Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Astaite1 @ 2010 02 16, 15:02)
Ot ačiū 4u.gif , mamos paprašysiu, kad nupirktų, nes jos darbovietė ten.
O jei baklažanai kaip paprikos, reikės ir man pora užsiauginti. Ačiū labai visoms patarusioms.

SĖKLELĖJE kartais būna pirkti gana įdomių rūšių pomidorų,jei ten bus kas verta dėmesio,įmesk čia info mirksiukas.gif man laaaabai toli iki ten važiuot vien tik pažiūrėt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 16, 15:46)
SĖKLELĖJE kartais būna pirkti gana įdomių rūšių pomidorų,jei ten bus kas verta dėmesio,įmesk čia info mirksiukas.gif man laaaabai toli iki ten važiuot vien tik pažiūrėt doh.gif

Aš pati nevažiuosiu, jau paskambinau mamai, kad užsuktų, bet jei ką įdomaus ras, būtinai pranešiu.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2010 02 16, 16:13)
Aš pati nevažiuosiu, jau paskambinau mamai, kad užsuktų, bet jei ką įdomaus ras, būtinai pranešiu.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
pasėjau dviejų rūsių pomidorų ir geltoną papriką.Kitus sėsiu turbūt tik kovą.Pavasario nesimato dar..
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 16, 14:31)
Aš tokių dvylika vazonų nusipirkau pirmiems daigams,o kiti visi apie litrą.

Kur pirkot? Aš dar nesidairiau niekur, bet pamenu pernai Senukuose žiūrėjau - tie dideli plastmasiniai man brangoki pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 16, 18:41)
Kur pirkot? Aš dar nesidairiau niekur, bet pamenu pernai Senukuose žiūrėjau - tie dideli plastmasiniai man brangoki pasirodė g.gif

Senukuose pirkau megoje.Tame dideliame skyriuje ,kur lauko prekės.Tai tikrai nebrangiai apie litą juodi dideli.Pirkau dviejų dydžių.
Papildyta:
http://www.senukai.l...neris-kc_4.html
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 16, 20:06)
Senukuose pirkau megoje.Tame dideliame skyriuje ,kur lauko prekės.Tai tikrai nebrangiai apie litą juodi dideli.Pirkau dviejų dydžių.
Papildyta:
http://www.senukai.l...neris-kc_4.html

*GREISI* ar šiuos konteinerius laikysi šiltnamyje, ar kokioje terasoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 16, 20:15)
*GREISI* ar šiuos konteinerius laikysi šiltnamyje, ar kokioje terasoje g.gif

Kaip minėjau iš dalies ,tai persodinsiu į žemę.Jau auga paprikos pomidorai ir porą agurkų,nu trumpai tariant didelė talpa ir tiek.Kad ,kai pasodinsiu,kad greit derlių turėsiu.O kur laikysiu dar nesugalvojau.Nelabai jie išvaizdūs,bet bus gerai ax.gif .Krizė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 16, 20:31)
Kaip minėjau iš dalies ,tai persodinsiu į žemę.Jau auga paprikos pomidorai ir porą agurkų,nu trumpai tariant didelė talpa ir tiek.Kad ,kai pasodinsiu,kad greit derlių  turėsiu.O kur laikysiu dar nesugalvojau.Nelabai jie išvaizdūs,bet bus gerai  ax.gif .Krizė  lotuliukas.gif

Aš taip pat suku galvą , ką čia taupiau ir geriau sumąsčius g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 16, 19:31)
.Kad ,kai pasodinsiu,kad greit derlių  turėsiu.O kur laikysiu dar nesugalvojau.

o kiek mazdaug anksciau pomidorai sunoksta lyginant su kovo menesi sodintais? Net idomu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 16, 20:38)
o kiek mazdaug anksciau pomidorai sunoksta lyginant su kovo menesi sodintais? Net idomu pasidare  biggrin.gif

šiemet bandau dar tik, sėjau vasarį.Visa esmė talpoje.Jeigu anksti pasėsi,o neturės kur augti,tai tokia ir nauda.Bet kaip minėjau tokie daigai bus tik penki,nes neturiu tiek vietos.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 16, 19:31)
Kaip minėjau iš dalies ,tai persodinsiu į žemę.Jau auga paprikos pomidorai ir porą agurkų,nu trumpai tariant didelė talpa ir tiek.Kad ,kai pasodinsiu,kad greit derlių  turėsiu.O kur laikysiu dar nesugalvojau.Nelabai jie išvaizdūs,bet bus gerai  ax.gif .Krizė  lotuliukas.gif

Tai senukuose dar reikia paimti spagato, bulviniu maisu medziagos, kur prie pleveliu yra ir apsukti graziai didelius vazonus, dar kokiu akmenuku ar sausu sakeliu priderinti ir dekoracija mirksiukas.gif
Atsakyti