Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 16:33)

o is ju kai suvalgysim seklytes galima kitiem metam laikyt, ar cia is tu kur geriau kas metai pirkt naujas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 03, 16:15)
o is ju kai suvalgysim seklytes galima kitiem metam laikyt, ar cia is tu kur geriau kas metai pirkt naujas?  ax.gif

Mano mama sako, kad pirmąjį prinokusį pomidorą reikia palikti sėklai. Ji nuskina ir padeda, jis dar kažkiek pastovi, gal kol suminkštėja, ir tuomet išima sėklas.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2010 02 03, 18:20)
Mano mama sako, kad pirmąjį prinokusį pomidorą reikia palikti sėklai. Ji nuskina ir padeda, jis dar kažkiek pastovi, gal kol suminkštėja, ir tuomet išima sėklas.

ir tu hibridiniu visokiu? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 03, 17:15)
o is ju kai suvalgysim seklytes galima kitiem metam laikyt, ar cia is tu kur geriau kas metai pirkt naujas?  ax.gif

maniškių taip ,galima rinkti.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 03, 17:25)
ir tu hibridiniu visokiu? g.gif  g.gif

nea, hibridiniu geriau nerinkt smile.gif

Viskas, as su pomidoru pirkimu baigiau, gana. Nebent dar atkeliaus tos, kur Greisi laukia.
Sestadieni nusipirkau paskutinius - Master. Daugiau nei neziuresiu i seklas. Tai kaip pusprote apsikroviau.
Siandien nusipirkau zemiu, reiks paprika ir baklazanus paset, ar ka g.gif Kada cia dienos tam tinkamos? Xix, niekad tu dienu neziurejau, sedavau bile kada. O dabar bais parupo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 vasario 2010 - 18:07
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 15:33)

Ir Black Cherry? Aš kažkaip iš aprašymo supratau, kad anie nėra aukštaūgiai g.gif

Buvau jau padėjusi TAŠKĄ pomidorų sėklų pirkimui, bet šiandien nesusilaikiau ir pagriebiau pakelį geltonųjų Ola Polka doh.gif Rašo kad žemaūgiai, tinka konservavimui, galima auginti balkone. Gal kas ką apie tokius girdėjot?
Bet tai jau PASKUTINIS mano pomidorinis pirkinys. Pasižadu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 03, 19:25)
Ir Black Cherry? Aš kažkaip iš aprašymo supratau, kad anie nėra aukštaūgiai g.gif
Buvau jau padėjusi TAŠKĄ pomidorų sėklų pirkimui, bet šiandien nesusilaikiau ir pagriebiau pakelį geltonųjų Ola Polka doh.gif Rašo kad žemaūgiai, tinka konservavimui, galima auginti balkone. Gal kas ką apie tokius girdėjot?

mano pernykščiai black cherry,manau ir iki trijų metrų būtų išaugę.Pirmoje nuotraukoje už gardens delight black cherry,tik nesimato,bet dydžiai vienodi ,nepamirškite palikti kokią trijų stiebų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 03 vasario 2010 - 18:37
QUOTE(something else @ 2010 02 03, 18:25)

tikrai auksti Black cherry biggrin.gif Ir pas mane siltnamio pastogej sliauziojo.
Ola polka pernai auginau. Zemaugiai. Stiklainiuose nemaistauja. Skonis gal ir nieko, bet pas mus kazkaip geltonus nelabai valge.
Atsakyti
as irgi niekaip nebaigiu su pomidoru seklom :yess siandien dasipirkau delizia f irvynuoginiu. rolleyes.gif o seti ,pikuoti pomidorus nuo vasario 17 iki 27d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 18:44)
maniškių taip ,galima rinkti.

4u.gif gal ir buvau klausus, bet matyt sklerozauju - nieks galvoj nebesilaiko doh.gif

rinksiu seklikes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 03, 19:20)
o seti ,pikuoti pomidorus nuo  vasario 17 iki 27d. smile.gif

paprikas irgi? Pomidoru be kovo nesesiu.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2010 02 03, 16:06)
Mergaites, gal kas sodinote seklytes "golden nuggets" gavau dovanu siu seklyciu, bet nezinau, ar varta seti g.gif seip geltoni pomidoriukai pas mus nelabai valgomi, tai dabar ir galvoju, ka daryti, ar geras skonis smile.gif
Gal gali kas daugiau pasakyti?

As pernai tokius sodinau, skonis tai normalus, bet jie labai mazi - max 1.5 cm, bet mano vaikams tai labai patiko - vietoj saldaini smile.gif, as juos tiesiai i salotas dejau - nepjausciau, turiu ir uzsivakavus smile.gif
Atsakyti