Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

thumbup.gif taip ir norisi uzeiti.. rolleyes.gif jis pas jus ilgas,didelis.
Atsakyti
QUOTE(sinutė @ 2010 02 07, 17:13)
pas mane vienoje pusėje pomidorai, melionai, krapai, ridikėliai, kitoje 1/2 čili ir paprastos paprikos, kita 1/2 - pomidorai. Bliamba, net seilė nutyso peržiūrėjus nuotraukas  smile.gif
user posted image

grazu, tik patarciau sumazint takeli, tada daugiau visko tilps prisodinti 4u.gif
Atsakyti
sinutė , labai gražus šiltnamis thumbup.gif , kiek metrų ilgio g.gif
pernai sėjau visus pomidorus pati , bet turguj susigundžiau ir nusipirkau du daigus, nepamenu kokių pomidorų, iš jų kelis pomidoriukus sulaukiau,ir jie man greitai numirė g.gif , įdomu kas nepatiko jiems, o mano sėti davė labai puikų derlių 4u.gif
Atsakyti
Va mano pernykstis derlius.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 06, 20:04)
120 daigu doh.gif tai kokio didumo siltnamis(iai)?kaip spejat tokius kiekius suvalgyt doh.gif nebent parduot g.gif

Na merginos ir as jau nuispirkau pomidoru seklu : thumbup.gif LOGISTIKA,PRISCA-patys ankstyviausi,TOLSTOI,VILMA,VENUS,CHERROLA-vysninukai aukstaugiai.Dar pirksiu DELFINUS,TAIFUNUS,BROOKLYN. doh.gif
Kiekviena met sodinu labai daug daigu virs 120 daigu,visa seimyna pomidoru megejai,beto daug koncervuoju. smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2010 02 07, 18:59)
Na merginos ir as jau nuispirkau pomidoru seklu : thumbup.gif LOGISTIKA,PRISCA-patys ankstyviausi,TOLSTOI,VILMA,VENUS,CHERROLA-vysninukai aukstaugiai.Dar pirksiu DELFINUS,TAIFUNUS,BROOKLYN. doh.gif
Kiekviena met sodinu labai daug daigu virs 120 daigu,visa seimyna pomidoru megejai,beto daug koncervuoju. smile.gif  4u.gif

Odel kurmiu as kovoju taip,i israusta duobe kisu gerai apdeginta malka.Atrodo ,kad kazkiek padeda thumbup.gif .Sakoma kurmiai rausia,kur yra gera ,derlinga zeme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 02 07, 18:14)
Kiekviena met sodinu labai daug daigu virs 120 daigu,visa seimyna pomidoru megejai,beto daug koncervuoju. smile.gif  4u.gif

va ir as sakau, kad tie 120 daigu - joks stebuklas biggrin.gif Netgi ir mazoka tikriems pomidoru edikams biggrin.gif
Ai, ka cia pomidorai.. irnesakyk.gif pas mane visu darzoviu kiekiai nekuklus hihihi.gif
Atsakyti
pas mane 2 siltnamiukai ,viename sutalpinu 30-33daigus,kitame-22-25.,tai tu pomidoru ir ne tiek daug..(bent jau pernai buvo)
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 07, 19:39)
va ir as sakau, kad tie 120 daigu - joks stebuklas  biggrin.gif  Netgi ir mazoka tikriems pomidoru edikams  biggrin.gif
Ai, ka cia pomidorai.. irnesakyk.gif  pas mane visu darzoviu kiekiai nekuklus  hihihi.gif

na pas mus ir visu darzoviu kiekiai didziausi,nu nejau nereikalingus daigus mesi lauk schmoll.gif .viska susodinu,ka turiu doh.gif .
visa siltnami apsodinu aukstaugiais,o apacioje tiek prisodinu maziuku vilma pomidoriuku,kad zemes nebesimato.tai patikekit,kiek derliaus buna doh.gif . thumbup.gif
Atsakyti
Mažučiai bet labai gausus derlius,čia mano auginti ''Princessė''

user posted image
Atsakyti
Man sėklų neužteko, tai nusipirkau ,,gyvų" pomidorų biggrin.gif , iškrapščiau sėklas dabar džiovinu, bandysiu pasėt, mažu išdygs. Vienus nusipirkau ant šakelės, tokius simpatiškus, lyg pūkuotus; kitą vieną žaliąjį pomidorą. Pamaniau, va ir pomidoro pavalgysiu ir sėklos turėsiu tongue.gif Mano savarankiška daržininkystė taip ir prasidėjo. Nusipirkdavau paprikos, suvalgydavau, o sėklas pasėdavau. Ir, patikėkit, išdygdavo. Na, tai buvo seniai...prieš maždaug vienuolika, dvylika metų. Gal daržovės dabar kitokios?
Atsakyti
Šiemet ir aš sėsiu PRINCESĘ, ar jie labai aukšti?
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 02 07, 20:30)
Šiemet ir aš sėsiu PRINCESĘ, ar jie labai aukšti?

Aukštoki , bet tokiom didelėm kekėm, kaip sunoksta visi , vos atlaiko šakos thumbup.gif
Atsakyti