Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(busima @ 2012 10 25, 13:36)
Aš mezgiau vyrui liemenę, tai nugarą dariau lygią, kažkaip jis pats taip užsiprašė. Kai pradėjo nešiot, tai nusprendė, kad tikrai taip jam geriau, nes sėdimas darbas, tai sakė pynės apsiveltų ir susiplotų, nes kėdės atlošas medžiaginis. Nu žodžiu, vyriškas išmąstymas apie mezgimo raštus  lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif Turbut ir as lygia padarysiu...
Atsakyti
Saulėlydi, nuostabus megztukas, auksinės rankos tavo blink.gif O tu šį megztinį pagal kokią schemutę mezgei, ar pagal paveiksliuką?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 21, 21:29)

Labai vyriškas, gražus megztinis! bigsmile.gif O mezgant tokį modelį ar reikia rankovėms išimti, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 11 05, 13:56)
Saulėlydi, nuostabus megztukas, auksinės rankos tavo  blink.gif  O tu šį megztinį pagal kokią schemutę mezgei, ar pagal paveiksliuką?

Ačiū, Ačiū..Oho koks įvertinimas blush2.gif

Mezgiau pagal paveiksliuką. Pynes atskirai iš raštų lobynų susirankiojau.
Papildyta:
QUOTE(eling @ 2012 11 05, 14:14)
Labai vyriškas, gražus megztinis!  bigsmile.gif  O mezgant tokį modelį ar reikia rankovėms išimti, ar ne?  blush2.gif

Dėkui 4u.gif

Aš išėmiau šiek tiek. Buvo galima ir labiau. Nes kaip matosi nuotraukoj, rankovės įstatymo vieta nėra labai tinkama. Bent jau mano akims.
Atsakyti
Sveikutės. labai noriu numegzti sūnui šaliką su pynėmis, bet nerandu niekur pavyzdžių..Gal kuri užmatėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 11 07, 13:16)
Sveikutės. labai noriu numegzti sūnui šaliką su pynėmis, bet nerandu niekur pavyzdžių..Gal kuri užmatėte? g.gif

Susirask pynių raštų ir kombinuok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles smile.gif as cia pas jus naujoke, mezgu si bei ta sau ir mergytei smile.gif dabar uzsidegiau megzt vyrui sita megztini smile.gif na labai jau man jis grazus smile.gif

user posted image
[/quote]

gal kuri galetu padet issiaiskint, koks rastelis virs stulpeliu apacioje ir ant rankoviu? Na ta siaura iskili juostele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zizi_le: 07 lapkričio 2012 - 14:51
QUOTE(zizi_le @ 2012 11 07, 15:50)

Che che, mezgam kartu ką? lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi bandau surasti šio megztinio schemą, deja deja... ta juostelė man regis paprasčiausiai išvirkščios akys yra g.gif ar radot kitų raštų schemas?
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 11 07, 16:06)
Che che, mezgam kartu ką?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš irgi bandau surasti šio megztinio schemą, deja deja... ta juostelė man regis paprasčiausiai išvirkščios akys yra  g.gif ar radot kitų raštų schemas?

http://club.osinka.ru/topic-113080

Googlas visagalis. biggrin.gif

Cia visai nieko pynes... g.gif
http://www.liveinter.../post234465731/

Dar http://www.liveinter.../post246055886/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedrasute: 07 lapkričio 2012 - 15:17
QUOTE(dianytis @ 2012 11 07, 16:06)
Che che, mezgam kartu ką?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš irgi bandau surasti šio megztinio schemą, deja deja... ta juostelė man regis paprasčiausiai išvirkščios akys yra  g.gif ar radot kitų raštų schemas?

Na kitus rastus atskirai susiradau smile.gif tilsliau ta vidurini, ir rombus su pyne per viduri, o tas vidurinis man regis paprastos pynes, tik su didesniais tarpais tarp susukimu smile.gif o ta juostele tai nzn, ar tik paprastai isvirkscios akys... gal dar kas ka pasiulys smile.gif

galim megzt kartu, tik dar savo megztiko apykakle baigsiu ir pradesiu smile.gif
Papildyta:

QUOTE(Nedrasute @ 2012 11 07, 16:13)

pirmoj nuorodoj prie sio megztinio esantis aprasymas mano nuomone su foto nieko bendro neturi... o ka ten toliau raso nzn, nes rusiskai visai nesuprantu sad.gif

megztukai is antros nuorodos grazus smile.gif o kad butu tiek laiko rankdarbiams, kiek jo norisi... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zizi_le: 07 lapkričio 2012 - 15:22
QUOTE(Nedrasute @ 2012 11 07, 16:13)

ploja.gif assa.gif bis.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zizi_le @ 2012 11 07, 16:20)

pirmoj nuorodoj prie sio megztinio esantis aprasymas mano nuomone su foto nieko bendro neturi... o ka ten toliau raso nzn, nes rusiskai visai nesuprantu sad.gif

megztukai is antros nuorodos grazus smile.gif o kad butu tiek laiko rankdarbiams, kiek jo norisi... biggrin.gif

Osinkoj? Ten visa tema skirta būtent šiam megztukui. Gaila, jei rusų kalba neskaitot, nes aš visada po šitą saitą pabraidau, jei ko norisi. 99 proc. būna megzta/išanalizuota.

O laiko, jo visada trūksta... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dianytis @ 2012 11 07, 16:27)
ploja.gif  assa.gif  bis.gif  AČIŪ  4u.gif

Prašom. biggrin.gif
Atsakyti