laba diena mergaites
gal galetumete man papasakoti apie seklyciu sodinima?
turiu pomidoriuku vilma kur vazuoneliuose galima auginti,tai bandysiu pasodinti.tik nezinau ar labai gilai reikia tas seklytes ikisti?ar tik uzberti zemem kad nesimatytu ir uztenka? ir kaip supratau kol jos isdygsta tai nebutina sviesoj laikyti?svarbu tik kad silta butu pirma karta bandysiu pomidoriukus auginti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 13, 16:32)
kokiu idomybiu jus priraset, man net tokia mintis kilus nebutu turiu paprastus siltnamius ir dziaugiuos, o cia dar net su hydraulikom
Šiaip visas grožis paprastume,bet kartais užsinorim ir patogumų....
Greisi-pasikeitei avatarą anas labai liuks buvo
o kokia tavo knygutė? gal nuorodą galima
skaitau dabar "Protingas šiltnamis".Labai įdomi knyga,savo šiltnamyje tiek trūkumų matau...reiks taisyti.Hidraulika man neįkandamas dalykas pasirodė,bet liuksiškas kai išvažiuosim atostogoms prie jūros Na gal atidarytas langelis stoge pagelbės tuomet..
skaitau dabar "Protingas šiltnamis".Labai įdomi knyga,savo šiltnamyje tiek trūkumų matau...reiks taisyti.Hidraulika man neįkandamas dalykas pasirodė,bet liuksiškas kai išvažiuosim atostogoms prie jūros Na gal atidarytas langelis stoge pagelbės tuomet..
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 13, 17:56)
Greisi neparašė knygos , ten aš taip kvailai parašiau : norėjau parašyti "Šiltnamis", o parašiau "knyga"
Greisi savo šiltnamyje pritaikė daug minčių iš knygos "Protingas šiltnamis"
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 13, 17:56)
Grįš senasis,kai žiema baigsis
QUOTE(satanele @ 2010 02 13, 20:38)
*GREISI* , dėl sėklyčių nieko nežinai
Tikiuosi gauti poros savaičių bėgyje,nes pagalaliau pinigai mano nuėjo.Didelis nesklandumas.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 13, 20:42)
Tikiuosi gauti poros savaičių bėgyje,nes pagalaliau pinigai mano nuėjo.Didelis nesklandumas.
O ką padarysi , pasitaiko , nenusimink
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 12, 18:29)
Nu praktiškai man visi vyšniniai.Tie ,kur Lietuvoje su F,tai kaip parduotuvėje kieti,bet vakavimui gerai.Man skaniausi gardens delight,black cherry,tommy toe,black russian ,sungold,sweet milion ar sweet hundred,japanese black trifele,orange russian,money maker,russia rose,juliet.
Seniai skaitau sia temele, tik nieko nerasau, nes praktikos pomidoru auginime yra labai nedaug.
Siemet is raudonu pomidoru pirkau " Rio grande", "Toyoto H", "Agata" ir "Karat".
Musu seima labai megsta geltonus, oranzinius pomidorus, bet nezinau veisliu pavadinimu, nes anksciau pirkdavom is turgaus ir juos vadindavo ale churma, buvo tikrai labai skanus, ale dabar niekur tokios veisles nerandu.
Ka galetumet parekomenduoti, megstam daugiau mesinius, ir kad nebutu labai mazi.
visas su Sv. Valentino diena
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 14, 12:39)
visas su Sv. Valentino diena
Prisidedu prie sveikinimų