Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 21, 22:29)
Kristina A-A, vyriškai gražu  4u.gif  4u.gif

Mano pyniuotis sūnui

Įkvėpė šitas
user posted image

Labai grazus wub.gif , o is kokiu siulu mezget,labai graziai ziurisi siulas .
As si modeliuka irgi ziurejaus, bet turbut vyrui daugiau nebemegziu niekad, dar tokio priklaus ir reikalaujancio kliento nesu turejus doh.gif lotuliukas.gif tai jam pynes per arti, tai kodel rankoves be pyniu, tai per siltas, tai tas tai anas,tai saga netiko(nes tokia medine buvau radus) tai teko paprasta pailga det doh.gif
Atsakyti

Mano pyniuotis sūnui

user posted image

Saulėlydi, nuostabus pyniuotis, gal pasidalinsit paslaptimi kaip jums išeina taip tą kaklo išlinkimą padaryti.Sakykit ar čia megzta nuo virašaus?Labai draugės dukra pyniuoto nori, bet taip nesinori atskirom detalėm megzti.Gal žinot kokią paslaptį mezgant nuo viršaus ar išeitų be reglano takeliųkažką panašaus numegzti, o paskui tik rankoves viršuje prisiūt.Kap galvojat ar kas pavyktų?
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 10 22, 13:29)
vyrui daugiau nebemegziu niekad, dar tokio priklaus ir reikalaujancio kliento nesu turejus doh.gif  lotuliukas.gif tai jam pynes per arti, tai kodel rankoves be pyniu, tai per siltas, tai tas tai anas,tai saga netiko(nes tokia medine buvau radus) tai teko paprasta pailga det doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne i tema visai, bet taip prajuokinot. Zinau dar viena panasu mirksiukas.gif . jei patys megztu matyt simta kartu geriau iseitu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 10 22, 13:29)
Labai grazus  wub.gif , o is kokiu siulu mezget,labai graziai ziurisi siulas .

AČIŪ 4u.gif

Siūlai
B.B.B. Filati New Master

80% merino vilna 20% akrilas
50gr./ +/- 125m

11 kamuoliukų sunaudojau. Švelnūs ir maloniai mezgėsi
Papildyta:
QUOTE(SOLI-SOL @ 2012 10 22, 13:41)
Mano pyniuotis sūnui

Saulėlydi, nuostabus pyniuotis, gal pasidalinsit paslaptimi kaip jums išeina taip tą kaklo išlinkimą padaryti.Sakykit ar čia megzta nuo virašaus?Labai draugės dukra pyniuoto nori, bet taip nesinori atskirom detalėm megzti.Gal žinot kokią paslaptį mezgant nuo viršaus ar išeitų be reglano takeliųkažką panašaus  numegzti, o paskui tik  rankoves viršuje prisiūt.Kap galvojat ar kas pavyktų?

Oi, ačiū lotuliukas.gif Pirmą kartą bandžiau megzti kaklą sutrumpintom eilėm ir paskui surinkus atviras akis megzti apvaliai ....Nu ne tobulai gavosi. Yra kur taisytis

Apie reglano būdus, pasiskaitykit čia. Manau, kad viskas jum išeitų smile.gif. Nuo viršaus galima megzti be siūlių ir apvaliai ir su reglano takeliais.

http://buveine.blogs...8/reglanas.html
Papildyta:
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 10 16, 01:57)
pagaliau nufotografavau nors taip, nesenai baigta vyreliui megztini. is Nepal Drops siulu sunaudojau 15,5 vnt ,nugara mezgiau gerosiom akim,nes pabijojau kad siulu neuzteksiu.

Ar netempia priekis kai nugara lygi? Juk plonesnė atrodo? O priekiui daugiau siūlų. Ir akių skaičius nevienodas....

Kai nedaug pynių, tai nieko tokio, o jei taip stipriai pyniuotas priekis, tai ar gerai gaunasi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 22 spalio 2012 - 13:34
Oi, ačiū lotuliukas.gif Pirmą kartą bandžiau megzti kaklą sutrumpintom eilėm ir paskui surinkus atviras akis megzti apvaliai ....Nu ne tobulai gavosi. Yra kur taisytis
Saulėlydi plyyyyyz truputį aiškumo blush2.gif .Labai labai plyyyyyz. blush2.gif
Tai jūs mezgėt nuo viršaus?Kas sutrumpintos eilės suprantu, bandžiau, išeina, bet kas tas surinkti atviras akis nė bum doh.gif bum doh.gif .Saulėlydi gal rastumėt laiko smulkiau papasakot?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 22, 15:40)

Ar netempia priekis kai nugara lygi? Juk plonesnė atrodo? O priekiui daugiau siūlų. Ir akių skaičius nevienodas....

Kai nedaug pynių, tai nieko tokio, o jei taip stipriai pyniuotas priekis, tai ar gerai gaunasi?

ne netempia, jis norejo kad nugaroj be pyniu, nes sedint ale nepatogu doh.gif Dabar nepamenu,bet man atrodo priekiui daugiau akiu dejaus.
Atsakyti
oj kaip faina, kad jusu vyrai nesioja megztus daiktus. maniskio niekaip neavilksi megztiniu, nes .... isryskina pilvuka (ne nuo alus, o nuo sadainiu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 21, 20:29)

Įkvėpė šitas
user posted image

kazin kaip cia tas kalnierius doh.gif gal kuri issisifravote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2012 10 22, 12:41)
Mano pyniuotis sūnui

labai labai gražus megztinis, MB pamatęs jau irgi užsimanė žiemai šilto panašaus. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sauluzexxx @ 2012 10 22, 17:15)
kazin kaip cia tas kalnierius doh.gif gal kuri issisifravote? blush2.gif

čia atskirai snood'as megztas
va taip megztukas be jo
user posted image
Atsakyti
Kadangi pati susidūriau su dilema- ką numegzti vyrui/vyrams, tai ilgos paieškos atvedė į nuostabų puslapį,kuriuo noriu pasidalinti su jumis, manau nesupyksit už nuorodą, ir gal nors ką nors pavyks pritaikyti savo išrankiesiems mezginių dėvėtojams
http://www.livemaste...a...ging&from=0
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles:) Mezgu savo mazam vyrukui megztini. Prieki numezgiau su pynemis ir, pradejus nugara, pasimeciau - taip pat su pynem megzti ar lygiai? Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2012 10 25, 10:38)
Sveikos, mezgejeles:) Mezgu savo mazam vyrukui megztini. Prieki numezgiau su pynemis ir, pradejus nugara, pasimeciau - taip pat su pynem megzti ar lygiai? Kaip manote?

Aš mezgiau vyrui liemenę, tai nugarą dariau lygią, kažkaip jis pats taip užsiprašė. Kai pradėjo nešiot, tai nusprendė, kad tikrai taip jam geriau, nes sėdimas darbas, tai sakė pynės apsiveltų ir susiplotų, nes kėdės atlošas medžiaginis. Nu žodžiu, vyriškas išmąstymas apie mezgimo raštus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima: 25 spalio 2012 - 12:37