Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

O čia mano pyniuotieji vyrui
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2013 01 15, 20:00)
O čia mano pyniuotieji vyrui

Visi gražiai numegzti, o labiausiai paskutinis patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 01 15, 20:49)
Visi gražiai numegzti, o labiausiai paskutinis patiko  thumbup.gif

Ačiū, jis ir šilčiausias, iš storų siūlų 8 Nr. virbalais megztas
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2013 01 15, 22:05)
Ačiū, jis ir šilčiausias, iš storų siūlų 8 Nr. virbalais megztas

Oho jaučiu pasakiškas tokiom dienom kaip šiandien smile.gif
Atsakyti
Gelbėkit prašau, vakar daug valandų prrasėdėjau, bet nerandu tikslios šio megztuko
http://www.liveinter.../post227759236/
vidurinio rašto schemos, mezgu laaabai neseniai ir betkokia improvizacija, man sunki, panašaus rašto nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2013 01 20, 11:07)
Gelbėkit prašau, vakar daug valandų prrasėdėjau, bet nerandu tikslios šio megztuko
http://www.liveinter.../post227759236/
vidurinio rašto schemos, mezgu laaabai neseniai ir betkokia improvizacija, man sunki, panašaus rašto nenoriu.

juk apacioj po foto megztuku yra schemos cool.gif
Atsakyti
Rotoli: labai grazus megztukai.. Tavo vyras pats laimingiausias, kad turi tokia auksaranke smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rotoli ,labai gražūs mergztiniai,prašau pasakyti kas per siūlai paskutinio baltojo megztinio ax.gif (kokio jis dydžio ir kiek sunaudojot)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 21 sausio 2013 - 10:04
Getira, ačiū 4u.gif

QUOTE(plateliai @ 2013 01 21, 10:03)
Rotoli ,labai gražūs mergztiniai,prašau pasakyti kas per siūlai paskutinio baltojo megztinio ax.gif (kokio jis dydžio ir kiek sunaudojot)

Ačiū 4u.gif
Siūlai Steinbach Wolle Ahoj, 20% vilna, 80% akrilas (ar poliakrilas), 100 g - 65 m., bet senokai pirkti. Sunaudojau tai nemažai, nes labai trumpas metražas, o dydis tai nemažas - 50 koks ar XL būtų, (MB nemažas 1,88 m ūgis). Pasvėriau megztinį, tai 1,110 kg. tai 12 kamuoliukų.
Atsakyti
MB mėgstamiausi megztukai be jokių raštų. Tai kančios būna tik atitaikant dydį. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaitės jums visoms medalius reikia teikt už tokį atsidavimą tokiems mezginiams ..visų lb gražūs megztiniai 4u.gif thumbup.gif

atėjau su klausimuku iškart atsiprašau bet ar kepurių vyrams atskiros temos nėra ar nemoku ieškot blush2.gif gavau mb prašymą kepurės bet nerandu kažko nesudėtingo su lt paaiškinimu ,prisipaž.visos šios temos neperž.nes lb stringa intikas blush2.gif doh.gif

AČIŪŪŪ 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ieskau kas galetu numegzti silta ir grazu megztini vyrui smile.gif esu is Kauno. Sumokeciau kiek reikes smile.gif per a.z
Atsakyti