Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

blink.gif mano pasėtos kelios pomidorų sėkliukės jau prasikalė šiandien ta proga. Kaip greit, maniau, kad bent porą savaičių patupės, nes sėjau 8d.
Atsakyti
ekspres nedelios laikraštyje eklamuoja gigantiškų pomidorų sėklas.
Ką apie juos mano mūsų ekspertės g.gif
Atsakyti
sveikos,siandien jau isdygo 1 paprika,pasejau pries 11 dienu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
heart.gif heart.gif heart.gif mirksiukas.gif sokiai.gif hihihi.gif su sv.valentinu! wub.gif
Atsakyti
O as siandien vazoniniu svyranciu, kad prisirinkau, visokiu spalvu, nu dabar lauksiu, kol atsius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 14, 18:30)

o koks pavadinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 14, 19:27)
o koks pavadinimas? g.gif

jie nerašo, tik kad gigantiški, vienas krūmas užaugina iki 20 pomidorų, kurie gali sverti iki 2 kg. Rašo, kad ne kokie nors genetiškai modifikuoti.
tačiau man įtarimas kad ten kažkas ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 14, 17:57)
O as siandien vazoniniu svyranciu, kad prisirinkau, visokiu spalvu, nu dabar lauksiu, kol atsius bigsmile.gif

Kokių rūšių ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 14, 18:57)

O kur pirkai?
Mano baklažanai prasikalė ir paprikos jau lenda smile.gif .Pomidorų apie penkis daigelius turiu ,o visa kitus vėliau sėsiu.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 15, 09:34)

Mano baklažanai prasikalė ir paprikos jau lenda  smile.gif .Pomidorų apie penkis daigelius turiu ,o visa kitus vėliau sėsiu.

O kada sėjat arbūzus ? g.gif
Atsakyti
Mano 5 ''Vilmukai''auga gražiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 14, 18:30)

Juos reklamuoja ir SAVAITĖS programos paskutiniame puslapyje.Manau kad tai reklama mulkiams. blink.gif tarsi kitų pomidorų veislių skonis plasmasė doh.gif Jokios logikos schmoll.gif Pernai reklamavo "vijoklines" braškes,aišku,pavadinimo taip pat nerašė rolleyes.gif Pasirodo,vėliau spaudoje normalūs žmonės paaiškino,kad tai paprasčiausios remontantinės braškės.....O kiek tokių patiklių tikėjosi "laipiojančių sienomis" braškių doh.gif Taigi neskubėkit išmesti nežinia kam pinigų,kaina ten kosminė,geriau pasitikėkit jau žinomomis firmomis iš kurių iki šiol ir pirkote puikias,patikrintas pomidorų veisles.
Atsakyti