pasiskaityk anksciau puslapius,ten viskas aptarta
Na taip, paskaičius kai kuriuos jūsų postus , pasidaro aišku, kodėl mb spyriojasi prieš tą šiltnamį. Nenori jo statyt. Mato tos ligos požymius. Gerai, kad dar Janutienė tokią laidą sukurpė, bent susimąstė tada, kad gal visai ir nieko sava daržovė ne dėl to kad apsimoka, o dėl to, kad sveikiau.
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 12, 18:26)
pasiskaityk anksciau puslapius,ten viskas aptarta
Aš jau dvi temas perskaičiau
Kurie konservavimui ir laikymui tinkamiausi, jau susidariau nuomonę, bet kurie skaniausi, man neaišku....
QUOTE(Asese @ 2010 02 12, 19:01)
Aš jau dvi temas perskaičiau
Kurie konservavimui ir laikymui tinkamiausi, jau susidariau nuomonę, bet kurie skaniausi, man neaišku....
Nu praktiškai man visi vyšniniai.Tie ,kur Lietuvoje su F,tai kaip parduotuvėje kieti,bet vakavimui gerai.Man skaniausi gardens delight,black cherry,tommy toe,black russian ,sungold,sweet milion ar sweet hundred,japanese black trifele,orange russian,money maker,russia rose,juliet.
Dėl sėklikių ,kurias užsisakiau ,tai buvo kilus problema su pavedimu,bet dabar viskas ok ,tai tikiuosi gauti ir pasėti nors dalį.
Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2010 02 12, 18:28)
Na taip, paskaičius kai kuriuos jūsų postus , pasidaro aišku, kodėl mb spyriojasi prieš tą šiltnamį. Nenori jo statyt. Mato tos ligos požymius. Gerai, kad dar Janutienė tokią laidą sukurpė, bent susimąstė tada, kad gal visai ir nieko sava daržovė ne dėl to kad apsimoka, o dėl to, kad sveikiau.
Nu vistiek apsimoka .
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 12, 19:29)
Nu praktiškai man visi vyšniniai.Tie ,kur Lietuvoje su F,tai kaip parduotuvėje kieti,bet vakavimui gerai.Man skaniausi gardens delight,black cherry,tommy toe,black russian ,sungold,sweet milion ar sweet hundred,japanese black trifele,orange russian,money maker,russia rose,juliet.
Ačiū
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 12, 18:29)
tai velniava, nepataikiau su skaniais, pirkau F1, ir kaip išsirinkti vieną skanią, bet derėtų lauke, matau, black cherry augtų
QUOTE(GAPO @ 2010 02 12, 20:02)
tai velniava, nepataikiau su skaniais, pirkau F1, ir kaip išsirinkti vieną skanią, bet derėtų lauke, matau, black cherry augtų
Nu kitiems patinka tie kieti,o lauke nieko neauginau,bandysiu šiemet.Manu koks sungold gal augtų ar sweet milion,nes jie mažesni.Black cherry ir gardens delight,tai tokie didesni pomidoriukai.
aišku, ačiū, Greisi, dar pasiskaitinėsiu apie juos. Jei viskas bus gerai, ketinu po agroplėvele laisvai paleidus atviram grunte auginti polset ir polfast.
QUOTE(anemone @ 2010 02 12, 20:35)
va būtent