Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Jau su tomis sėklomis,tai geriau kojos iš namų nekelti,nors jau lentynos lūžta vakar sugebėjau krūvą prisipirkti.Taigi už du pekelius pomidorų sėklų sumokėjau šešiolika litų.Pirkau ivet F1,sakė geresni ,naujesni negu brooklyn.Ir dar sahel F1,būtent konservavimui perspėjo,kad kieti oda taip pat,tai tikiuosi,kad lengvai nusilups biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 12, 11:35)
Jau su tomis sėklomis,tai geriau kojos iš namų nekelti,nors jau lentynos lūžta vakar sugebėjau krūvą prisipirkti.Taigi už du pekelius pomidorų sėklų sumokėjau šešiolika litų.Pirkau ivet F1,sakė geresni ,naujesni negu brooklyn.Ir dar sahel  F1,būtent konservavimui perspėjo,kad kieti oda taip pat,tai tikiuosi,kad lengvai nusilups  biggrin.gif .

http://www.kedainius...5f36837a85a4066

http://www.kedainius..._...242&lang=lt
Nors pirkau ,tik iš idėjos,noriu palyginti visas veisles.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 12, 11:39)
Jau su tomis sėklomis,tai geriau kojos iš namų nekelti,nors jau lentynos lūžta vakar sugebėjau krūvą prisipirkti.

Ne tik iš namų bet ir kompą atjungri reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
As vakar sekloms 80lt paklojau . Tiesiog dar atveze seklu kuriu norejau . Ir aisku . kad dar dvieju rusiu pomidoru nusipirkau .Patys ankstyviausi Polfast f1 . Deret pradeda po 52 dienu .Ir Toyoto f1 del vaisiu formos ir didelio derlingumo . Anksciau tik profesionalai galejo ju nusipirkt . O pomidoru veisliu jau turiu 27 . Sunku bus apsispresti kuriu nesodinti siemet .
L dziaugiusi , kad gavau pirkt ankstyvu papriku . Tai geltonos Fintina f1 ir raudonos Stanley f1 .
Atsakyti
O aš vakar jau nebeišlaikiau ir pasėjau tuos pomidorus doh.gif
Dabar belieka Green Sausage sėklų sulaukti ir bus hapy endas su mėgėjiškais sėjimais.
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 12, 00:50)
neistis transportabilus arba kur raso kieti (pernai is tokiu turejau brooklyn, staccato, polset) nzn kokia rusis, bet kazkuriuos is stiklainio isemus galiu rankose laikyt ir valgyt, nesutista i kose

Kieti ir neištižę yra BROOKLYN. Juos ir žalius nokinimui galima ilgai išlaikyti,iki sausio mėnesio.
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2010 02 12, 12:11)
As vakar sekloms 80lt paklojau . Tiesiog dar atveze seklu kuriu norejau . Ir aisku . kad dar dvieju rusiu pomidoru nusipirkau .Patys ankstyviausi Polfast f1 . Deret pradeda po 52 dienu .Ir Toyoto f1 del vaisiu formos ir didelio derlingumo . Anksciau tik profesionalai  galejo ju nusipirkt . O pomidoru veisliu jau turiu 27 . Sunku bus apsispresti kuriu nesodinti siemet .
L dziaugiusi , kad gavau pirkt ankstyvu papriku . Tai geltonos Fintina f1 ir raudonos Stanley f1 .

http://www.balticsee...n...7&Itemid=27
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 12, 12:05)
Ne tik iš namų bet ir kompą atjungri reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif prisiskaitau cia, tai kai po to parduotuvej kazka girdeto uzhmatau tai automatishkai imu doh.gif lotuliukas.gif

o kur pirkot tuos pacius ankstyviausius pomidorus?
o kur - ankstyvasias paprikas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 12, 14:55)
drinks_cheers.gif prisiskaitau cia, tai kai po to parduotuvej kazka girdeto uzhmatau tai automatishkai imu  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai ir man nebedaug lieka iki tokios stadijos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 12, 14:38)

blink.gif Nu ir kam dabar čia įkėlei tas nuotraukas bash.gif ......... mirksiukas.gif Tikrai,geriau jau šiandien kompo būčiau neįsijungusi...Jau ramiai sau sėdėjau,prisipirkusi maišą sėklų,pasižadėjusi kad gana,tai vat dabar g.gif teks vėl kitokių lėkt ieškot ax.gif Dvi rūšys sudomino doh.gif Nu,saiko visai pas mane nėra,kaip koks alhašas - jūra ir dar stikliukas blush2.gif .......bet šiaip tai didelis aciuks.gif už gerą infomaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 12, 16:52)
blink.gif Nu ir kam dabar čia įkėlei tas nuotraukas bash.gif ......... mirksiukas.gif Tikrai,geriau jau šiandien kompo būčiau neįsijungusi...Jau ramiai sau sėdėjau,prisipirkusi maišą sėklų,pasižadėjusi kad gana,tai vat dabar  g.gif teks vėl kitokių lėkt ieškot ax.gif Dvi rūšys sudomino doh.gif Nu,saiko visai pas mane nėra,kaip koks alhašas - jūra ir dar stikliukas blush2.gif .......bet šiaip tai didelis aciuks.gif už gerą infomaciją 4u.gif

Tampame ligoniais thumbup.gif ir ta liga nepagydoma lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Gerai kad man tos nuorodos niekaip neatidaro ax.gif nes rytoj savaitgalis varysiu į miestą, nes tada noru dar bus daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 12, 16:52)
blink.gif Nu ir kam dabar čia įkėlei tas nuotraukas bash.gif ......... mirksiukas.gif Tikrai,geriau jau šiandien kompo būčiau neįsijungusi...Jau ramiai sau sėdėjau,prisipirkusi maišą sėklų,pasižadėjusi kad gana,tai vat dabar  g.gif teks vėl kitokių lėkt ieškot ax.gif Dvi rūšys sudomino doh.gif Nu,saiko visai pas mane nėra,kaip koks alhašas - jūra ir dar stikliukas blush2.gif .......bet šiaip tai didelis aciuks.gif už gerą infomaciją 4u.gif

porą tokių rūšių gerai turėti kokiam vakavimui,nes skoniu yra tikrai geresnių veislių.Bent jau man...
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 12, 16:56)
Tampame ligoniais thumbup.gif ir ta liga nepagydoma lotuliukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Gerai kad man tos nuorodos niekaip neatidaro ax.gif nes rytoj savaitgalis varysiu į miestą, nes tada noru dar bus daugiau ax.gif

Tai ir nežiūrėk mirksiukas.gif ten didelė BACILA F1 sėdi scare.gif
Atsakyti