ko tik žmonės neprigalvoja ir taip ir anaip augina,tik mes po senovei ...
jega! mano tevukas atvaziuos i svecius ir pamatys pomidorus aukstyn kojom sakys -Dukra, isprotejai...
Taip auginti gal ir neblogai, nereikia daryti atramų ir rišti nereikia, nereikia ravėti, nereikia muičiuoti. Tik kažin kiek ten drėgmė laikosi ir tikriaisiai trešti daugiau reikia
mano vyras bais susidomejo kabanciais pomidorais Visa valanda blusinejo interneta, youtube vaizdine medziaga. Pora kibiru galima pabandyt, bet reik kazkur po stogu jiems vietos ieskot.
Pasodinau paprikas, baklazanus ir simboliskai pomidoru Jauciuosi taip prasmingai diena nugyvenusi
Pasodinau paprikas, baklazanus ir simboliskai pomidoru Jauciuosi taip prasmingai diena nugyvenusi
sveikinu!
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 15, 22:04)
sveikinu!
ale uztat pomidoru seklu kieki pamaciau ir susinervinau - na kur as tiek namie uzauginsiu daigu Jokiu palangiu neuzteks
mano 10 metu dukterecia labai jau stebejos, kad as net ziema, kai daug sniego ir salta, ir visai neauga pomidorai, bet as apie juos skaitau pasirodo cia neissemiama tema ir pomidorai aukstyn kojom sugeba augt
ir as neisivaizduoju,kai pradesiu viska set... o po to dar kur visa tai susodinti
Nu as auginsiu paprastuoju budu, kaip geles, jau buvo sita foto
Isodinsiu pomidora ir salia pora mazuciu serenciuku.
O Black cherry tikrai ne vazone augs - siltnamyje, tik prie naujai uzsakytu prirasiau is inercijos
Jau turiu 30 rusiu, ir kagi daryti Nu kiek seti, aisku, kazkiek duosiu mamai r vyro mamai, bet taip visas norisi veisles isbandyti, po kokias 6 seklytes gal reik siltnaminiu seti
Isodinsiu pomidora ir salia pora mazuciu serenciuku.
O Black cherry tikrai ne vazone augs - siltnamyje, tik prie naujai uzsakytu prirasiau is inercijos
Jau turiu 30 rusiu, ir kagi daryti Nu kiek seti, aisku, kazkiek duosiu mamai r vyro mamai, bet taip visas norisi veisles isbandyti, po kokias 6 seklytes gal reik siltnaminiu seti
klausykit,tai po pomidorais gerai sodinti serencius,bazilikus?? saknys nesipjaus
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 15, 23:30)
klausykit,tai po pomidorais gerai sodinti serencius,bazilikus?? saknys nesipjaus
Ir tuos ir tuos pernai sodinau.
Pagooglinau truputį dėl Black Cherry auginimo vazonuose. Nu žinokit - augina
Bet kaip man patinka tie lankai - turėtų būti labai patogu Ir įtariu, kad jie savieigai paliekami, jokio arba minimalus formavimas
Black Cherry
Japanese Black Trifele
Black Prince
Jūs pažiūrėkite KOKIE kaktusai prie namo auga
Yelow Persimon
Nu man reikia tokių lankų. Dievaži.
Ir ant žemės dėti galima
Čia daugiau pav. http://forums.garden...1028125051.html
Bet kaip man patinka tie lankai - turėtų būti labai patogu Ir įtariu, kad jie savieigai paliekami, jokio arba minimalus formavimas
Black Cherry
Japanese Black Trifele
Black Prince
Jūs pažiūrėkite KOKIE kaktusai prie namo auga
Yelow Persimon
Nu man reikia tokių lankų. Dievaži.
Ir ant žemės dėti galima
Čia daugiau pav. http://forums.garden...1028125051.html