Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

laba diena mergaites 4u.gif
gal galetumete man papasakoti apie seklyciu sodinima? ax.gif
turiu pomidoriuku vilma kur vazuoneliuose galima auginti,tai bandysiu pasodinti.tik nezinau ar labai gilai reikia tas seklytes ikisti?ar tik uzberti zemem kad nesimatytu ir uztenka? g.gif ir kaip supratau kol jos isdygsta tai nebutina sviesoj laikyti?svarbu tik kad silta butu rolleyes.gif pirma karta bandysiu pomidoriukus auginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 13, 16:32)
g.gif kokiu idomybiu jus priraset, man net tokia mintis kilus nebutu blush2.gif turiu paprastus siltnamius ir dziaugiuos, o cia dar net su hydraulikom g.gif

biggrin.gif Šiaip visas grožis paprastume,bet kartais užsinorim ir patogumų.... vacation4.gif
Atsakyti
Greisi-pasikeitei avatarą cool.gif anas labai liuks buvo 4u.gif
o kokia tavo knygutė? gal nuorodą galima ax.gif

skaitau dabar "Protingas šiltnamis".Labai įdomi knyga,savo šiltnamyje tiek trūkumų matau...reiks taisyti.Hidraulika man neįkandamas dalykas pasirodė,bet liuksiškas kai išvažiuosim atostogoms prie jūros thumbup.gif Na gal atidarytas langelis stoge pagelbės tuomet..
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 13, 17:56)

skaitau dabar "Protingas šiltnamis".Labai įdomi knyga,savo šiltnamyje tiek trūkumų matau...reiks taisyti.Hidraulika man neįkandamas dalykas pasirodė,bet liuksiškas kai išvažiuosim atostogoms prie jūros thumbup.gif Na gal atidarytas langelis stoge pagelbės tuomet..

Greisi neparašė knygos rolleyes.gif , ten aš taip kvailai parašiau doh.gif : norėjau parašyti "Šiltnamis", o parašiau "knyga" doh.gif
Greisi savo šiltnamyje pritaikė daug minčių iš knygos "Protingas šiltnamis" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 13, 17:56)

Grįš senasis,kai žiema baigsis 4u.gif
Atsakyti
*GREISI* , dėl sėklyčių nieko nežinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 13, 20:38)
*GREISI* , dėl sėklyčių nieko nežinai  g.gif

Tikiuosi gauti poros savaičių bėgyje,nes pagalaliau pinigai mano nuėjo.Didelis nesklandumas.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 13, 20:42)
Tikiuosi gauti poros savaičių bėgyje,nes pagalaliau pinigai mano nuėjo.Didelis nesklandumas.

O ką padarysi , pasitaiko , nenusimink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 12, 18:29)
Nu praktiškai man visi vyšniniai.Tie ,kur Lietuvoje su F,tai kaip parduotuvėje kieti,bet vakavimui gerai.Man skaniausi gardens delight,black cherry,tommy toe,black russian ,sungold,sweet milion ar sweet hundred,japanese black trifele,orange russian,money maker,russia rose,juliet.

Seniai skaitau sia temele, tik nieko nerasau, nes praktikos pomidoru auginime yra labai nedaug.
Siemet is raudonu pomidoru pirkau " Rio grande", "Toyoto H", "Agata" ir "Karat".
Musu seima labai megsta geltonus, oranzinius pomidorus, bet nezinau veisliu pavadinimu, nes anksciau pirkdavom is turgaus ir juos vadindavo ale churma, buvo tikrai labai skanus, ale dabar niekur tokios veisles nerandu. schmoll.gif
Ka galetumet parekomenduoti, megstam daugiau mesinius, ir kad nebutu labai mazi. 4u.gif
Atsakyti
visas su Sv. Valentino diena 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 14, 12:39)
visas su Sv. Valentino diena 4u.gif  wub.gif

Prisidedu prie sveikinimų

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Visas su švente 4u.gif
user posted image