Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

As ishskyrus raudonus jokiu kitokiu pomidoru net nevalgius blush2.gif
oi, tiesa, geltonus valgiau - bet man raudoni kazkokie "pomidorishkesni" blush2.gif
dar juodu pries pora metu turejau bet nelabai man jie, o sheima is viso nusprende, kad i puvesius panashu ir nevalge blush2.gif doh.gif matyt veisle nelabai kokia buvo, nes kai paskaitau temoje kaip merginos tais juodukais dziaugiasi tai as ir vel noriu juodu pomidoru lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 02, 09:26)
oi, tiesa, geltonus valgiau - bet man raudoni kazkokie "pomidorishkesni"  blush2.gif
dar juodu pries pora metu turejau bet nelabai man jie, o sheima is viso nusprende, kad i puvesius panashu ir nevalge blush2.gif  doh.gif  matyt veisle nelabai kokia buvo, nes kai paskaitau temoje kaip merginos tais juodukais dziaugiasi tai as ir vel noriu juodu pomidoru  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

manes geltoni irgi labai nezavi ax.gif Pernai turejom, tai nieks neskubejo valgyt. Siemet pasodinsiu Gold nugget - jie anksciausiai turetu pradet deret. Tai gal labiau ivertinsim biggrin.gif
O juodieji Black cherry tikrai super wub.gif Is mano pernyksciu patys skaniausi buvo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 10:32)
O juodieji Black cherry tikrai super  wub.gif  Is mano pernyksciu patys skaniausi buvo.

shitus ir as pasiruoshus sodinti. O jie irgi aukstaugiai?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 10:32)
manes geltoni irgi labai nezavi  ax.gif  Pernai turejom, tai nieks neskubejo valgyt. Siemet pasodinsiu Gold nugget - jie anksciausiai turetu pradet deret. Tai gal labiau ivertinsim  biggrin.gif 
O juodieji Black cherry tikrai super  wub.gif  Is mano pernyksciu patys skaniausi buvo.

Jeigu geltoni nepatinka,tai gold nugget tikrai ne iš tų rūšių ,kur labai sužavės.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 02, 09:35)
shitus ir as pasiruoshus sodinti. O jie irgi aukstaugiai?

aukstaugiai mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 02, 09:54)
Jeigu geltoni nepatinka,tai gold nugget  tikrai ne iš tų rūšių ,kur labai sužavės.

nepabandzius nesuzinosiu mirksiukas.gif Kelis pabandysiu pasodint.
GREISI, o jie, kaip supratau, neauksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 vasario 2010 - 10:42
Pernai pirmus metus auginau irgi čia yra
http://www.amazon.co...l...amp;x=0&y=0

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 02 vasario 2010 - 10:52
Primena didžiąsias slyvas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 11:41)
aukstaugiai  mirksiukas.gif

Papildyta:
nepabandzius nesuzinosiu  mirksiukas.gif  Kelis pabandysiu pasodint.
GREISI, o jie, kaip supratau, neauksti?

Nu jie kaip krūmas.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 02, 10:51)
Nu jie kaip krūmas.

taip ir isivaizdavau. Pasodinsiu lauke, vietos sociai. Ziuresim - o gal ir labai patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 02, 11:50)
Primena didžiąsias slyvas bigsmile.gif

Bet ir patiko jie man, skanūs,ir pomidorų tyrę dariau, ir konservavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 02, 11:00)
Bet ir patiko jie man, skanūs,ir pomidorų tyrę dariau, ir konservavau  thumbup.gif

baikit cia gundyt biggrin.gif Jau ir taip apsikroviau seklom - penkiems siltnamiams uztektu, jei tiek tureciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 02, 11:55)
taip ir isivaizdavau. Pasodinsiu lauke, vietos sociai. Ziuresim - o gal ir labai patiks  smile.gif

man lauke su pomidorais ne kazin kas schmoll.gif vos tik rimtesni lietus, shaltesnes naktys ir jau ziurek lapai spalva keicia doh.gif

baisiai reiktu didesnio shiltnamio, bet va vietos tai ne fontanai doh.gif ech, kad taip imtu "luydekai paliepus -man panorejus" ir padvigubetu shiltnamis lotuliukas.gif
Siemet minti audziu siaudu is kaimo atsivezt ir pamegint bent shiltnamyje zeme apdeti. pernai vienam kampe bandziau, bet matyt per siauras buvo sluoksnis- asiukliai kuo puikiausiai man ant tu shiaudu bujojo doh.gif

laukiu nesulaukiu rankas i zeme sukishti ax.gif nekantrumui suvaldyt pipirnes nusipirkau susibert ant palanges ant vatos, ir ciobrelius einu susibersiu, ir kokia baklazano sekla ikishiu zemen blush2.gif beje, buvau nustebus kad baklazanu seklytes tokios mazos panashios i pomidoru (maniau labiau kaip agurku bus) ax.gif

gal kas auginote pomidorus Money maker ir ACE 55??? Radau pokelius su seklom nepradarytus (pernai pirktus). Galvoju ar verti jie demesio, nes nesinori veltui uzimti vieta shiltnamyje, kai turiu jau visai neblogu kandidatu ax.gif
Atsakyti