Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vardė @ 2010 02 07, 19:12)
Man sėklų neužteko, tai nusipirkau ,,gyvų" pomidorų  biggrin.gif , iškrapščiau sėklas dabar džiovinu, bandysiu pasėt, mažu išdygs.

greiciausiai tai bus hibridai. Kazi, ar uzaugs tokie, kaip pirkot. As tai neturiu jokio noro pirkti parduotuviniu pomidoru. Geriau jau kokybiskas seklas.
Atsakyti
jackau, merginos, dar keletas nuotrauku ir eisiu shianakt pomidoru seti doh.gif lotuliukas.gif

shakes, kaip norisi nagus i zheme sukisht doh.gif
pipirne ant palanges jau uzhaugo ax.gif norejau ryt paprikas "bandomasias" pasiset, bet atsiminiau, kad kazkas paskelbe pirmadieni kirminu diena, nebuciau skaicius buciau ramiai pasejus- o dabar nedristu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 02 07, 18:58)
Va mano pernykstis derlius.user posted image

nedekit sitokiu groziu schmoll.gif pamacius seiliu padaugeja burnoj ir noris eit pasiskint ju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 02 07, 20:30)
Šiemet ir aš sėsiu PRINCESĘ, ar jie labai aukšti?

Ildi aukšti,auginti tik vienu stiebu http://images.google... derlius didelis,labai gražiai atrodo,bet kažkaip pas mus jų dauiau nukrito,nes kai šalia auga gardens delight ir black cherry,tai nelabai jų valgėm,bet vieną daigą auginsiu.Įkeliu savo nuotrauką su vasiais jau pratryniau.
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 07, 20:39)
nedekit sitokiu groziu schmoll.gif pamacius seiliu padaugeja burnoj ir noris eit pasiskint ju thumbup.gif

O čia mano pernykščiai essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 07 vasario 2010 - 20:40
Sveikos. Prisižiūrėjau jūsų šiltnamių vaizdzialių ir galvoju : kažin kaip geriau daryti takelius g.gif ? Ar pakraštį "sutvirtinti" lenta ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 07, 22:08)
Sveikos. Prisižiūrėjau jūsų šiltnamių vaizdzialių ir galvoju : kažin kaip geriau daryti takelius  g.gif ? Ar pakraštį "sutvirtinti" lenta ar ne?

anksciau nebuvo pas mane, bet nervindavo kad vanduo laistant bega lauk ir ravejant vel reik paformuot tas lysves, dabar tik agurkiniam ner tu lentuciu, bet ten lysviu neformuojam, yra tik plyteliu takelis per viduri padarytas
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 07, 22:53)
anksciau nebuvo pas mane, bet nervindavo kad vanduo laistant bega lauk ir ravejant vel reik paformuot tas lysves, dabar tik agurkiniam ner tu lentuciu, bet ten lysviu neformuojam, yra tik plyteliu takelis per viduri padarytas

drinks_cheers.gif mane irgi tas begantis vanduo nervuoja. Jau praeita vasara nutariau, kad reiks didesni krashta su lentom pasidaryt, tai va siemet bus vienas is didziuju darbu biggrin.gif o be to kai ner krashto tai nieko ir pasodit arciau krashto nesigauna.

Atsakyti
drinks_cheers.gif sudejus sonuose lentas takeli gali pasidaryt ir siauresni, kad tik lysves butu platesnes ir daugiau tilptu prisodint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 07, 20:43)
Įkeliu savo nuotrauką su vasiais jau pratryniau.

o kurie cia taip gausiai zydi foto priekyje? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 07, 22:07)
drinks_cheers.gif sudejus sonuose lentas takeli gali pasidaryt ir siauresni, kad tik lysves butu platesnes ir daugiau tilptu prisodint ax.gif

aha drinks_cheers.gif Pas mane jau su krepsiu ir praeit sudetinga takeliu - vis is to noro, kad lysves platesnes butu, kad daugiau prisodint tilptu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 02 07, 21:55)
Jau praeita vasara nutariau, kad reiks didesni krashta su lentom pasidaryt, tai va siemet bus vienas is didziuju darbu  biggrin.gif 

as tai naktim guledama jau planuoju, kurioj vietoj dar viena siltnami pastatyt ir kaip dar kokias 5 priedangas sumeistraut biggrin.gif
O tas lentas sudet juoku darbas. Sukalat kuoliukus, tarp ju lenta stacia idedat ir psio. Sudetingiau pas mus buvo zemiu privezt tiek, kad lysves iki krastu uzsipildytu. Dvi traktoriaus priekabas atvezem. Oi kasiau..

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 07, 20:33)
greiciausiai tai bus hibridai. Kazi, ar uzaugs tokie, kaip pirkot. As tai neturiu jokio noro pirkti parduotuviniu pomidoru. Geriau jau kokybiskas seklas.

thumbup.gif pritariu.Jau dabar toks didelis sėklų pasirinkimas,kad kažin ar verta sėti nežinant koks hibridas išaugs iš parduotuvinių pomidorų.Žinoma pomidoras išaugs,ne runkelis blink.gif Bet ar bus skanus g.gif Čia nebent gal kam įdomu experimentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 07, 22:08)
Sveikos. Prisižiūrėjau jūsų šiltnamių vaizdzialių ir galvoju : kažin kaip geriau daryti takelius  g.gif ? Ar pakraštį "sutvirtinti" lenta ar ne?

Butinai tvirtinkite pakrascisu,nes taip jusu laistymas nueina veltui.Nes didzioji dalis vandens isbega ant takelio. doh.gif .Beto ir pomidorus pradedi minti,o lentos ir nuo to dar apsaugo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 07, 22:53)

Nu cia gera minti davete drinks_cheers.gif ,reikes ir man dar papildomai i takelius kloti plyteles ar plytas,kad butu takelis svarus ir kojos sausos,ne staip kiek prisilaisto ,braidai kaip po kokia pelki blush2.gif a
Atsakyti
Priekyje žydi jūsų vadinama princesa,bet sėklas aš pirkau užsienyje,tai ten kitaip vadinasi.
Atsakyti