Nugi tobulas vaizdas
Bet atkreipkite dėmesį - į kokius didelius vazonus susodinti pomidorai visose nuotraukose
QUOTE(something else @ 2010 02 16, 00:31)
Nugi tobulas vaizdas
Bet atkreipkite dėmesį - į kokius didelius vazonus susodinti pomidorai visose nuotraukose
Gali būti ,kad jie ir liks augti vazonuose,dažna pastebiu skaitydama užsienietiškus puslapius.Nor aš pati kaip minėjau darau tokį bandymą anksti pasodintiems pomidorams.Tie,kurie dabar auga pas mane ant palangių keliaus į panašius vazonus,o paskui į žemę.Tad nereiks bijoti ,kad peraugs ištįs ar neturės pakankamos šaknų sistemos.
Papildyta:
http://images.google...&...t=0&ndsp=20
o tuos stovus jau ne kartą aptarėme,nu tiesiog idealu.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 16, 10:40)
o tuos stovus jau ne kartą aptarėme,nu tiesiog idealu.
jei pamatyčiau kur kelis pabandymui pagriebčiau
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 16, 09:40)
Gali būti ,kad jie ir liks augti vazonuose,
Tad nereiks bijoti ,kad peraugs ištįs ar neturės pakankamos šaknų sistemos.
Tad nereiks bijoti ,kad peraugs ištįs ar neturės pakankamos šaknų sistemos.
Bet mano akimis žiūrint, net jei liks augti vazonuose, jie vis tiek gana didoki. Pomidoro šaknys juk nėra išskirtinai didžiulės Žinoma, kuo daugiau vietos, tuo geriau, bet manau, kad galima ir mažesniuose auginti. Aišku, pomidoras pomidorui nelygus...
Gal kas turite parduoti kelias sėklas juodų pamidorų? Visas parduotuves išieškojau neradau, o internetu manau vienos veislės nesiųs.
O kaip šiltnamyje auginate baklažanus? Aš pernai bandžiau auginti arbūzus ir melionus, tai melionai nuvyto tik pradėję žydėti, o arbūzai užmezgė vaisius, bet užaugo visai mažiukai. Jie pas mane augo ant žemės, o gal reikėjo duoti vytis kaip agurkams? Įsivaizduoju, kad baklažanai irgi vijokliniai augalai kaip agurkai, ar aš klystu?
O kaip šiltnamyje auginate baklažanus? Aš pernai bandžiau auginti arbūzus ir melionus, tai melionai nuvyto tik pradėję žydėti, o arbūzai užmezgė vaisius, bet užaugo visai mažiukai. Jie pas mane augo ant žemės, o gal reikėjo duoti vytis kaip agurkams? Įsivaizduoju, kad baklažanai irgi vijokliniai augalai kaip agurkai, ar aš klystu?
Pas Greisi papra6yk,ji dar turėjo juodų mažiukų pamidorų,gaila bet mažiukų nenorėjau,o didelių ieškojau po visą Kauną bet neradau,ir šiaip buvau ir seniuose ir bazėje ir žalioje stotelėje,pamidorų veislių nelabai kas,visur tas pats,o juodų nė,bet vienoj sėklų parduotuvėj užtat nukoviau cukinijas apvalias,nedidukes,aišku brangokos,bet tokių ir norėjau skersmuo bus apie dešimt cm,kaip obuoliai,jau daba įsivaizduoju kaip jas įdarytas kepsiu,gražumėlis,nors aišku jas dar užauginti reikia
QUOTE(Astaite1 @ 2010 02 16, 12:14)
Gal kas turite parduoti kelias sėklas juodų pamidorų? Visas parduotuves išieškojau neradau, o internetu manau vienos veislės nesiųs.
nea, baklažanai panašūs į paprikas, o gal būna ir vijoklinių , mes auginom vazonuose vienais metais, užaugo, bet mums jie nelabai skanus
QUOTE(meškinija96 @ 2010 02 16, 12:00)
Pas Greisi papra6yk,ji dar turėjo juodų mažiukų pamidorų,gaila bet mažiukų nenorėjau,o didelių ieškojau po visą Kauną bet neradau,ir šiaip buvau ir seniuose ir bazėje ir žalioje stotelėje,pamidorų veislių nelabai kas,visur tas pats,o juodų nė,bet vienoj sėklų parduotuvėj užtat nukoviau cukinijas apvalias,nedidukes,aišku brangokos,bet tokių ir norėjau skersmuo bus apie dešimt cm,kaip obuoliai,jau daba įsivaizduoju kaip jas įdarytas kepsiu,gražumėlis,nors aišku jas dar užauginti reikia
O as vazoniniu cukiniju uzsakiau is e-seklos
Papildyta:
Pasisejau siandien vengriskus astriuosius pipirus, paprika is naujo, pomidoriukus "Mikronas", geltoni bus vazoninukai, raudonus mazuliukus vazoninius, ir aitriuosius pipiriukus "varpeliai", tik kazin, kaip jie man augs, sergu, su temp. dirbau, kad nebutu ir augaliukai sergantys paskui
Pas mane ne vazoninės,bet apvalios,kaip greifurtai bus,nuotraukoje geltonos, apvalutės, gražutės ,tik brangios baidyklės 8 sėklos 9.50Lt.
aš rytoj,sėsiu,baklažanus, kelis vazoninius pamidorus,ir parikas ,bo šitas savaitgalis ilgas,tai makaluojasi aplinkui visa šeimyna nėr ramybės,o pagal kalendorių ritoj dar tinkama diena,bus tušti namai,tai galėsiu užsiimti sėja
aš rytoj,sėsiu,baklažanus, kelis vazoninius pamidorus,ir parikas ,bo šitas savaitgalis ilgas,tai makaluojasi aplinkui visa šeimyna nėr ramybės,o pagal kalendorių ritoj dar tinkama diena,bus tušti namai,tai galėsiu užsiimti sėja
QUOTE(aistutėlė @ 2010 02 16, 12:15)
nea, baklažanai panašūs į paprikas, o gal būna ir vijoklinių , mes auginom vazonuose vienais metais, užaugo, bet mums jie nelabai skanus
O kaip ruosiat , as tai idarytus orakiteje kepu, rieklemis apvoliotus plakinyje ir dziuveseliuose, paskui tesloje su saldziarugsciu padazu , skanumelis, o jau kinietiski baklazanai restorane, mmmmm
QUOTE(meškinija96 @ 2010 02 16, 13:00)
KAUNIETĖMS. Viena mano pažįstama sakė,kad juodų pomidorų sėklų rado pirkti SĖKLELĖS parduotuvėje (prie "pieno žvaigždės" kombinato)
QUOTE(meškinija96 @ 2010 02 16, 12:29)
Pas mane ne vazoninės,bet apvalios,kaip greifurtai bus,nuotraukoje geltonos, apvalutės, gražutės ,tik brangios baidyklės 8 sėklos 9.50Lt.
As tokiu ieskojau, bet niekur neradau, tai uzsisakiau rinkini, cukinijos, patisonai, tai tarp ju yra apvaliu zaliu, tik blogai, kad neturiu kur atskirai pasodinti, nes labai kryzminasi cukinijos, sunku seklas savas pasiruosti.
Ir baltu agurku uzsisakiau, vyras sako - bus beprotiskas darzas Bus po nedaug, bet uztat margumynas, nes vietos tiek, kad prisodinti dideliam derliui nera - reiktu bent 6 aru vien darzui, pagal mano poreikius , tai bus visko po nedaug.