Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 02 09, 14:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Tavo netgi šiltnamis toks kaip mano....kopija....arba mano toks kaip tavo.....iš pradžių net atidžiau pažiūrėjau g.gif  blink.gif panašią nuotrauką pati turiu bigsmile.gif

Gal ir vyras tas pats lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2010 02 09, 14:24)
Skaičiau, kaip tinkamai pasėti mažaūgius. Įdomiai parašyta.
Susukti sėklas į drėgną medvilninį skudurėlį, kai pradės dygti, porą dienų palaikyti šaldytuve, kad užsigrūdintų. Sudygusias sėklas pasėti ir pastatyti šiltoje vietoje. Pradėjus kaltis lapeliams, pernešti dar ir į šviesią vietą.
Ką jūs apie tai manote? Kaip su tuo grūdinimu?
O štai mano antrametis. Nors sakiau sau, neleisiu dar auginti vaisių, bet kad labai žydėt pradėjo. g.gif  Norėtųsi, kad būtų tvirtesnis, reiktų pastiprint, bet kuom. Vasarą tai galima užraugt dilgėlių ar taukių. O dabar  g.gif

Gal pražiūrėjau pasisakymus, gal kartojuos, bet ar yra kas auginę pomidorus be atramų, parišimų? Tiesiog paleidę po agroplėvele augti laisvai?

Pati neauginau,bet pamenu buvo toks straipsnis ir sekėsi man rodos neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 09 vasario 2010 - 13:27
Maniau kad mano šiltnamis nemažas,nu bet pamačius jiusiškius ,tai pasirodo mažiukas
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 09, 13:29)
Gal ir vyras tas pats  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Pati neauginau,bet pamenu buvo toks straipsnis ir sekėsi man rodos neblogai.

Gal reiks nekankint vyriškio su to šiltnamio statybom ir išmėgint šį būdą ir pačiai. g.gif
Polsa,t kiek žinau, tinka taip auginti, kažin, kaip su polfast?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 09, 14:17)
Vyras skaitė knygą protingas šiltnamis,tad darė viską pagal apskaičiavimus,kad ir stoglangių būtų pakankamai.
Pernai buvau įdėjus nuotrauką,dar kartą įdedu.Šiemet gal tokį dar vieną turėsiu.
Stoglangiai iš abiejų pusių.Jeigu reikia pasikelia labai aukštai,kad vasaros karštis nepakenktų.

pas mane ir yra du tokie siltnamiai,tik vienas truputuka mazesnis. thumbup.gif pilnut pilnutelius prisodinu ir tai atrodo, kad mazai... g.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=*GREISI*,2010 02 09, 14:29]
Papildyta:

blink.gif g.gif blush2.gif Nu, gal ne vienas margas šuo šiam pasaulyje mirksiukas.gif

Mergicos,pardon,jei biškį ne į temą,esu pasėjusi (kol kas dar nesudygusios)papriką oranžinę FINTINA F1 ir raudoną STANLEY F1 g.gif Ant pakelio apie jas gražiai parašyta,kaip ir apie visas. Gal kuri kokių atsiliepimų apie tas veisles turit,nes iki šiol sėdavau tik VALENSIA F1,va tik šiais metais jos neradau nusipirkt.Kokias jūs pasėjusios ar ruošiatės sėti g.gif
Atsakyti
[quote=*GREISI*,2010 02 09, 14:17]
Vyras skaitė knygą protingas šiltnamis,tad darė viską pagal apskaičiavimus,kad ir stoglangių būtų pakankamai.
Pernai buvau įdėjus nuotrauką,dar kartą įdedu.Šiemet gal tokį dar vieną turėsiu.
Stoglangiai iš abiejų pusių.Jeigu reikia pasikelia labai aukštai,kad vasaros karštis nepakenktų.

ka tiek augint planuojat?gal pomidorais prekiausit? g.gif
Atsakyti
[quote=blakstiena5,2010 02 09, 16:56]
[quote=*GREISI*,2010 02 09, 14:17]

ka tiek augint planuojat?gal pomidorais prekiausit? g.gif
[/quote]
nu po kol kas mūsų poreikiams,ateityje tokie planai yra bigsmile.gif
Papildyta:
[quote=Edexa,2010 02 09, 15:14]
Papildyta:

blink.gif g.gif blush2.gif Nu, gal ne vienas margas šuo šiam pasaulyje mirksiukas.gif
Mergicos,pardon,jei biškį ne į temą,esu pasėjusi (kol kas dar nesudygusios)papriką oranžinę FINTINA F1 ir raudoną STANLEY F1 g.gif Ant pakelio apie jas gražiai parašyta,kaip ir apie visas. Gal kuri kokių atsiliepimų apie tas veisles turit,nes iki šiol sėdavau tik VALENSIA F1,va tik šiais metais jos neradau nusipirkt.Kokias jūs pasėjusios ar ruošiatės sėti g.gif
[/quote]
Nu tikiuosi ,kad ne...
O paprikų ir aš hibridų prisipirkau,bet nei vienas daigelis dar nosies neiškišo.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 09, 17:23)
O paprikų ir aš hibridų prisipirkau,bet nei vienas daigelis dar nosies neiškišo.

Aš jau pakrapštinėjau žemelę mačiau kaj jau greit išlys mano paprikos iš žemių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 09, 13:17)

o, matau, laistymui talpa tokia pat turit. Ar jums uztenka ja i toki auksti pakelt? Pakankamai vanduo bega? Pas mus lyg panasiai pakelta, na gal kiek ir zemiau, bet silpnokai vanduo bega.
Atsakyti
[quote=Edexa,2010 02 09, 15:14]
Papildyta:

[/quote]
sveikute,as pries savaite pasejau paprika yecla f1 taciau nezinau koks bus galutinis rezultatas,nes tokios dar nebandziau,visada sedavau storasienes ir budavo saunu
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 09, 19:42)
o, matau, laistymui talpa tokia pat turit. Ar jums uztenka ja i toki auksti pakelt? Pakankamai vanduo bega? Pas mus lyg panasiai pakelta, na gal kiek ir zemiau, bet silpnokai vanduo bega.

Nu bėga labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 06, 19:31)
O is siltnamio buvo daug. Bet zinokit, i litrini stiklainiuka pomidoru savo sultyse daug telpa  biggrin.gif  O toki stiklainiuka per karta sulapnot - juoku darbas  biggrin.gif

gal galite receptuku pasidalinti? jei užaugs daug ir skanių pomidorų -žinosiu kaip skaniai žiemai paruošti ax.gif
Atsakyti