Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 02 02, 11:06)

gal kas auginote pomidorus Money maker ir ACE 55??? Radau pokelius su seklom nepradarytus (pernai pirktus). Galvoju ar verti jie demesio, nes nesinori veltui uzimti vieta shiltnamyje, kai turiu jau visai neblogu kandidatu  ax.gif

Money maker pernai auginau, neblogi, pomidorai vidutinio dydžio, derėjo gausiai, bet šiemet jų mano saraše nėra, nes noriu išbandyti daug kitų veislių.
ACE 55 kažkur girdėtas pavadinimas, gal ir esu seniau auginusi, bet nepamenu.
Labiausiai iš pernai augintų man patiko Colibri F1, nors tvirti, bet skanūs ir derlingi.
Atsakyti
Jeigu gerai supratau, tai Regila ir Loretos seklos yra pas pats asmuo g.gif Tik su Regila galima asmeniskai susisiekti per AZ, o Loretos seklos reikia internetu uzsisakinet?
Atsakyti
as pernai sodinau money maker,sakyciau neblogi,tik man skruzdes apsedo toj vietoj verysad.gif skonis neblogas smile.gif o marzano tikrai nepatiko:jie vidury tusti,odele kieta,nera ka valgyti schmoll.gif bet man gal nesigavo... blush2.gif nesodinsiu ju tikrai..
Atsakyti
Vis dėlto nutariau savęs nekankinti ir užsisakiau tuos Green Sausage.
Bent jau galėsiu paneigti arba patvirtinti Casual prielaidą, kad kieti ir neskanūs hihihi.gif
Atsakyti
Nerealiai!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 02 02, 16:25)
Jeigu gerai supratau, tai Regila ir Loretos seklos yra pas pats asmuo  g.gif Tik su Regila galima asmeniskai susisiekti per AZ, o Loretos seklos reikia internetu uzsisakinet?

Taip ,taip 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulka @ 2010 02 02, 18:07)
Nerealiai!
user posted image

Tikrai kad gražiai,ir skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 02, 12:31)
hihihi.gif Dabar dar negaliu atsižiūrėti Green Sausage (aka. Green Sleeves) doh.gif

Mmmmm wub.gif man tai labai skaniai atrodo.
Atsakyti
Jeigu viskas gerai - atsiųs net 50 sėkliukių bigsmile.gif Galėsiu visą giminę apdalinti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 02, 17:49)
o marzano tikrai nepatiko:jie vidury tusti,odele kieta,nera ka valgyti schmoll.gif bet man gal nesigavo... blush2.gif nesodinsiu ju tikrai..

man lygiai taip pat, sausi ir tushti uzaugo. net nevalgem schmoll.gif nukeliavo i griovi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 02, 18:18)
man lygiai taip pat, sausi ir tushti uzaugo. net nevalgem  schmoll.gif  nukeliavo i griovi blush2.gif  blush2.gif

negasdinkit blink.gif Mane siemet Erfurto seklu parduotuvej pardaveja ikalbejo butent situos pirkti (norejau konservavimui), nors buvau pasiemus kitus. Atseit, labai geri ir labai skanus, ir butent konservavimui g.gif
Atsakyti
Tie San Marzano siaip valgyt gal ir nieko gero, bet visokiems padazams-terliuzems ir konservavimui man tai patiko.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 19:22)
negasdinkit  blink.gif  Mane siemet Erfurto seklu parduotuvej pardaveja ikalbejo butent situos pirkti (norejau konservavimui), nors buvau pasiemus kitus. Atseit, labai geri ir labai skanus, ir butent konservavimui  g.gif

gal priklauso nuo oro salygu ir nuo pacios zemes g.gif gal zeme mano netiko, gal vasara per shalta buvo (pleveliniame shiltnamyje auginau), na bet gavosi tokios sausos lupenos ir tiek..... kaimyne irgi augino, bet pas ja irgi tokie patys gavosi.... gal liet dazniau reikejo kad sultingesni butu lotuliukas.gif
Atsakyti