taip ir norisi uzeiti.. jis pas jus ilgas,didelis.
QUOTE(sinutė @ 2010 02 07, 17:13)
pas mane vienoje pusėje pomidorai, melionai, krapai, ridikėliai, kitoje 1/2 čili ir paprastos paprikos, kita 1/2 - pomidorai. Bliamba, net seilė nutyso peržiūrėjus nuotraukas
grazu, tik patarciau sumazint takeli, tada daugiau visko tilps prisodinti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 06, 20:04)
120 daigu tai kokio didumo siltnamis(iai)?kaip spejat tokius kiekius suvalgyt nebent parduot
Na merginos ir as jau nuispirkau pomidoru seklu : LOGISTIKA,PRISCA-patys ankstyviausi,TOLSTOI,VILMA,VENUS,CHERROLA-vysninukai aukstaugiai.Dar pirksiu DELFINUS,TAIFUNUS,BROOKLYN.
Kiekviena met sodinu labai daug daigu virs 120 daigu,visa seimyna pomidoru megejai,beto daug koncervuoju.
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2010 02 07, 18:59)
Na merginos ir as jau nuispirkau pomidoru seklu : LOGISTIKA,PRISCA-patys ankstyviausi,TOLSTOI,VILMA,VENUS,CHERROLA-vysninukai aukstaugiai.Dar pirksiu DELFINUS,TAIFUNUS,BROOKLYN.
Kiekviena met sodinu labai daug daigu virs 120 daigu,visa seimyna pomidoru megejai,beto daug koncervuoju.
Odel kurmiu as kovoju taip,i israusta duobe kisu gerai apdeginta malka.Atrodo ,kad kazkiek padeda .Sakoma kurmiai rausia,kur yra gera ,derlinga zeme
QUOTE(skorpe555 @ 2010 02 07, 18:14)
va ir as sakau, kad tie 120 daigu - joks stebuklas Netgi ir mazoka tikriems pomidoru edikams
Ai, ka cia pomidorai.. pas mane visu darzoviu kiekiai nekuklus
pas mane 2 siltnamiukai ,viename sutalpinu 30-33daigus,kitame-22-25.,tai tu pomidoru ir ne tiek daug..(bent jau pernai buvo)
QUOTE(saintlina @ 2010 02 07, 19:39)
va ir as sakau, kad tie 120 daigu - joks stebuklas Netgi ir mazoka tikriems pomidoru edikams
na pas mus ir visu darzoviu kiekiai didziausi,nu nejau nereikalingus daigus mesi lauk .viska susodinu,ka turiu .
visa siltnami apsodinu aukstaugiais,o apacioje tiek prisodinu maziuku vilma pomidoriuku,kad zemes nebesimato.tai patikekit,kiek derliaus buna .
Man sėklų neužteko, tai nusipirkau ,,gyvų" pomidorų , iškrapščiau sėklas dabar džiovinu, bandysiu pasėt, mažu išdygs. Vienus nusipirkau ant šakelės, tokius simpatiškus, lyg pūkuotus; kitą vieną žaliąjį pomidorą. Pamaniau, va ir pomidoro pavalgysiu ir sėklos turėsiu Mano savarankiška daržininkystė taip ir prasidėjo. Nusipirkdavau paprikos, suvalgydavau, o sėklas pasėdavau. Ir, patikėkit, išdygdavo. Na, tai buvo seniai...prieš maždaug vienuolika, dvylika metų. Gal daržovės dabar kitokios?
Šiemet ir aš sėsiu PRINCESĘ, ar jie labai aukšti?
QUOTE(martam @ 2010 02 07, 20:30)
Šiemet ir aš sėsiu PRINCESĘ, ar jie labai aukšti?
Aukštoki , bet tokiom didelėm kekėm, kaip sunoksta visi , vos atlaiko šakos