Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

pasiskaityk anksciau puslapius,ten viskas aptarta smile.gif
Atsakyti
Na taip, paskaičius kai kuriuos jūsų postus mastau.gif , pasidaro aišku, kodėl mb spyriojasi prieš tą šiltnamį. Nenori jo statyt. hihihi.gif Mato tos ligos požymius. Gerai, kad dar Janutienė tokią laidą sukurpė, bent susimąstė tada, kad gal visai ir nieko sava daržovė ne dėl to kad apsimoka, o dėl to, kad sveikiau. wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 12, 18:26)
pasiskaityk anksciau puslapius,ten viskas aptarta smile.gif

Aš jau dvi temas perskaičiau blush2.gif
Kurie konservavimui ir laikymui tinkamiausi, jau susidariau nuomonę, bet kurie skaniausi, man neaišku....
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 02 12, 19:01)
Aš jau dvi temas perskaičiau  blush2.gif
Kurie konservavimui ir laikymui tinkamiausi, jau susidariau nuomonę, bet kurie skaniausi, man neaišku....

Nu praktiškai man visi vyšniniai.Tie ,kur Lietuvoje su F,tai kaip parduotuvėje kieti,bet vakavimui gerai.Man skaniausi gardens delight,black cherry,tommy toe,black russian ,sungold,sweet milion ar sweet hundred,japanese black trifele,orange russian,money maker,russia rose,juliet.
Dėl sėklikių ,kurias užsisakiau ,tai buvo kilus problema su pavedimu,bet dabar viskas ok ,tai tikiuosi gauti ir pasėti nors dalį.
Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2010 02 12, 18:28)
Na taip, paskaičius kai kuriuos jūsų postus mastau.gif , pasidaro aišku, kodėl mb spyriojasi prieš tą šiltnamį. Nenori jo statyt. hihihi.gif  Mato tos ligos požymius. Gerai, kad dar Janutienė tokią laidą sukurpė, bent susimąstė tada, kad gal visai ir nieko sava daržovė ne dėl to kad apsimoka, o dėl to, kad sveikiau. wink.gif

Nu vistiek apsimoka 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 12 vasario 2010 - 18:28
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 12, 19:29)
Nu praktiškai man visi vyšniniai.Tie ,kur Lietuvoje su F,tai kaip parduotuvėje kieti,bet vakavimui gerai.Man skaniausi gardens delight,black cherry,tommy toe,black russian ,sungold,sweet milion ar sweet hundred,japanese black trifele,orange russian,money maker,russia rose,juliet.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 12, 18:29)

doh.gif tai velniava, nepataikiau su skaniais, pirkau F1, ir kaip išsirinkti vieną skanią, bet derėtų lauke, matau, black cherry augtų g.gif

Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 02 12, 20:02)
doh.gif tai velniava, nepataikiau su skaniais, pirkau F1,  ir kaip išsirinkti vieną skanią, bet derėtų lauke, matau, black cherry augtų  g.gif

Nu kitiems patinka tie kieti,o lauke nieko neauginau,bandysiu šiemet.Manu koks sungold gal augtų ar sweet milion,nes jie mažesni.Black cherry ir gardens delight,tai tokie didesni pomidoriukai.
Atsakyti
Casual
Ir pomidorus , ir paprikas pirkau justiniskese parduotuvej ,,viskas sodininkams,, . Kaip bebutu keista , taciau seklu kaina mazesne , nei balticseeds internetinej parduotuvej .
Atsakyti
smile.gif aišku, ačiū, Greisi, dar pasiskaitinėsiu apie juos. Jei viskas bus gerai, ketinu po agroplėvele laisvai paleidus atviram grunte auginti polset ir polfast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 12 vasario 2010 - 19:17
Sveikutės ,aš jau greitai pikiuosiu vazoninukus thumbup.gif
šiandiena gavau sėklas iš e -sėklos, tai pomidorai''costoluto fiorentino''
Atsakyti
Asese
O jau del skonio , tai manau l sudetinga , l individualu .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2010 02 12, 20:35)
Asese
O jau del skonio , tai manau l sudetinga , l individualu .

va būtent smile.gif
Atsakyti