mano pasėtos kelios pomidorų sėkliukės jau prasikalė šiandien ta proga. Kaip greit, maniau, kad bent porą savaičių patupės, nes sėjau 8d.
ekspres nedelios laikraštyje eklamuoja gigantiškų pomidorų sėklas.
Ką apie juos mano mūsų ekspertės
su sv.valentinu!
O as siandien vazoniniu svyranciu, kad prisirinkau, visokiu spalvu, nu dabar lauksiu, kol atsius
QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 14, 18:30)
o koks pavadinimas?
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 14, 19:27)
o koks pavadinimas?
jie nerašo, tik kad gigantiški, vienas krūmas užaugina iki 20 pomidorų, kurie gali sverti iki 2 kg. Rašo, kad ne kokie nors genetiškai modifikuoti.
tačiau man įtarimas kad ten kažkas ne taip
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 14, 17:57)
O as siandien vazoniniu svyranciu, kad prisirinkau, visokiu spalvu, nu dabar lauksiu, kol atsius
Kokių rūšių ?
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 14, 18:57)
O kur pirkai?
Mano baklažanai prasikalė ir paprikos jau lenda .Pomidorų apie penkis daigelius turiu ,o visa kitus vėliau sėsiu.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 15, 09:34)
Mano baklažanai prasikalė ir paprikos jau lenda .Pomidorų apie penkis daigelius turiu ,o visa kitus vėliau sėsiu.
O kada sėjat arbūzus ?
QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 14, 18:30)
Juos reklamuoja ir SAVAITĖS programos paskutiniame puslapyje.Manau kad tai reklama mulkiams. tarsi kitų pomidorų veislių skonis plasmasė Jokios logikos Pernai reklamavo "vijoklines" braškes,aišku,pavadinimo taip pat nerašė Pasirodo,vėliau spaudoje normalūs žmonės paaiškino,kad tai paprasčiausios remontantinės braškės.....O kiek tokių patiklių tikėjosi "laipiojančių sienomis" braškių Taigi neskubėkit išmesti nežinia kam pinigų,kaina ten kosminė,geriau pasitikėkit jau žinomomis firmomis iš kurių iki šiol ir pirkote puikias,patikrintas pomidorų veisles.