Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

ko tik žmonės neprigalvoja blink.gif ir taip ir anaip augina,tik mes po senovei ...
Atsakyti
jega! lotuliukas.gif mano tevukas atvaziuos i svecius ir pamatys pomidorus aukstyn kojom lotuliukas.gif sakys -Dukra, isprotejai...
Atsakyti
Taip auginti gal ir neblogai, nereikia daryti atramų ir rišti nereikia, nereikia ravėti, nereikia muičiuoti. Tik kažin kiek ten drėgmė laikosi ir tikriaisiai trešti daugiau reikia
Atsakyti
mano vyras bais susidomejo kabanciais pomidorais biggrin.gif Visa valanda blusinejo interneta, youtube vaizdine medziaga. Pora kibiru galima pabandyt, bet reik kazkur po stogu jiems vietos ieskot.

Pasodinau paprikas, baklazanus ir simboliskai pomidoru wub.gif Jauciuosi taip prasmingai diena nugyvenusi hihihi.gif
Atsakyti
yess.gif sveikinu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 15, 22:04)
yess.gif sveikinu! smile.gif

aciuks.gif
ale uztat pomidoru seklu kieki pamaciau ir susinervinau - na kur as tiek namie uzauginsiu daigu blink.gif doh.gif Jokiu palangiu neuzteks doh.gif
Atsakyti
mano 10 metu dukterecia labai jau stebejos, kad as net ziema, kai daug sniego ir salta, ir visai neauga pomidorai, bet as apie juos skaitau biggrin.gif pasirodo cia neissemiama tema 4u.gif ir pomidorai aukstyn kojom sugeba augt thumbup.gif
Atsakyti
ir as neisivaizduoju,kai pradesiu viska set... doh.gif o po to dar kur visa tai susodinti doh.gif
Atsakyti
Nu as auginsiu paprastuoju budu, kaip geles, jau buvo sita foto mirksiukas.gif

user posted image

Isodinsiu pomidora ir salia pora mazuciu serenciuku.

O Black cherry tikrai ne vazone augs biggrin.gif - siltnamyje, tik prie naujai uzsakytu prirasiau is inercijos doh.gif

Jau turiu 30 rusiu, ir kagi daryti unsure.gif blink.gif Nu kiek seti, aisku, kazkiek duosiu mamai r vyro mamai, bet taip visas norisi veisles isbandyti, po kokias 6 seklytes gal reik siltnaminiu seti g.gif
Atsakyti
klausykit,tai po pomidorais gerai sodinti serencius,bazilikus?? g.gif saknys nesipjaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 15, 23:30)
klausykit,tai po pomidorais gerai sodinti serencius,bazilikus?? g.gif saknys nesipjaus g.gif

Ir tuos ir tuos pernai sodinau.
Atsakyti
Pagooglinau truputį dėl Black Cherry auginimo vazonuose. Nu žinokit - augina biggrin.gif
Bet kaip man patinka tie lankai - turėtų būti labai patogu bigsmile.gif Ir įtariu, kad jie savieigai paliekami, jokio arba minimalus formavimas g.gif

Black Cherry
user posted image

Japanese Black Trifele
user posted image

Black Prince
user posted image

Jūs pažiūrėkite KOKIE kaktusai prie namo auga blink.gif blink.gif blink.gif
user posted image

Yelow Persimon
user posted image

Nu man reikia tokių lankų. Dievaži.

Ir ant žemės dėti galima ax.gif