Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

120 daigu doh.gif tai kokio didumo siltnamis(iai)?kaip spejat tokius kiekius suvalgyt doh.gif nebent parduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 06, 19:04)
120 daigu doh.gif tai kokio didumo siltnamis(iai)?kaip spejat tokius kiekius suvalgyt doh.gif nebent parduot g.gif

Na, kaip jau rasiau, lauke pradejo gesti pomidorai. Tai is lauko ne tiek ir daug ju buvo. Apie pardavima nei kalbos ner schmoll.gif
O is siltnamio buvo daug. Bet zinokit, i litrini stiklainiuka pomidoru savo sultyse daug telpa biggrin.gif O toki stiklainiuka per karta sulapnot - juoku darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 06, 20:31)
Na, kaip jau rasiau, lauke pradejo gesti pomidorai. Tai is lauko ne tiek ir daug ju buvo. Apie pardavima nei kalbos ner  schmoll.gif
O is siltnamio buvo daug. Bet zinokit, i litrini stiklainiuka pomidoru savo sultyse daug telpa  biggrin.gif  O toki stiklainiuka per karta sulapnot - juoku darbas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasejau ir as jau vilmos veisles gal kas buvot pernai paseje kaip dera ar tikrai yra tokie mazi kaip raso
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 06, 19:31)
Na, kaip jau rasiau, lauke pradejo gesti pomidorai. Tai is lauko ne tiek ir daug ju buvo. Apie pardavima nei kalbos ner  schmoll.gif
O is siltnamio buvo daug. Bet zinokit, i litrini stiklainiuka pomidoru savo sultyse daug telpa  biggrin.gif  O toki stiklainiuka per karta sulapnot - juoku darbas  biggrin.gif

Sveikos 4u.gif Nu ir pripliurpusios naujoj temoj,kol perskaičiau karsta.gif ,paprikos pas mane sudygusios jau,pomidorų dar nesiruošiu sėt schmoll.gif ,o man savo sultyse tai irgi patys pačiausi pomidorai rolleyes.gif ir lenda thumbup.gif litriniais ir net po 1,5 stiklainius dariau,tai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
na as nedariau dar pomidoru savo sultyse,bet pasiskaiciusi atsiliepimus,pameginsiu blush2.gif daugiau agurkams pirmenybe suteikdavau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 06, 20:06)
na as nedariau dar pomidoru savo sultyse,bet pasiskaiciusi atsiliepimus,pameginsiu blush2.gif daugiau agurkams pirmenybe suteikdavau.. rolleyes.gif

pabandyk, jei tokius megsti mirksiukas.gif Nesigailesi. O agurku pas mus irgi valgytoju uztenka. Pernai pridariau gal ~150 l, ziuriu, kad i pabaiga jau eina.. Kai marinavau agurkus ir pomidorus, namiskiai sake, kad 5 metams uzteks. O dabar ziuriu, kad jau i pabaiga eina.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 06, 21:11)
Pernai pridariau gal ~150 l, ziuriu, kad i pabaiga jau eina.. Kai marinavau agurkus ir pomidorus, namiskiai sake, kad 5 metams uzteks. O dabar ziuriu, kad jau i pabaiga eina.

blink.gif blink.gif blink.gif
nu jooooo blink.gif g.gif

as pomidoru daug neturejau ( ko noret is 20 daigu), beveik visus ir suvalgem. savose sultyse 1 stiklainiuka uzsukau blush2.gif ta pati is rusio tik siandien parsineshiau blush2.gif blush2.gif reiks ragaut - jei neskanu bus -prashysiu recepto ir konsultacijos ax.gif ax.gif

Siandien norejau dar brooklyn seklyciu nusipirkt kai maximoj buvom, bet kadangi ejau su MB tai nerizikavau doh.gif (butu veja pakeles kai kaina pamatytu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2010 02 06, 19:47)
pasejau ir as jau vilmos veisles gal kas buvot pernai paseje kaip dera ar tikrai yra tokie mazi kaip raso

O ne per anksti dar? Aš turiu 3 ryšių balkoninių, bet nesėju. Bijau kad išstybs. Net baklažanai anksčiau sėti pastybo verysad.gif
Atsakyti
na ir as pernai pridariau gal 120l agurku,bet mes dar nesuvalgem,nes be to dar liko daug cukiniju su paprikom salotu rolleyes.gif o pomidoru pernai turejau praktiskai tik pavalgymui verysad.gif vienam siltnamy sumaisiau su agurkais
-tai menkai derejo verysad.gif trukde pernai skruzdes ir kurmiai,nezinojau kaip apsigint;gal del to g.gif o kitame primaisiau gal 7 rusis pomidoru..bet skruzdes irgi sedejo.. verysad.gif nezinau, kaip siemet cia bus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 02 06, 20:48)
Sveikos  4u.gif Nu ir pripliurpusios naujoj temoj,kol perskaičiau  karsta.gif ,paprikos pas mane sudygusios jau,pomidorų dar nesiruošiu sėt  schmoll.gif ,o man savo sultyse tai irgi patys pačiausi  pomidorai  rolleyes.gif  ir lenda  thumbup.gif  litriniais ir net po 1,5 stiklainius dariau,tai pats tas  thumbup.gif

Prisikonservavau ir aš daug, valgom kasdien, bet savo sultyse dar nebandžiau, na jei šiemet bus derlius geras pabandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
as siais metais sodinsiu naujas pomidoru rusis,(aciu,jusu deka smile.gif ),hibridinius.gal ispesiu daugiau,nei pernai.. rolleyes.gif tuos pacius kartosiu tik red cherry.
Atsakyti