Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Militux @ 2010 02 11, 14:10)
blink.gif Aš jau tau pavydžiu ax.gif  blush2.gif

nagi nepavydėkit nono.gif tegul tik gerai auga mirksiukas.gif Svarbu kad turit kur augint.Aš tai dar net nepasėjau,laukiu mėnesio pabaigos.Kai per anksti sudaiginu,paskui man ant palangių tik ištysta,išlinksta,nėr kur dėt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 11, 15:34)
nagi nepavydėkit nono.gif tegul tik gerai auga  mirksiukas.gif Svarbu kad turit kur augint.Aš tai dar net nepasėjau,laukiu mėnesio pabaigos.Kai per anksti sudaiginu,paskui man ant palangių tik ištysta,išlinksta,nėr kur dėt mastau.gif

blush2.gif Aš ne iš blogos valios ax.gif Aš tik Vilma noriu ankščiau nes auginsiu istiklintame balkone kaip dekoracija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 11, 15:42)
blush2.gif  Aš ne iš blogos valios ax.gif  Aš tik Vilma noriu ankščiau  nes auginsiu istiklintame balkone kaip dekoracija mirksiukas.gif

mirksiukas.gif pajuokavau rolleyes.gif matau kad čia visos geranoriškai dalinasi patirtim,sėklutėm,patarimais... 4u.gif Tik va,ta jūsų VILMA ne tokia jau dekoracija,ją galima valgyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 11, 16:49)
mirksiukas.gif pajuokavau rolleyes.gif matau kad čia visos geranoriškai dalinasi patirtim,sėklutėm,patarimais... 4u.gif Tik va,ta jūsų VILMA ne tokia jau dekoracija,ją galima valgyti rolleyes.gif

Žinau ax.gif
Atsakyti
Bus ir vaikams idomu stebėti g.gif
Atsakyti
Mano vysninukai irgi buvo gera dekoracija siltnami, visi uzeidavo paziuret ka auginu, jei tik pamatydavo mane ten....o mergaite tai ypatingai ten uztrukdavo....
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 11, 12:46)
dar šiandien nusipirkau sėklikiu ROMA  ax.gif kažin kaip šita veislė ar skanus g.gif  forma tai nebloga  ax.gif

Roma labai puikūs pomidorai thumbup.gif auginau kelis metus, šiais vėl nusipirkau bigsmile.gif aš juos sodindavau į tarpus tarp aukštaūgių, derlius būdavo puikus thumbup.gif pomidorai labai skanūs, tokios slyvinės formos, puikiai tinka gaminti pomidorams savose sultyse thumbup.gif aš nenusivyliau jais, manau, kad ir tau patiks 4u.gif
Atsakyti
siandien visgi dar ir Brooklyn nusipirkau blush2.gif
Pakavojau tyliai namie pokeli, kad MB neuzmatytu....., nes anot jo "kur namie nepasisuksi-visur seklu prikaishiota doh.gif "

aciu visoms uz receptukus 4u.gif dabar liko tik pomidorus paseti doh.gif lotuliukas.gif

beje, kazkada kazkas klause apie zuvi po pomidorais. As -dejau. ir del trashos ir del to kad paskaiciau, kad jos nemegsta kurkliai (didziausi zemes parazitai, kurie puikiai jauciasi musu sode)
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 11, 18:19)

beje, kazkada kazkas klause apie zuvi po pomidorais. As -dejau. ir del trashos ir del to kad paskaiciau, kad jos nemegsta kurkliai (didziausi zemes parazitai, kurie puikiai jauciasi musu sode)

Sodindavau su žuvim,bet kad nepajutau nieko blatno,tik rajoniniai katinai pajuto ir iškasė duobes blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 02 11, 20:18)
Sodindavau su žuvim,bet kad nepajutau nieko blatno,tik rajoniniai katinai pajuto ir iškasė duobes  blink.gif  doh.gif

lotuliukas.gif masalas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 02 11, 21:18)
tik rajoniniai katinai pajuto ir iškasė duobes  blink.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 02 11, 20:18)
Sodindavau su žuvim,bet kad nepajutau nieko blatno,tik rajoniniai katinai pajuto ir iškasė duobes  blink.gif  doh.gif

lotuliukas.gif jauciu, pas mane tai ir siltnamio plevele sudraskytu kaimo katinai zuvies beieskodami biggrin.gif
Atsakyti