Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 02 12, 17:11)
Tai ir nežiūrėk mirksiukas.gif ten didelė BACILA F1 sėdi scare.gif

Kad neatidaro iki pusės tik pasikrovė ir stovi jau 2 valandas g.gif Reiks namie pasižiūrėti ax.gif MB pamatys sakys tai jau fsio beprotnamis gresia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 12, 17:13)
Kad neatidaro iki pusės tik pasikrovė ir stovi jau 2 valandas g.gif Reiks namie pasižiūrėti ax.gif MB pamatys sakys tai jau fsio beprotnamis gresia lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif maniškis tai jau priprato assa.gif assa.gif assa.gif Jei kada ir pabumba,sakau,o kam tada tas šiltnamis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 12, 17:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif maniškis tai jau priprato assa.gif  assa.gif  assa.gif Jei kada ir pabumba,sakau,o kam tada tas šiltnamis mastau.gif

Tai kad į šltnamį tiek netilptu jei susodinčiau viska schmoll.gif
Atsakyti
merginos,ar tiesa ką man pardavėja sakė ,kad iš tų sėklikių kur kaina 1-2 Lt sudygs kokios dvi trys.O jau tų brangių hibridinių 100 pr daigumas.
Kiek jums išdygsta daigelių?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 12, 16:47)
merginos,ar tiesa ką man pardavėja sakė ,kad iš tų sėklikių kur kaina 1-2 Lt sudygs kokios dvi trys.O jau tų brangių hibridinių 100 pr daigumas.

biggrin.gif tam ji ir yra pardavėja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 12, 17:47)

Nu jau tikrai ne - gali ir visu 100 proc sudygt ir uz 1 lt ir net nepirktos, o namuose surinktos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 12, 17:39)
Tai kad į šltnamį tiek netilptu jei susodinčiau viska schmoll.gif

Pas mane irgi viskas netilptų,bet apskaičiuoju ir sėju tiek sėklučių,kad ir bandymams ir pavalgymui,konservavimui jau išbandytų veislių užtektų smile.gif Pas mane į šiltnamį dar turi tilpti ir agurkai,melionai,arbūzai,paprika,baklažanai doh.gif turiu sugalvot kur viską sutalpint mastau.gif Vidury vasaros ten tikros džiunglės,smagiausia būna kai į kabantį arbūzą galva trinkteli.... swoon.gif hihihi.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif gali sudygti ir visos.tarp kitko,pirkau geliu seklas-15seklu apie 5lt,sudygo 13. rolleyes.gif
Atsakyti
tai arbūzai ir pas mus auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 12, 17:47)

Mano mama sėja ir pačios surinktas sėklutes,ir hibridines,ir paprastas pirktines.Nu niekad nesiskundė kad blogai dygsta.Pati mačiau kaip pas ją ant palangės auga visas miškas paprastų nebrangių pomidorų daigų.
Atsakyti
manau,kiek ten besudygtu tu seklu,vistiek uzteks,nes auginame tikrai ne viena rusi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 12, 17:08)
porą tokių rūšių gerai turėti kokiam vakavimui,nes skoniu yra tikrai geresnių veislių.Bent jau man...

O kokios veislės yra skanios ax.gif ? Pirmą met auginsiu blush2.gif , labai laukiu nuomonių bigsmile.gif
Atsakyti