Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(satanele @ 2010 02 03, 08:01)
Aha , jei jis šildomas tai gal ir ne per anksti , svarbiausia kad neišstyptų, dažniau pikiuoti reikia verysad.gif

Aš sėju po vieną sėklą į durpinį indelį. Visada taip ir agurkus, ir pomidorus.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 03, 01:01)
4u.gif as tik pagalvojau, i kuria vieta ismesti.. schmoll.gif uzeme vieta ir jokios naudos.. schmoll.gif

cia apie ka? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar ir aš prisipirkau sėklų ax.gif tik kur tiek reikės susodint g.gif parduotuvėje pasiūlė "Orkado"H pomidorų sėklų, nes norėjau ankstyvesnių, gal kas juos auginot??
Gausiu "Macarena", nusipirkau "Brooklyn", iš GREISI 4u.gif gavau daug sėklyčių thumbup.gif iš pernai turiu "Japoninį triufelį", "Penį", "Green zebra" ir dar kažkokių biggrin.gif tai dabar reikia laukt tinkamo momento sėti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau auginti pomidorų, bet šiltnamio neturiu sad.gif . Ar yra kam pasiteisinusių veislių sodinimui lauke? Ir kokios? Ant palangės nuo pernai auginu balkoninuką, jau ir žydi jis pas mane, bet dar neleidžiu vest vaisių(veislės deja nežinau). Patiko man tie mažyčiai, todėl ketinu pasisėti Balkonzauber, kaip suprantu jie irgi gali būti auginami vazonuose, ir kaip svyrantys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 03, 08:35)
cia apie ka?  g.gif

as taip supratau, kad apie tuos pacius San Marzano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 03, 08:01)
Aha , jei jis šildomas tai gal ir ne per anksti , svarbiausia kad neišstyptų, dažniau pikiuoti reikia verysad.gif

QUOTE(Coxe @ 2010 02 03, 08:07)
Aš sėju po vieną sėklą į durpinį indelį. Visada taip ir agurkus, ir pomidorus.

Man irgi dabar mintis kilo : kaip su tuo pikiavimu - persodinimu?
Pernai pikiavau, paskui darkart persodinau - buvo patenkinti, niekuo nesiskundė. O kaip jeigu iš karto į didesnius indukus po sėklą įsodinus (čia kaip kažkas rašė, pvz į plastmasinius alaus bokalus)? gal dar geriau būtų, nes tik vienas persodinimas paskui į pagrindinę vietą būtų? kaip Jūs darote?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 03, 10:58)
kaip Jūs darote?

aš jau 3 metus sėju po 1 sėklą į durpinius indelius, o paskui su viskuo į žemę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 02, 13:15)
Šitie juodukai ''Japoninis triufelis'' thumbup.gif

o čia mano auginti tie patys

user posted image

siemet ir as juos sodinsiu.

QUOTE(daivaP @ 2010 02 03, 09:06)
Labas rytas 4u.gif

Vakar ir aš prisipirkau sėklų ax.gif tik kur tiek reikės susodint g.gif parduotuvėje pasiūlė "Orkado"H pomidorų sėklų, nes norėjau ankstyvesnių, gal kas juos auginot??
Gausiu "Macarena", nusipirkau "Brooklyn", iš GREISI 4u.gif gavau daug sėklyčių thumbup.gif iš pernai turiu "Japoninį triufelį", "Penį", "Green zebra" ir dar kažkokių biggrin.gif tai dabar reikia laukt tinkamo momento sėti smile.gif

o koks ,,Penio" skonis ir ar gausiai derejo?

Atsakyti
labas rytas smile.gif pirma karta matau tikius svyrancius pomidorus!ar sakos neislusta?ar skanus? bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas,perskaiciau jusu zinutes ir nusprendziau pasidalinti savo naujiena thumbup.gif siandien jau pasejau paprika
Atsakyti
QUOTE(knopke123 @ 2010 02 03, 11:27)
labas rytas,perskaiciau jusu zinutes ir nusprendziau pasidalinti savo naujiena thumbup.gif siandien jau pasejau paprika

Išbandysim šiais metais ankstyvą sėją biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 03, 11:20)
labas rytas smile.gif pirma karta matau tikius svyrancius pomidorus!ar sakos neislusta?ar skanus? bigsmile.gif

Šitą reikalą irgi šįmet išbandysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 03 vasario 2010 - 11:28
QUOTE(Vessta @ 2010 02 03, 11:18)

o koks ,,Penio" skonis ir ar gausiai derejo?

Asmeniškai man "penis" laaaaabai patiko. Dėl derliaus gausos, bent jau pas mane nebuvo jų gausiai, bet buvo užtektinai.

Svyrantys pomidorai sužavėjo ir mane wub.gif
Atsakyti