be rėmų, puikus būtų smalsu iš arčiau pamatyti užtrauktuką man atrodo, kad ypač sunku jį įsiūti
QUOTE(be rėmų @ 2011 02 01, 17:41)
labai dailu, toks valentiniškas
QUOTE(viosim @ 2011 02 02, 22:15)
Oho - labai įdomus ir drąsus modelis .
Na jūs ir šaunuolės, o aš vis neįsivaizduoju, kaip vyrišką megztinį megzti ant paprastų virbalų - tiek daug akių reikia, kaip jas visas ant virbaliuko išlaikot???
Ačiū, Eling, o va modelis tai jau ne mano pasirinkimas Mano tik darbas.
QUOTE(eling @ 2011 02 02, 22:21)
Oho - labai įdomus ir drąsus modelis .
Na jūs ir šaunuolės, o aš vis neįsivaizduoju, kaip vyrišką megztinį megzti ant paprastų virbalų - tiek daug akių reikia, kaip jas visas ant virbaliuko išlaikot???
Tam naudojami virbalai su valu, kad patogiau butu islaikyti.
QUOTE(Džinė79 @ 2011 02 02, 17:23)
be rėmų, puikus būtų smalsu iš arčiau pamatyti užtrauktuką man atrodo, kad ypač sunku jį įsiūti
Dėkui.
Užtrauktukas iš vidinės pusės:
Iš išorės:
Nėra labai sunku, jei domina toks būdas, galiu paaiškinti.
QUOTE(be rėmų @ 2011 02 04, 11:19)
Dėkui.
domina
QUOTE(Lusasita @ 2011 02 04, 13:24)
domina
Gerai, tada lipu į tribūną
Nusimezgu apykaklę, dvigubai ilgesnę nei reikia, prisiūnu visą iš išorinės pusės, tada sulenkiu ir prisiūnu iš vidinės pusės. Pačius kraštelius iš vienos ir kitos užtrauktuko pusės palieku neprisiūtus, maždaug po kokius 2-3 cm. Tada susirenku 4-6 akis (šitam mezginy 5) ir mezgu juostelę 1X1, tokio ilgio, koks bus užtrauktukas. Nusimezgus abiejose pusėse juostas, prisidaigstau prie mezginio užtrauktuką, susilyginu ir tt., tada prisiūnu, paskui iš vidinės pusės siūnu juostas, pradžioj pagal dantukus, paskui iš išorinio krašto. Galiausiai paslepiu užtrauktuko galą, dažnai reikia jį nukirpti, tai kad nebūtų aštru, užsiūnu juosteles kaip nuotraukoj apgaubdama. Taip apsiuvant juostom iš vidaus galima drąsiai nešioti neužtrauktą megztuką, jei užtrauktukas eina per visą mezginį.
Ką radau na ir gerų dalykų čia pas jus,,, aš ir turiu ką puošti reiks pasistengt ką nors nufotografuot ir parodyt savo darbų, tik gaila patampyti, tiksliau nešiojami visi
reiks draugei šampės statyt, kad užrodė supermamos forumą
reiks draugei šampės statyt, kad užrodė supermamos forumą
Zuzana, Praeive, gražūs megztiniai.