Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 06, 20:59)
primaisiau gal 7 rusis pomidoru..bet skruzdes irgi sedejo.. verysad.gif nezinau, kaip siemet cia bus.. g.gif

skruzdeliu pas mane nebuvo. O kurmius mano kates gaudo thumbup.gif
Atsakyti
mano ryzikas irgi gaude kurmius(bet ju neede g.gif ),nepaisant to,siltnamis buvo perraustas.. verysad.gif reikia ieskoti budu,kaip nuo ju apsiginti..
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 06, 21:45)
mano ryzikas irgi gaude kurmius(bet ju neede g.gif )

ir mano lepuneles neede, tik parnesdavo ir numesdavo namie biggrin.gif Bet siltnamiui kurmiai nekenke.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 05, 21:51)
blakstiena5 , ar jau sėjai pomidorus g.gif

kaip ir zadejau snd rasau kada ka sejau preitais metais:balkoninius pomidorus vasario 21
paprikas kovo 3
pomidorus kitus kovo 10 (betalux, red cherry, polset, staccato) ir 19(brooklyn, sultan)
(pora rusiu daigeliu gavau dovanu)
pima liepos savaite pradejo sirpt betalux, nuo 07.17 polset, red cherry, vynuoginiai
08.30 nuskyniau pirmaja sunokusia paprika(Telimena)
Atsakyti
ne visai i tema...kaip apsiginti nuo kurmiu? g.gif gal kas zinot auksini buda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 06, 23:32)
kaip ir zadejau snd rasau kada ka sejau preitais metais:balkoninius pomidorus vasario 21
paprikas kovo 3
pomidorus kitus kovo 10 (betalux, red cherry, polset, staccato) ir 19(brooklyn, sultan)
(pora rusiu daigeliu gavau dovanu)
pima liepos savaite pradejo sirpt betalux, nuo 07.17 polset, red cherry, vynuoginiai

Taip pat ir aš pernai sėjau, manau nėra kur skubėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 06, 22:32)

Būtent dėl to, kad turėčiau anksčiau, paprikas aš sėju sausio antroje pusėje, kartais vasario pradžioje, kad jau liepos mėnesį valgytumėm pilna burna.O pomidorus kelis pasėsiu vasario 17d, kitus dar vėliau, bet stengiuosi iki kovo 8 pasėti visus.
Atsakyti
O kodel butinai iki kovo-8d.?
Atsakyti
ar sodinat paprikas kartu su pomidorais siltnamyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 07, 10:51)
Taip pat ir aš pernai sėjau, manau nėra kur skubėti g.gif

pritariu, dar labai salta, tik eksperimentuot galima su keliais daigeliais ne daugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(martam @ 2010 02 07, 12:58)
Būtent dėl to, kad turėčiau anksčiau, paprikas aš sėju sausio antroje pusėje, kartais vasario pradžioje, kad jau liepos mėnesį valgytumėm  pilna burna.O pomidorus kelis pasėsiu vasario 17d, kitus dar vėliau, bet stengiuosi iki kovo 8 pasėti visus.

as pirkus buvau pora daigeliu, sake seti buvo gruodi, bet nepasakyciau kad labai anksti ju buvo, noko panasiai su savo setom, ir sunkiai prigijo
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 07, 15:47)

mano siltnamis kur augo paprikos buvo misrus, vienoj pusej pomidorai, kitoj agurkai ir paprikos
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 07, 15:47)

pas mane vienoje pusėje pomidorai, melionai, krapai, ridikėliai, kitoje 1/2 čili ir paprastos paprikos, kita 1/2 - pomidorai. Bliamba, net seilė nutyso peržiūrėjus nuotraukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 02 07, 14:19)
O kodel butinai iki kovo-8d.?

Nebūtinai, bet paskui jau pomidorai būna vėlai, tik liepos gale, o aš noriu kuo anksčiau essen.gif
Atsakyti