120 daigu tai kokio didumo siltnamis(iai)?kaip spejat tokius kiekius suvalgyt nebent parduot
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 06, 19:04)
120 daigu tai kokio didumo siltnamis(iai)?kaip spejat tokius kiekius suvalgyt nebent parduot
Na, kaip jau rasiau, lauke pradejo gesti pomidorai. Tai is lauko ne tiek ir daug ju buvo. Apie pardavima nei kalbos ner
O is siltnamio buvo daug. Bet zinokit, i litrini stiklainiuka pomidoru savo sultyse daug telpa O toki stiklainiuka per karta sulapnot - juoku darbas
QUOTE(saintlina @ 2010 02 06, 20:31)
Na, kaip jau rasiau, lauke pradejo gesti pomidorai. Tai is lauko ne tiek ir daug ju buvo. Apie pardavima nei kalbos ner
O is siltnamio buvo daug. Bet zinokit, i litrini stiklainiuka pomidoru savo sultyse daug telpa O toki stiklainiuka per karta sulapnot - juoku darbas
QUOTE(saintlina @ 2010 02 06, 19:31)
Sveikos Nu ir pripliurpusios naujoj temoj,kol perskaičiau ,paprikos pas mane sudygusios jau,pomidorų dar nesiruošiu sėt ,o man savo sultyse tai irgi patys pačiausi pomidorai ir lenda litriniais ir net po 1,5 stiklainius dariau,tai pats tas
na as nedariau dar pomidoru savo sultyse,bet pasiskaiciusi atsiliepimus,pameginsiu daugiau agurkams pirmenybe suteikdavau..
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 06, 20:06)
na as nedariau dar pomidoru savo sultyse,bet pasiskaiciusi atsiliepimus,pameginsiu daugiau agurkams pirmenybe suteikdavau..
pabandyk, jei tokius megsti Nesigailesi. O agurku pas mus irgi valgytoju uztenka. Pernai pridariau gal ~150 l, ziuriu, kad i pabaiga jau eina.. Kai marinavau agurkus ir pomidorus, namiskiai sake, kad 5 metams uzteks. O dabar ziuriu, kad jau i pabaiga eina.
QUOTE(saintlina @ 2010 02 06, 21:11)
Pernai pridariau gal ~150 l, ziuriu, kad i pabaiga jau eina.. Kai marinavau agurkus ir pomidorus, namiskiai sake, kad 5 metams uzteks. O dabar ziuriu, kad jau i pabaiga eina.
nu jooooo
as pomidoru daug neturejau ( ko noret is 20 daigu), beveik visus ir suvalgem. savose sultyse 1 stiklainiuka uzsukau ta pati is rusio tik siandien parsineshiau reiks ragaut - jei neskanu bus -prashysiu recepto ir konsultacijos
Siandien norejau dar brooklyn seklyciu nusipirkt kai maximoj buvom, bet kadangi ejau su MB tai nerizikavau (butu veja pakeles kai kaina pamatytu )
QUOTE(zaltys @ 2010 02 06, 19:47)
pasejau ir as jau vilmos veisles gal kas buvot pernai paseje kaip dera ar tikrai yra tokie mazi kaip raso
O ne per anksti dar? Aš turiu 3 ryšių balkoninių, bet nesėju. Bijau kad išstybs. Net baklažanai anksčiau sėti pastybo
na ir as pernai pridariau gal 120l agurku,bet mes dar nesuvalgem,nes be to dar liko daug cukiniju su paprikom salotu o pomidoru pernai turejau praktiskai tik pavalgymui vienam siltnamy sumaisiau su agurkais
-tai menkai derejo trukde pernai skruzdes ir kurmiai,nezinojau kaip apsigint;gal del to o kitame primaisiau gal 7 rusis pomidoru..bet skruzdes irgi sedejo.. nezinau, kaip siemet cia bus..
-tai menkai derejo trukde pernai skruzdes ir kurmiai,nezinojau kaip apsigint;gal del to o kitame primaisiau gal 7 rusis pomidoru..bet skruzdes irgi sedejo.. nezinau, kaip siemet cia bus..
QUOTE(Perlen @ 2010 02 06, 20:48)
Sveikos Nu ir pripliurpusios naujoj temoj,kol perskaičiau ,paprikos pas mane sudygusios jau,pomidorų dar nesiruošiu sėt ,o man savo sultyse tai irgi patys pačiausi pomidorai ir lenda litriniais ir net po 1,5 stiklainius dariau,tai pats tas
Prisikonservavau ir aš daug, valgom kasdien, bet savo sultyse dar nebandžiau, na jei šiemet bus derlius geras pabandysiu
as siais metais sodinsiu naujas pomidoru rusis,(aciu,jusu deka ),hibridinius.gal ispesiu daugiau,nei pernai.. tuos pacius kartosiu tik red cherry.