Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams

Susena: labai dailus megztukas. Toks vyriskas, kartu ir modernus, ir solidus. Ta prasme, ir laisvalaikiui, ir kur rimciau nueiti. smile.gif
Atsakyti
gal kuri mezget toki megztuka ir gal butu galima gaut schemute?

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras darbštuolėms 4u.gif

labai prašau pagalbos blush2.gif Nu niekaip neįveikiu schemos kodo... Užsimanė mano vyras būtent tokios liemenės, o aš ir taip nagrinėju ir kitaip... nu niekaip neišsiverčiu blush2.gif Pačią schemą sudaro tik keturi ženkliukai:
1. išvirkščia akis
2. ....
3. ....
4. ....

Padėkit ką 4u.gif

http://www.uzelok.ru...n_item3042.html
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 14, 22:07)
Labas vakaras darbštuolėms  4u.gif

labai prašau pagalbos  blush2.gif Nu niekaip neįveikiu schemos kodo... Užsimanė mano vyras būtent tokios liemenės, o aš ir taip nagrinėju ir kitaip... nu niekaip neišsiverčiu  blush2.gif Pačią schemą sudaro tik keturi ženkliukai:
1. išvirkščia akis
2. ....
3. ....
4. ....

Padėkit ką  4u.gif

http://www.uzelok.ru...n_item3042.html

Išversiu pažodžiui:
Tas rutuliukas: Nuimti 1 akį kaip blogąją, siūlas už mezginio
Kringelis: nuimti 1 akį ant pagalbinio virbalo prieš mezginį, išmegzti 1 akį gerąja ir tada akį nuo pagalbinio virbalo gerąja.
Antra kringelis: nuimti 1 akį ant pagalbinio virbalo už mezginio, išmegzti 1 akį gerąja ir tada akį nuo pagalbinio virbalo gerąja.
Atsakyti
DĖKUUUUUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(aiwita @ 2012 10 15, 08:23)
Išversiu pažodžiui:
Tas rutuliukas: Nuimti 1 akį kaip blogąją, siūlas už mezginio
Kringelis: nuimti 1 akį ant pagalbinio virbalo prieš mezginį, išmegzti 1 akį gerąja  ir tada akį nuo pagalbinio virbalo gerąja.
Antra kringelis: nuimti 1 akį ant pagalbinio virbalo už mezginio, išmegzti 1 akį gerąja ir tada akį nuo pagalbinio virbalo gerąja.

Atsakyti
pagaliau nufotografavau nors taip, nesenai baigta vyreliui megztini. is Nepal Drops siulu sunaudojau 15,5 vnt ,nugara mezgiau gerosiom akim,nes pabijojau kad siulu neuzteksiu.
user posted image
user posted image
ir megztinis kuris suzavejo ir kazka panasaus norejosi saviskiui numegzti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 10 16, 01:57)
pagaliau nufotografavau nors taip, nesenai baigta vyreliui megztini. is Nepal Drops siulu sunaudojau 15,5 vnt ,nugara mezgiau gerosiom akim,nes pabijojau kad siulu neuzteksiu.

Labai skoningas ir vyriškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 10 16, 00:57)

nuostabus megztukas gavosi thumbup.gif thumbup.gif
o kokiam dydžiui tiek siūlų susinaudojo? nes planuoju suknelę S dydžio daryt, bet su pynėm ant rankovių ir priekio, tad įdomu kiek šitų siūlų reiktų, nes baisu, kad paskui neužteks ir neberasiu atspalvio g.gif
Atsakyti
SVeikos,

Gal esat kuri mezgusi panašų megztinį ir turit raštelį?
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2012 10 16, 11:15)
nuostabus megztukas gavosi thumbup.gif  thumbup.gif
o kokiam dydžiui tiek siūlų susinaudojo? nes planuoju suknelę S dydžio daryt, bet su pynėm ant rankovių ir priekio, tad įdomu kiek šitų siūlų reiktų, nes baisu, kad paskui neužteks ir neberasiu atspalvio g.gif

M-L dydziui,kaip ir m butu,bet dejau placiau kad pilvo neaptemtu biggrin.gif
Atsakyti
Kristina A-A, vyriškai gražu 4u.gif 4u.gif

Mano pyniuotis sūnui

user posted image

user posted image

Įkvėpė šitas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 21, 21:29)
Mano pyniuotis sūnui

Labai labai thumbup.gif