Parasysiu sarasa savo planuojamu siais metais augint pomidoru-gal galesit pakomentuot,ar ispeikt viena kita veisle
Betalux-del to,kad ankstyvi,zemaugiai, labai graziai atrodo siltnamy ir labai simpatiski , neperdidziausi pomidoriukai..
Favoryt ir Marmandes-nes labai skanus,mesingi,dideli.
Logistica h-nes labai tinkami kelionems, kieti,labai grazios formos, ir kartu-skanus. Be to-ankstyvi ganetinai ir gausiai dera.
Cherrola h-naujokas mano siltnamy bus.. Tikiuosi-geras
Vilma-sitie del pasizaidimo vaikams..(jau pasisejau
)
Tami G-vynuoginiai, grazios formos (pagal foto)-raso,kad viena is paciu geriausiu vynuoginiu pomidoru veisliu..Pasiziuresim..
Viltis -sita auginsiu gal.. Is patriotiskumo.. Neipatingi jie-nei kazkaip ipatingai skanus,nei neskanus..Ale vat kokioms marmalionems vakuojant-bus gerai..
Taifun f1-irgi neauginus dar jo..Tai vat del to noriu pabandyt-nes atsiliepimai ivairus
Black Russian-bus bandymas..Nesu ragavus juodu pomidoru-tai labai knieti paragaut..
Neapsisprendus esu del "zloty ozarovski"-vienais metais auginau,bet kazkaip neuzkliuvo jie niekuo..Tai greiciausiai nesesiu..Kaip ir "Denar"-jie grazus,bet derejo nekaip,o daigai irgi kokie tai nupiepeliai uzaugo.Ir nesesiu "yellow pearshaped"-nes is gigantisku krumu po saujele pomidoriuku,kurie dar ir sutrukinet sugebedavo..
Tai vat tokie mano planai pomidoru tema..