Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(something else @ 2010 02 15, 14:20)
Green sausage ir aš laukiu dar sėklų.
Bet Jūs man pasakykit, kaip balkone Black cherry ruošiatės auginti? g.gif

Ne Balkone - siltnamyje, o mazucius krepsiuose kartu su serenciais, bus siurprizas vyrui - nesupras, kas cia per "pelargonijos" lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkuri klausė apie geltonus pomidorus, aš pernai auginau 'Lemon boy'', labai skanūs thumbup.gif įmetu foto

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 15, 14:28)
mergickos, tai ryt -poryt visos jau sejate pomidorus? g.gif
ar nebus per anksti?  blush2.gif  galvoju , jei man i politilenini neshildoma shiltnami, tai gal dar palaukt  g.gif
kaip jus darot??
(zinau, kad jau 10 sykiu  kazka apkalbejom, bet kai ateina TA DIENA, tai ir neapsisprendziu blush2.gif )

GREISI, ar seti tas seklytes kur is taves? ar palaukt kovo?  blush2.gif

kolkas planas - puse set dabar , puse-veliau  blush2.gif  bet jei shitie daigai man iki geguzes ishtys ligi lubu, tai gal geriau luktert dar  g.gif

padrasinkit kas nors ir pastumkit mane i kuria nors puse  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As rytoj poryt sesiu tik vazoninius ir paprikas, nes pakapsciau pasetasias - nei vienos seklos neberadau doh.gif blink.gif Ant siltos palanges stovejo, neperlaisciau, kas do monai g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 15, 17:33)
As rytoj poryt sesiu tik vazoninius ir paprikas, nes pakapsciau pasetasias - nei vienos seklos neberadau doh.gif  blink.gif Ant siltos palanges stovejo, neperlaisciau, kas do monai g.gif

Čia tai geras g.gif , jei neperlaistei tai supūt negalėjo schmoll.gif ,
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 15, 16:32)
Ne Balkone - siltnamyje, o mazucius krepsiuose kartu su serenciais, bus siurprizas vyrui - nesupras, kas cia per "pelargonijos" lotuliukas.gif

Sakot tiems Balck cherry krepšiuose gali gerai būti kabėti? g.gif
Aš jų irgi turiu, tai dabar galvoju gal ir man taip pabandyti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 15, 14:45)
kazkodel manau kad dar ankstoka g.gif vietoj jusu (nzn kiek daigu jusu poreikiams reikia) kokia 10-20 daigeliu seciau dabar,o kitus kova. Pati mastau gal pabandyt kokia 10 betalux pasiset, mano poreikiai tarp 100-150, nepamenu tiksliai g.gif

as irgi taip pat darysiu drinks_cheers.gif Pasisesiu dabar kokius 10, gal net mziau (tik niekaip nesugalvoju, kokius dabar set biggrin.gif ), o kitus jau kovo pabaigoj. Ryt poryt tik paprikas ir baklazanus susodinsiu.
Mano poreikiai maziau 150 net nediktuoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 15, 12:17)
Dėl didelių pomidorų,tai čia veislės http://www.reimersee...o_1335.aspx.Pas mane pernai burpees deliciuos beveik kekvienas pomidoras buvo pusantro kilo,o jų nemažai.Ir dar du stiebus leidau augti,tai kitą metą vienu stiebu auginsiu.

tiesiog nekantrauju sulaukt ju derliaus bigsmile.gif Ale ir kam as pirkau dar Master? doh.gif Pirkau del to, kad dideli bus, o kad sie triskart perspjaus juos, tai sugalvot nesugebejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2010 02 15, 17:01)

oi ne, ji tikrai ne Black cherry turejo omeny smile.gif I krepsius sodins ne juos.
Atsakyti
doh.gif pas jus visai nemazi siltnamiai..pas mane poreikis iki 55daigu... rolleyes.gif aisku,kad galima tiek pomidoru sodinti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 15, 18:15)
doh.gif pas jus visai nemazi siltnamiai..pas mane poreikis iki 55daigu... rolleyes.gif aisku,kad galima tiek pomidoru sodinti... bigsmile.gif

Pas mane tiek pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 15, 15:35)
Aš 17 dieną sėsiu paprikas, ir po kelias sėklytes pomidorų, mano pernai visi sėti buvo kovo mėn  g.gif

Labas, kad pagal sėjos kalendorių 17d. nėra tinkama, o 15,16,20,21 -geros. Gal klystu, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 15 vasario 2010 - 17:24
QUOTE(saintlina @ 2010 02 15, 17:09)

oi ne, ji tikrai ne Black cherry turejo omeny  smile.gif  I krepsius sodins ne juos.

Tai va, man ir rūpi išsiaiškint, kaip čia taip būti gali biggrin.gif
Atsakyti
Greisi, kaip manai, ka is tavuju galima anksteliau pasisodint (kelias seklytes)?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 15, 18:01)

Manau ,kad gali didesniuose tikrai arba taip http://images.google...&...t=0&ndsp=20
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 02 15, 18:51)
Greisi, kaip manai, ka is tavuju galima anksteliau pasisodint (kelias seklytes)?

Nu black cherry pasodinau ,dar stupice,legendą,sub artick plenty.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 15 vasario 2010 - 18:33