Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(satanele @ 2010 02 07, 20:11)
Mažučiai bet labai gausus derlius,čia mano auginti ''Princessė''

user posted image

Na o tu pomidoru PRiNCESSE,ar galima nusipirkti zalioje stoteleje-seklu parduotuveje?Taip norisi juos isbandyti g.gif smile.gif
Atsakyti
Nu nemačiau,bet niekada nežinai ILDI vadinasi pas mane dar turiu.IR Regila turi ,Loretos sodai.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 08, 10:47)
Priekyje žydi jūsų vadinama princesa,bet sėklas aš pirkau užsienyje,tai ten kitaip vadinasi.

supratau, cia jusu ILDI. Ar tik jie taip gausiai zydi ir dera? Labai ispudingai man tas zydintis augalas atrodo wub.gif
Atsakyti
Pasiskaitinėju jūsų pasisakymus, ir laukiu nesulaukiu, kol turėsiu šiltnamį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 07, 19:34)
shakes, kaip norisi nagus i zheme sukisht  doh.gif

man tai pomidoru norisi, bet nagu i zeme kuo greiciau sukist tai nelabai biggrin.gif Jau kai pradedu dirbt nuo pavasario, tai iki lapkricio kaip uzsukta. Vasara turbut niekad anksciau kaip 12 miegot neinu. Po darbo atvaziuoju i sodyba - o ten ravejimas, laistymas ir t.t. O veliau dar konservavimas prisideda.. O sesta vel keltis ir vel i darba 50 km vaziuot biggrin.gif
Na, bet uztat dabar drybsau sau, knygute skaitau, i parduotuve tik pieno ir miltu reik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 08, 11:55)
Nu nemačiau,bet niekada nežinai ILDI vadinasi pas mane dar turiu.IR Regila turi ,Loretos sodai.

O ar pas jus butu galima nusipirkti PRINCESSA pomidoru seklu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 02 06, 20:48)
Sveikos  4u.gif Nu ir pripliurpusios naujoj temoj,kol perskaičiau  karsta.gif ,paprikos pas mane sudygusios jau,pomidorų dar nesiruošiu sėt  schmoll.gif ,o man savo sultyse tai irgi patys pačiausi  pomidorai  rolleyes.gif  ir lenda  thumbup.gif  litriniais ir net po 1,5 stiklainius dariau,tai pats tas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ir aš dariau daug pomidoru savo sultyse thumbup.gif aš kai kur padažui panaudoju sutrynus thumbup.gif kai mažiau nusiskindavau pomidoru ir agurkus darydavau tai su marinatu užpildavau augurku ir taip skanu labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 02 06, 21:33)
Siandien norejau dar brooklyn seklyciu nusipirkt kai maximoj buvom, bet kadangi ejau su MB tai nerizikavau doh.gif  (butu veja pakeles kai kaina pamatytu biggrin.gif )

Tai ir aš praeiti negaliu vis pasižiūriu lotuliukas.gif O MB sako tau neužtenka lotuliukas.gif o man norisi daugiau ax.gif jaučiu kad man jau liga g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 06, 21:59)
trukde pernai skruzdes ir kurmiai,nezinojau kaip apsigint;

Pas mane taip pat jų daug buvo doh.gif Bet kažkaip jos pomidoram žalos nedarė schmoll.gif Tik vasaros gale pabandžiau jas išnaikinti su kavos tirščiais po keliu kartu jos dingo thumbup.gif Bet kavos tirščių taip normaliai po litriuka slovikėlį prisirinkdavau ir užpildavau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 06, 22:31)
as siais metais sodinsiu naujas pomidoru rusis,(aciu,jusu deka smile.gif ),hibridinius.gal ispesiu daugiau,nei pernai.. rolleyes.gif tuos pacius kartosiu tik red cherry.

Ir aš nusipirkau penktadieni red cherry ax.gif
Papildyta:
O tuos red cherry reikia palikti vieną stiebą g.gif Ir skaičiau kad jie labai aukšti tai galūne nuskinti kai iki viršaus užaugs g.gif Gal galit kas patart g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 07, 20:39)
nedekit sitokiu groziu schmoll.gif pamacius seiliu padaugeja burnoj ir noris eit pasiskint ju thumbup.gif

Blakstiena5, matau, kad tu iš Žemaitijos rolleyes.gif , gal tu daigų augini pardavimui? Pirkčiau rolleyes.gif
Skaitau skaitau - neįsivaizduoju, kokius reiktų auginti... Beto, vienais metais auginau puodeliuose mamai - augo gražūs, bet kažkas atsitiko: pamėlo ir atgal į žemę sulindo... Gal saulės jiems trūko ar peršalta....
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 07, 23:08)
Sveikos. Prisižiūrėjau jūsų šiltnamių vaizdzialių ir galvoju : kažin kaip geriau daryti takelius  g.gif ? Ar pakraštį "sutvirtinti" lenta ar ne?

Aš pakraštį sutvirtinau su plastikinėmis dailylentėmis.neturėjau medinių lentų, beto, pagalvojau, kad taip ilgiau laikys.
Atsakyti
o pas mane su blokeliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 08 vasario 2010 - 17:53
Mergičkos,jei sodinate pomidorų daigus į indelius nuo jogurtų ar grietinės,tai būtinai dugne pradurkite skylutes,nes nuo drėgmės pertekliaus pomidorų šaknelės užmirksta ir pradeda dusti.Mano viena pažįstama kasmet tuos pomidoriukus dusina ir blink.gif niekaip negali suprasti ko jie tokie susitraukėliai auga,o skylučių pradurti nenori,nes ant palangių vanduo tada bėgs doh.gif
Geriausias variantas,kai dienos metu daigeliai gauna šilumos ir šviesos,o naktį galima juos ir gerokai vėsiau laikyti,tuomet taip greit neištys,bus storesni ir tvirtesni koteliai.Nuo pat pradžių rūpestingai užauginti daigeliai jums duos tikrai gausų derlių 4u.gif Gal ir daug darbo reik įdėt kol užaugini,bet po visko ir džiaugsmo bus ne ką mažiau ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 08, 18:57)
Mergičkos,jei sodinate pomidorų daigus į indelius nuo jogurtų ar grietinės,tai būtinai dugne pradurkite skylutes,nes nuo drėgmės pertekliaus pomidorų šaknelės užmirksta ir pradeda dusti.Mano viena pažįstama kasmet tuos pomidoriukus dusina ir  blink.gif niekaip negali suprasti ko jie tokie susitraukėliai auga,o skylučių pradurti nenori,nes ant palangių vanduo tada bėgs doh.gif
Geriausias variantas,kai dienos metu daigeliai gauna šilumos ir šviesos,o naktį galima juos ir gerokai vėsiau laikyti,tuomet taip greit neištys,bus storesni ir tvirtesni koteliai.Nuo pat pradžių rūpestingai užauginti daigeliai jums duos tikrai gausų derlių 4u.gif Gal ir daug darbo reik įdėt kol užaugini,bet po visko ir džiaugsmo bus ne ką mažiau  ax.gif  smile.gif

Praėjus 5–7 dienoms po sudygimo, dėžutes perneškite į šaltesnę vietą, kur dieną 12–15o C, o naktį 8–10o C. Tada geriau vystosi šaknys.O vėliau,bent dalį jogurtinių indukų pakeisti didesniais,tada ir ankstyvesnis ir didesnis derlius bus.
Atsakyti