Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(giedrulka @ 2010 02 02, 18:31)
Tie San Marzano siaip valgyt gal ir nieko gero, bet visokiems padazams-terliuzems ir konservavimui man tai patiko.

na, butent konservavimui ir pirkau smile.gif Valgymui turesiu uuuuuu kiek kitokiu biggrin.gif
As taip suprantu, kad San Marzan ir turetu buti ne sultingi, o labiau mesingi. Nes tai - 'bread for ketchup, canning'', jie ir neturet buti skysti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 vasario 2010 - 19:49
QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 20:43)
na, butent konservavimui ir pirkau  smile.gif  Valgymui turesiu uuuuuu kiek kitokiu  biggrin.gif
As taip suprantu, kad San Marzan ir turetu buti ne sultingi, o labiau mesingi. Nes tai - 'bread for ketchup, canning'', jie ir neturet buti skysti.

na va ir ishsiaishkinom:) gal tikrai jie butent koncervavimui, nes is tu "skaniuju" tai vien tyrele gaunasi smile.gif)
Atsakyti
Gal kas ruosiates uzsakineti baltus vysninukus - prisieciau - del vieno pokucio kazkaip nesinori uzsakyma daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 02, 20:13)
na va ir ishsiaishkinom:) gal tikrai jie butent koncervavimui, nes is tu "skaniuju" tai vien tyrele gaunasi smile.gif)

parasysiu vasaros pabaigoje, kas per konservai is ju gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
mano paprikos jau su dviem lapeliais,skaičiau,kad reikia pikiuoti.
Sakykit ar joms reikia didelių indelių kaip pomidorams ar tiks ir mažesni?
Atsakyti
4u.gif as tik pagalvojau, i kuria vieta ismesti.. schmoll.gif uzeme vieta ir jokios naudos.. schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas. Noriu jungtis į jūsų temą smile.gif

QUOTE(Mantilė @ 2010 02 02, 22:32)
mano paprikos jau su dviem lapeliais,skaičiau,kad reikia pikiuoti.
Sakykit ar joms reikia didelių indelių kaip pomidorams ar tiks ir mažesni?

Mano paprikos dar nesimato sad.gif Už tai ankstyvieji agurkai salotiniai jau ant palangės murkso smile.gif Išdygo per 3 dienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 02 03, 08:44)
Labas rytas. Noriu jungtis į jūsų temą smile.gif
Mano paprikos dar nesimato sad.gif Už tai ankstyvieji agurkai salotiniai jau ant palangės murkso smile.gif Išdygo per 3 dienas  blush2.gif

Sveika ,bet ar ne per anksti , neišstyps g.gif
Išsitraukiau užrašus, pernai pomidorus sėjau kovo vidurį , ir šiemet tokiu pačiu laiku , nes žiemos pabaiga negreitai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 03 vasario 2010 - 07:50
QUOTE(satanele @ 2010 02 03, 07:48)
Sveika ,bet ar ne per anksti , neišstyps g.gif

Matysim, jie ankstyvi yra. Pirmi metai sėju juos smile.gif Ant pakelio parašyta - sėja vasario mėn. iki kovo pusės. Tai vadovaujuosi nuorodomis tongue.gif O gal ir be reikalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 02 03, 08:50)
Matysim, jie ankstyvi yra. Pirmi metai sėju juos smile.gif Ant pakelio parašyta - sėja vasario mėn. iki kovo pusės. Tai vadovaujuosi nuorodomis  tongue.gif O gal ir be reikalo  ax.gif

Ten ką rašo nežiūrėkit, šildomiems šiltnamiams, opas tave koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 03, 07:51)
Ten ką rašo nežiūrėkit, šildomiems šiltnamiams, opas tave koks g.gif

Pas mane paprastas. Savam šiltnamiui sėsiu vėliau. Čia mamos šiltnamiui stikliniui pasėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 02 03, 08:55)
Pas mane paprastas. Savam šiltnamiui sėsiu vėliau. Čia mamos šiltnamiui stikliniui pasėjau  ax.gif

Aha , jei jis šildomas tai gal ir ne per anksti , svarbiausia kad neišstyptų, dažniau pikiuoti reikia verysad.gif
Atsakyti