Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(anemone @ 2010 02 12, 20:35)
Asese
O jau del skonio , tai manau l sudetinga , l individualu .

Na man sparbiausia, kad nebūtų tokio skonio kaip parduotuviniai rolleyes.gif
Atsakyti
man tai visi skanus ax.gif (tik ne SanMarzano)
ypac buna skanus tie, kur pirmiau sunoksta - kol dar nera is ko rinktis biggrin.gif

ai, man turbut apskritai viskas skanu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 12, 21:08)
ai, man turbut apskritai viskas skanu  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man taip pat viskas skanu. Skirtumas atsiranda tik tuomet, kai daržovių sriubai reikia tokių pomidorų, kurie turi daugiau 'mėsos', mažiau skystimo ir sėklyčių arba kai norisi padaryti užkepėlę, o viršutiniam sluoksniui norisi lygiai supjaustyti pomidorus - ne visų rūšių 'skura' leidžia gražiai tai padaryt ir kt. niuansai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 12, 21:41)
drinks_cheers.gif man taip pat viskas skanu.

as tai, matyt, islepusi biggrin.gif Man ne visi pomidorai skanus. Kai kurie net visai beskoniai atrodo. As labai atidziai renkuosi, ka sodint.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 13, 10:03)
as tai, matyt, islepusi  biggrin.gif  Man ne visi pomidorai skanus. Kai kurie net visai beskoniai atrodo. As labai atidziai renkuosi, ka sodint.

O kurie tau skanūs rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 09, 14:17)
Vyras skaitė knygą protingas šiltnamis,tad darė viską pagal apskaičiavimus,kad ir stoglangių būtų pakankamai.
Pernai buvau įdėjus nuotrauką,dar kartą įdedu.Šiemet gal tokį dar vieną turėsiu.
Stoglangiai iš abiejų pusių.Jeigu reikia pasikelia labai aukštai,kad vasaros karštis nepakenktų.

Žiūriu tavo knygoje daug idėjų pritaikyta iš knygos "Protingas šiltnamis" thumbup.gif
Greisi, mano vyras dabar irgi skaito knygą "Protingas šiltnamis" ir nori paklausti tavo vyro: Ar jis darė automatinį stoglangių atidarymą? Jei taip, kokį skystį panaudojo hidrocilindro išsiplėtimui? Ar vandenį, ar tepalą? (čia aš nelabai supratau, ko klausiau, bet vyrai supras blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 02 13, 12:42)
Žiūriu tavo knygoje daug idėjų pritaikyta iš knygos "Protingas šiltnamis"  thumbup.gif
Greisi, mano vyras dabar irgi skaito knygą "Protingas šiltnamis" ir nori paklausti tavo vyro: Ar jis darė automatinį stoglangių atidarymą? Jei taip, kokį skystį panaudojo hidrocilindro išsiplėtimui? Ar vandenį, ar tepalą? (čia aš nelabai supratau, ko klausiau, bet vyrai supras  blush2.gif )

va to dalyko nepadarėme,bet ateityje sakė padarys smile.gif
Papildyta:
Žiūriu tavo knygoje daug idėjų pritaikyta iš knygos "Protingas šiltnamis"  thumbup.gif
Greisi, mano vyras dabar irgi skaito knygą "Protingas šiltnamis" ir nori paklausti tavo vyro: Ar jis darė automatinį stoglangių atidarymą? Jei taip, kokį skystį panaudojo hidrocilindro išsiplėtimui? Ar vandenį, ar tepalą? (čia aš nelabai supratau, ko klausiau, bet vyrai supras  blush2.gif )

ir iš knygos protingas daržas,protingas sodas.Nori pasakyti mano šiltnamyje iš knygos ? ax.gif Man visos tos knygos labai patinka ,paprastos.Ten tarkim rašoma kiek chemikalų žmogus prigamino ,o vabalai puola vis labiau ir dar atsparesni darosi.Kaip jis daugelį chemikalų aplinkui,okiti juokiasi.O jis rašo puikiai žinau visų poveikį ir sudėtį,nes studijavau.Žodžiu liuks knygelės thumbup.gif
Atsakyti

Kol dar neturi labai protingo šiltnamio,ir jei jau nieko neišeitų su hidraulika, pasiūlyk vyrui padaryti bent "darbinio" lygio atidaromą stogą ax.gif vistiek,manau, bus pačiai lengviau.Pas mane atsidaro pilnai viso stogo kiekviena pusė atskirai mechaniniu budu, t.y. sukant rankeną.Gal jums patiks ir toks variantas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 13, 13:31)
va to dalyko nepadarėme,bet ateityje sakė padarys  smile.gif
Papildyta:

ir iš knygos protingas daržas,protingas sodas.Nori pasakyti mano šiltnamyje iš knygos ? ax.gif Man visos tos knygos labai patinka ,paprastos.Ten tarkim rašoma kiek chemikalų žmogus prigamino ,o vabalai puola vis labiau ir dar atsparesni darosi.Kaip jis daugelį chemikalų aplinkui,okiti juokiasi.O jis rašo puikiai žinau visų poveikį ir sudėtį,nes studijavau.Žodžiu liuks knygelės  thumbup.gif

Taip, taip, šiltnamyje doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 02 13, 13:56)
Kol dar neturi labai protingo šiltnamio,ir jei jau nieko neišeitų su hidraulika, pasiūlyk vyrui padaryti bent "darbinio" lygio atidaromą stogą ax.gif vistiek,manau, bus pačiai lengviau.Pas mane atsidaro pilnai viso stogo kiekviena pusė atskirai mechaniniu budu, t.y. sukant rankeną.Gal jums patiks ir toks variantas rolleyes.gif

Reiks bandyt - jei neišeis su hidraulika, Edexa, darysim kaip tavo smile.gif Ačiukas už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 02 13, 14:09)
Taip, taip, šiltnamyje  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:

Reiks bandyt - jei neišeis su hidraulika, Edexa, darysim kaip tavo smile.gif Ačiukas už patarimą  4u.gif

Šiaip automatinis fainiau,kai kur nors išvažiuoji nereikia nervintis,kad šiltnamis atvės ar per daug nuo saulės įkais. Jei jums pavyktų tokį susikonstruoti būtų thumbup.gif Sėkmės statybose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 13, 14:24)
Šiaip automatinis fainiau,kai kur nors išvažiuoji nereikia nervintis,kad šiltnamis atvės ar per daug nuo saulės įkais. Jei jums pavyktų tokį susikonstruoti būtų thumbup.gif Sėkmės statybose 4u.gif

Yr apirkti lygtais Kėdainių šiltnamiuose.Laiku bėgant įsigysime,visko nesuspėjame.
Atsakyti
g.gif kokiu idomybiu jus priraset, man net tokia mintis kilus nebutu blush2.gif turiu paprastus siltnamius ir dziaugiuos, o cia dar net su hydraulikom g.gif
Atsakyti