Gal kas auginę Teacup Yellow Tomato?
Rašo, kad tinkama balkonams veislė
QUOTE(satanele @ 2010 02 02, 12:00)
Bet ir patiko jie man, skanūs,ir pomidorų tyrę dariau, ir konservavau
o kokia cia rushis? amazone tik tinklapi atidaro ir rasho kad nieks neatitinka paieshkos uzklausimo.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 12:05)
Jau ir taip apsikroviau seklom - penkiems siltnamiams uztektu, jei tiek tureciau
pas mane tas pats
rezgu minti, gal sudaigint viska ir vaika turguje pastatyt su daigais, lai uzsidirba kishenpinigiu
Lauke pernai auginau ''Betalux''tikrai turėjau neblogą derlių, aišku, labai daug žalių užsikonservavau, bet ir šiemet jų tik daugiau auginsiu
Papildyta:
Gundau, mergaitės , gundau kaip ir aš negaliu atsispirti
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 12:05)
baikit cia gundyt Jau ir taip apsikroviau seklom - penkiems siltnamiams uztektu, jei tiek tureciau
Gundau, mergaitės , gundau kaip ir aš negaliu atsispirti
QUOTE(something else @ 2010 02 02, 12:31)
Oj nežinau nežinau.... Mane traukte traukia prie egzotikos
Satanelė, aišku, jau juodukais papirko Dabar dar negaliu atsižiūrėti Green Sausage (aka. Green Sleeves)
Satanelė, aišku, jau juodukais papirko Dabar dar negaliu atsižiūrėti Green Sausage (aka. Green Sleeves)
na juodukai tai tikrai grazus buvo
o shiti tai man neapetitishkai atrodo tokie kieti, sausi storaodziai is vaizdo nors galtikroveje 100% prieshingai
QUOTE(something else @ 2010 02 02, 12:07)
Sveikutės, manau ir aš griebsiu šių gražuolių ir dar "Vilma" norėčiau balkoniukį turėti, vaikams tikra atrakcija juos prižiūrėti
QUOTE(Casual @ 2010 02 02, 11:46)
na juodukai tai tikrai grazus buvo
o shiti tai man neapetitishkai atrodo tokie kieti, sausi storaodziai is vaizdo
o shiti tai man neapetitishkai atrodo tokie kieti, sausi storaodziai is vaizdo
Užsisakiau juodukų 25 sėkliukes už 8,5 lt. Gal nenubiednėsiu Užtat kitiems metams prisirankiosiu penkiagubai tiek
Tie žali ir man nepasakyčiau, kad labai skanūs atrodo Bet labai įdomūs. Tai dabar deruosi su savimi - reikia man jų ar ne
[quote=something else,2010 02 02, 13:37]
Užsisakiau juodukų 25 sėkliukes už 8,5 lt. Gal nenubiednėsiu Užtat kitiems metams prisirankiosiu penkiagubai tiek
o per kur užsisakei
o per kur užsisakei
QUOTE(meškinija96 @ 2010 02 02, 12:48)
o per kur užsisakei
Tai kaip visada, per ebay
QUOTE(satanele @ 2010 02 02, 11:49)
Šitie juodukai ''Japoninis triufelis''
o čia mano auginti tie patys
QUOTE(something else @ 2010 02 02, 14:19)
Satanele, o Jūs iš Amazon siuntėtės? Niekada nesu iš ten bandžiusi
Aš iš Regilos sėklas pirkau
http://sodai.lietuvoje.com/
labai daug įvairių sėklų pirkau iš čia , moliūgai, pomidorai, agurkai, žirniai, paprika, čili pipiriukai