,o po to per paieska susirasi mirksiukas.gif
Atsakyti