Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 15, 09:56)
kurie gali sverti iki 2 kg. Rašo, kad ne kokie nors genetiškai modifikuoti.
tačiau man įtarimas kad ten kažkas ne taip g.gif

blink.gif
gal ten arbuzai? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi prie jūsų burelio. Esu naujai iškepta daržininkė ir norėjau paklaust ką manot apie pomidorų sėklas Betalux ir Saint-pierre ?
Atsakyti
kaip as pernai paskaiciau zurnale, kad ukininkas augina pomidorus polset, kuriu nereikia geneti, neaugina posakiu, is tos laimes nusipirkau lotuliukas.gif tik va tie pomidorai tokie kaip ir visi augino posakes blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(šneider @ 2010 02 15, 12:54)
Sveikutės, jungiuosi prie jūsų burelio. Esu naujai iškepta daržininkė ir norėjau paklaust ką manot apie pomidorų sėklas Betalux ir Saint-pierre ?

auginu betalux, man patinka, pas mane jie vieni is pirmuju pradeda nokt...dar beta. laukius, karat augindavau, tik greit derlius ju pasibaigdavo, nes jie is ankstyvu, dabar sodinu ir vid velyvumo ir velyvus, kad speciau apsivalgyt iki soties
Atsakyti
Dėl didelių pomidorų,tai čia veislės http://www.reimersee...o_1335.aspx.Pas mane pernai burpees deliciuos beveik kekvienas pomidoras buvo pusantro kilo,o jų nemažai.Ir dar du stiebus leidau augti,tai kitą metą vienu stiebu auginsiu.
Ir dar čia
http://www.tomatofes...collection.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 15 vasario 2010 - 12:25
QUOTE(something else @ 2010 02 15, 09:10)
Kokių rūšių ? bigsmile.gif

Sudeliosiu nuorodas paskui, Tiny Tim, Green sausage, Thrumbling Tom geltoni ir raudoni, Snow white cherry, Black cherry 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 15, 09:34)
O kur pirkai?
Mano baklažanai prasikalė ir paprikos jau lenda  smile.gif .Pomidorų apie penkis daigelius turiu ,o visa kitus vėliau sėsiu.

Angliskam ebay mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 02 15, 11:29)
Juos reklamuoja ir SAVAITĖS programos paskutiniame puslapyje.Manau kad tai reklama mulkiams. blink.gif tarsi kitų pomidorų veislių skonis plasmasė doh.gif Jokios logikos schmoll.gif Pernai reklamavo "vijoklines" braškes,aišku,pavadinimo taip pat nerašė rolleyes.gif Pasirodo,vėliau spaudoje normalūs žmonės paaiškino,kad tai paprasčiausios remontantinės braškės.....O kiek tokių patiklių tikėjosi "laipiojančių sienomis" braškių doh.gif Taigi neskubėkit išmesti nežinia kam pinigų,kaina ten kosminė,geriau pasitikėkit jau žinomomis firmomis iš kurių iki šiol ir pirkote puikias,patikrintas pomidorų veisles.

Pirkau as tas vijoklines lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jas kabinti reikia, tad lotuliukas.gif leidziasi kaskadom, viena bandziau priverst vyniotis - nepasidave rupuze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2010 02 15, 12:54)

Labas , Betalux auginau pernai ir lauke ir šiltnamyje , tikrai nebloga veislė , šiemet irgi auginsiu, tik lauke daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 15, 13:47)

Papildyta:
Pirkau as tas vijoklines lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jas kabinti reikia, tad lotuliukas.gif  leidziasi kaskadom, viena bandziau priverst vyniotis - nepasidave rupuze biggrin.gif

Tai remontantinės braškės ir leidžiasi kaskadom,o vijoklinių nebūna.Žiemą tos kaskados nušąla,paskui iš naujo auga. Jei jau vijoklinis,tai,manau ir turi lipti aukštyn pats rolleyes.gif
Ir tom jų gigantiškų pomidorų reklamom netikiu,eilinis gigantiškas pasipinigavimas blink.gif Gal ir yra panašių,1,5kg,kaip kuri čia rašė,bet jei jau pirkt,tai tik ne iš neaiškios reklamos,be jokio veislės pavadinimo ir gerai pamąsčius g.gif Ko jie bijo įvardinti veislę blink.gif ....gigantiški...
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 15, 12:47)
Sudeliosiu nuorodas paskui, Tiny Tim, Green sausage, Thrumbling Tom geltoni ir raudoni, Snow white cherry, Black cherry  4u.gif

Green sausage ir aš laukiu dar sėklų.
Bet Jūs man pasakykit, kaip balkone Black cherry ruošiatės auginti? g.gif

QUOTE(meduliukas @ 2010 02 15, 12:47)
Pirkau as tas vijoklines lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jas kabinti reikia, tad lotuliukas.gif  leidziasi kaskadom, viena bandziau priverst vyniotis - nepasidave rupuze biggrin.gif

Man tą stebuklą kaip didelę dovaną atnešė uošvienė. Išaiškino kaip čia ji "vyniosis" ir t.t., aš jau čia paruošiau kad būtų kur VYNIOTIS ir ką... Nei velnio niekas ten nesivynioja, sau gražiai leidžiasi kaskadomis, kiek jas pavyniojau, tiek neva ir vyniojasi irnesakyk.gif Verdiktas buvo - braškės geros, tik marti nelabai nuovoki ir auginti nemoka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergickos, tai ryt -poryt visos jau sejate pomidorus? g.gif
ar nebus per anksti? blush2.gif galvoju , jei man i politilenini neshildoma shiltnami, tai gal dar palaukt g.gif
kaip jus darot??
(zinau, kad jau 10 sykiu kazka apkalbejom, bet kai ateina TA DIENA, tai ir neapsisprendziu blush2.gif )

GREISI, ar seti tas seklytes kur is taves? ar palaukt kovo? blush2.gif

kolkas planas - puse set dabar , puse-veliau blush2.gif bet jei shitie daigai man iki geguzes ishtys ligi lubu, tai gal geriau luktert dar g.gif

padrasinkit kas nors ir pastumkit mane i kuria nors puse mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš 17 dieną sėsiu paprikas, ir po kelias sėklytes pomidorų, mano pernai visi sėti buvo kovo mėn g.gif
Atsakyti
Aš kaip minėjau turi apie penkis pomidorų daigus,kuire keliaus į didelius vazonus,tad nebijojau jų anksti sėti.Šaknys turės vietos pakankamai augti ,o visa kita tikrai ,tik kovą.Nors paprikos visos jau pas mane pasėtos,bet dar normaliai neišlindusios.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 15, 15:35)
Aš 17 dieną sėsiu paprikas, ir po kelias sėklytes pomidorų, mano pernai visi sėti buvo kovo mėn  g.gif

Mano paprikos jau išlindusios ax.gif 17 diena baklažanus sodinsiu g.gif o pomidorus neskubėsiu kovo pradžioje planuoju sodint g.gif
Atsakyti