Susena: labai dailus megztukas. Toks vyriskas, kartu ir modernus, ir solidus. Ta prasme, ir laisvalaikiui, ir kur rimciau nueiti.
Labas vakaras darbštuolėms
labai prašau pagalbos Nu niekaip neįveikiu schemos kodo... Užsimanė mano vyras būtent tokios liemenės, o aš ir taip nagrinėju ir kitaip... nu niekaip neišsiverčiu Pačią schemą sudaro tik keturi ženkliukai:
1. išvirkščia akis
2. ....
3. ....
4. ....
Padėkit ką
http://www.uzelok.ru...n_item3042.html
labai prašau pagalbos Nu niekaip neįveikiu schemos kodo... Užsimanė mano vyras būtent tokios liemenės, o aš ir taip nagrinėju ir kitaip... nu niekaip neišsiverčiu Pačią schemą sudaro tik keturi ženkliukai:
1. išvirkščia akis
2. ....
3. ....
4. ....
Padėkit ką
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 14, 22:07)
Labas vakaras darbštuolėms
1. išvirkščia akis
2. ....
3. ....
4. ....
Padėkit ką
1. išvirkščia akis
2. ....
3. ....
4. ....
Padėkit ką
Išversiu pažodžiui:
Tas rutuliukas: Nuimti 1 akį kaip blogąją, siūlas už mezginio
Kringelis: nuimti 1 akį ant pagalbinio virbalo prieš mezginį, išmegzti 1 akį gerąja ir tada akį nuo pagalbinio virbalo gerąja.
Antra kringelis: nuimti 1 akį ant pagalbinio virbalo už mezginio, išmegzti 1 akį gerąja ir tada akį nuo pagalbinio virbalo gerąja.
DĖKUUUUUI
QUOTE(aiwita @ 2012 10 15, 08:23)
Išversiu pažodžiui:
Kringelis: nuimti 1 akį ant pagalbinio virbalo prieš mezginį, išmegzti 1 akį gerąja ir tada akį nuo pagalbinio virbalo gerąja.
Antra kringelis: nuimti 1 akį ant pagalbinio virbalo už mezginio, išmegzti 1 akį gerąja ir tada akį nuo pagalbinio virbalo gerąja.
pagaliau nufotografavau nors taip, nesenai baigta vyreliui megztini. is Nepal Drops siulu sunaudojau 15,5 vnt ,nugara mezgiau gerosiom akim,nes pabijojau kad siulu neuzteksiu.
ir megztinis kuris suzavejo ir kazka panasaus norejosi saviskiui numegzti.
ir megztinis kuris suzavejo ir kazka panasaus norejosi saviskiui numegzti.
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 10 16, 01:57)
pagaliau nufotografavau nors taip, nesenai baigta vyreliui megztini. is Nepal Drops siulu sunaudojau 15,5 vnt ,nugara mezgiau gerosiom akim,nes pabijojau kad siulu neuzteksiu.
Labai skoningas ir vyriškas
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 10 16, 00:57)
nuostabus megztukas gavosi
o kokiam dydžiui tiek siūlų susinaudojo? nes planuoju suknelę S dydžio daryt, bet su pynėm ant rankovių ir priekio, tad įdomu kiek šitų siūlų reiktų, nes baisu, kad paskui neužteks ir neberasiu atspalvio
QUOTE(busima @ 2012 10 16, 11:15)
nuostabus megztukas gavosi
o kokiam dydžiui tiek siūlų susinaudojo? nes planuoju suknelę S dydžio daryt, bet su pynėm ant rankovių ir priekio, tad įdomu kiek šitų siūlų reiktų, nes baisu, kad paskui neužteks ir neberasiu atspalvio
M-L dydziui,kaip ir m butu,bet dejau placiau kad pilvo neaptemtu
Kristina A-A, vyriškai gražu
Mano pyniuotis sūnui
Įkvėpė šitas
Mano pyniuotis sūnui
Įkvėpė šitas