Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikos,
Jau gavau šiandien Vilma sėklikiu yahoo.gif O kada jau galiu jas pasisodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 02 10, 22:19)
Nuplautus pomidorus sudedu į kokį kibirą,užpilu verdančiu vandeniu,palaikau kol atvėsta,tada nulupu ir dedu į puodą,įdedu labai nedaug tik druskos,daugiau nededu nieko  ,užverda čiut paverda ir dedu į stiklainius.Į stiklainius dar įdedu po kokį lauro lapą ir pipiriuką,užsuku su užsukamais dangteliais,palaikau uždengtus kol atvėsta ir į  sklepą .

thumbup.gif Kažkur girdėta lotuliukas.gif ,bet skanu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 02 10, 19:14)
ale kaip idomiai kad jau uzsuktus stiklainius kaitina 45 min g.gif  as ka bevakuociau tai tik atkaitintus jau uzsukineju pilnai  g.gif

Aš išplaunu su soda,išskalauju ir sumaunu lauke ant tokio specialaus stovo ir jie saulėj kaista ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 11, 10:51)
tai jau puode pomidoriukai pasikaitina,nebereikia su slovikiukais pasterizuoti thumbup.gif

Čia tinginiam specialiai išrastas receptas,tokiem kaip man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 11, 12:26)
Sveikos,
Jau gavau šiandien Vilma sėklikiu yahoo.gif  O kada jau galiu jas pasisodinti g.gif

Tai kada galiu ax.gif Aš jau vakare norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 02 11, 12:07)
thumbup.gif  Kažkur girdėta  lotuliukas.gif ,bet skanu  thumbup.gif

taigi cia tavo receptukas lotuliukas.gif tai kur nebus girdeta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Militux @ 2010 02 11, 12:18)
Tai kada galiu ax.gif Aš jau vakare norėčiau ax.gif

jeigu ziuri tinkamu dienu tai 17, 18 dabar artimiausios tinkamos dienos. O jei nekreipi demesio i dienas, tai nors ir dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 02 11, 13:21)
jeigu ziuri tinkamu dienu tai 17, 18 dabar artimiausios tinkamos dienos. O jei nekreipi demesio i dienas, tai nors ir dabar  biggrin.gif

Tiek to palauksiu 17 dienos gal derlingesni bus ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 02 11, 12:21)
taigi cia tavo receptukas lotuliukas.gif tai kur nebus girdeta thumbup.gif

jeigu ziuri tinkamu dienu tai 17, 18 dabar artimiausios tinkamos dienos. O jei nekreipi demesio i dienas, tai nors ir dabar  biggrin.gif

irnesakyk.gif Žinau kad mano lotuliukas.gif ,bet ankstoka sodint,taip šalta lauke ir pranašauja vėlyvą pavasarį,paprika mano pradės jau stypt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 02 11, 13:24)
irnesakyk.gif  Žinau kad mano  lotuliukas.gif ,bet ankstoka sodint,taip šalta lauke ir pranašauja vėlyvą pavasarį,paprika mano pradės jau stypt  unsure.gif

Tai aš įstiklintame balkone auginsiu ax.gif o kitus sodinsiu kovo pradžioj daigeliams šilnamiui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 11, 12:26)
Tai aš įstiklintame balkone auginsiu ax.gif  o kitus sodinsiu kovo pradžioj daigeliams  šilnamiui ax.gif

Tai aš irgi šiltnamį auginu,esu kelius pasodinus lauke kur nebetilpo,bet jiem reikia pastogės,nes lietūs supūdė ,o pas kaimynką kokie lauke užaugo blink.gif ,milžinai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 02 11, 13:31)
Tai aš irgi šiltnamį auginu,esu kelius pasodinus lauke kur nebetilpo,bet jiem reikia pastogės,nes lietūs supūdė ,o pas kaimynką kokie lauke užaugo  blink.gif ,milžinai  doh.gif

Tai va aš šito ir bijau, kad kai kuriuos reiks į lauką sodinti doh.gif nes norai dideli dar šiandien nusipirkau sėklikiu ROMA ax.gif kažin kaip šita veislė ar skanus g.gif forma tai nebloga ax.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus del radiatoriaus. Vakar patiesiau storai ranksluosti ant radiatoriaus, ir gausiai laistydama laikiau visa diena - nakciai nukeliau, o siandiena jau matosi zali taskiukai, tai jau keliavo ant palanges blush2.gif

Taigi mano pomidoriukai Vilma jau rodo gyvybes zenklus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 11 vasario 2010 - 12:55
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 11, 13:54)
Taigi mano pomidoriukai Vilma jau rodo gyvybes zenklus bigsmile.gif

blink.gif Aš jau tau pavydžiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 11, 09:41)
et.. bandžiau kelis kartus, kol gavosi tinkamai  ax.gif  Vienąkart sudėjau burokelius ir prieskoniusį stiklainius, užsukau ir sudėjau į autoklavą. Vyras užtikrino, kad sulčių užteks iš burokėlių, nereik pilt. Nu ir nifiga. Tų sulčių ant stiklainių dugno gavosi. Kitąkart pyliau jau ir vandens. Ne marinatu užpyliau, o tiesiog įpylaiu ant burokėlių vandens, įpyliau acto į kiekvieną stiklainiuką simboliškai, druskos, prieskonių. Visai nieko gavosi. Tiesa, su temperatūra kaitinimo irgi neiškart gavosi. Pirmąkart kaitinau tik iki gal 70 laipsnių, tai neišvirė. Antrąkart jau nepamenu tiksliai kiek. Bet gal apie 100 laipsnių. Tai jau neblogai buvo.
Vyras sako, kitais metais reiks autoklavu ir agurkus su pomidorais konservuot. Bet čia tiek bandymų turėtų būt, kad atitaikyt temperatūrą..

Ačiukas, reiks bandyti smile.gif
Atsakyti