Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vardė @ 2010 02 01, 16:17)
Gal kuri siuntėtės sėklų ir turit atliekamų? ax.gif Nors, aišku, be manęs čia pilna norinčių.  biggrin.gif  Mane labiau domintų maži pomidoriukai. Va šiti baltukai labai simtaiški:
http://cgi.ebay.de/W...
Pernai kažkuri buvo įdėjusi nuorodą su svyrančiais pomidorais - vietoje surfinijų tiktų smile.gif

Turiu ,tik raudonų ir juodų,o šituos žiūrėjau,bet neužsisakiau.Auginau ,tik didelius baltus pernai.O tų vyšninių manau nėra neskanių
http://www.reimersee...tomato_467.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 01 vasario 2010 - 17:23
*GREISI* ar sėjai pomidorus, paprikas,aš galvoju dar laukti, nors iki vasario 17 g.gif
Atsakyti
Parasysiu sarasa savo planuojamu siais metais augint pomidoru-gal galesit pakomentuot,ar ispeikt viena kita veisle smile.gif
Betalux-del to,kad ankstyvi,zemaugiai, labai graziai atrodo siltnamy ir labai simpatiski , neperdidziausi pomidoriukai..
Favoryt ir Marmandes-nes labai skanus,mesingi,dideli.
Logistica h-nes labai tinkami kelionems, kieti,labai grazios formos, ir kartu-skanus. Be to-ankstyvi ganetinai ir gausiai dera.
Cherrola h-naujokas mano siltnamy bus.. Tikiuosi-geras smile.gif
Vilma-sitie del pasizaidimo vaikams..(jau pasisejau smile.gif)
Tami G-vynuoginiai, grazios formos (pagal foto)-raso,kad viena is paciu geriausiu vynuoginiu pomidoru veisliu..Pasiziuresim..
Viltis -sita auginsiu gal.. Is patriotiskumo.. Neipatingi jie-nei kazkaip ipatingai skanus,nei neskanus..Ale vat kokioms marmalionems vakuojant-bus gerai..
Taifun f1-irgi neauginus dar jo..Tai vat del to noriu pabandyt-nes atsiliepimai ivairus smile.gif
Black Russian-bus bandymas..Nesu ragavus juodu pomidoru-tai labai knieti paragaut..

Neapsisprendus esu del "zloty ozarovski"-vienais metais auginau,bet kazkaip neuzkliuvo jie niekuo..Tai greiciausiai nesesiu..Kaip ir "Denar"-jie grazus,bet derejo nekaip,o daigai irgi kokie tai nupiepeliai uzaugo.Ir nesesiu "yellow pearshaped"-nes is gigantisku krumu po saujele pomidoriuku,kurie dar ir sutrukinet sugebedavo..
Tai vat tokie mano planai pomidoru tema.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 01, 18:28)
*GREISI* ar sėjai pomidorus, paprikas,aš galvoju dar laukti, nors iki vasario 17 g.gif

Dar nieko nesėjau,bet paprikas greit sėsiu.O va pomidorų ir agurkų gal po porą daigų,o visa kita ,tai tik kovo pradžioje ar vasario pabaigoje.Jau ne kartą įsitikinau,kad jie pralenkia senus ištysėlius daigus.
Zloty ozarovski nu man patiko,tokie kai persikiukai.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 01, 18:44)
Zloty ozarovski nu man patiko,tokie kai persikiukai.

Šiandien kaip tik tuos nusipirkau. bigsmile.gif Tikiuosi, patiks ir man.
Neradau aš tos Vilmos visoj Klaipėdoj (kur jūs ją randat? unsure.gif ) Papirkau Super sweet 100 F1
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2010 02 01, 19:06)
Neradau aš tos Vilmos visoj Klaipėdoj (kur jūs ją randat? unsure.gif ) Papirkau Super sweet 100 F1

Vilma pirkau "zalioj stotelej".. O "zloty" reiks palikt tada gal..bent keleta daigu..
Atsakyti
Sveikos merginos, jau ir aš šiandien pradėjau ieškoti sėjos kalendoriaus biggrin.gif . Pernai piršlienei buvo davę kažkas kelias sėklas vynuoginių pomidoriukų - ji man vieną daigą davė , negalvojom ,kad jie bus aukštaūgiai. Tai aš iš vieno pomidoro tiek pomidoriukų turėjau, kad ohoho. Tik šiemet kokius tris sodinčiau šiltnamio gale, nes labai išsikerojo ir aukšti buvo, bet skanumėlis. O vaikai , tai tik dėl jo ir lėkdavo į šiltnamį. Gaila, nežinau kas per rūšis buvo. Jie mažiukai, o ant kekės po 15-20 vnt. Ir labai ilgai derėjo , jau ir šalta buvo, ir šiltnamio plėvelė suplėšyta rudenį, o jų dar prisiskynėm atvažiavę. Kas tai galėtų būti per rūšis?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 02 01, 18:14)
Praeitoj temoj klauset,ar "marmandes" gausiai dera- del derejimo-sakyciau,vidutiniskai - tie pomidorai dideli, bet ju nera labai baisiai daug.. Tiesiog man labai patiko skonis ju. As net ziemai uzsisaldziau saldiklyje situ-ir su dideliu smagumu dabar droziu i visokias picas, padazus ar troskinius smile.gif

4u.gif 4u.gif
Aciu uz atsakyma. man ypatingai didelio to derejimo ner butina, bet kokius 10 pomidoru nuskint noreciau ax.gif
vakar rinkausi tarp marmande ir Heinz. pasirinkau heinz ir ko gero buvo neteisingas sprendimas doh.gif

pirma syki girdziu apie shaldytus pomidorus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2010 02 01, 19:06)

Vilma visose maximose ir Senukuose maciau ax.gif
bet ne klaipedoj ax.gif gal po poros dienu dar pasidairyk - dar tik pradejo seklas delioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 02 01, 19:14)
Vilma pirkau "zalioj stotelej"..  O "zloty" reiks palikt tada gal..bent keleta daigu..

Tai kad žiūrėjau ir ŽSt

QUOTE(Casual @ 2010 02 01, 21:59)
Vilma visose maximose ir Senukuose maciau ax.gif
bet ne klaipedoj ax.gif  gal po poros dienu dar pasidairyk - dar tik pradejo seklas delioti

Ačiū, bet ko gero šiam kartui pakaks... blush2.gif Išsitraukiau dar pernykštes sėklas, kurias turėjau, tai dabar galvoju, kur užsėti. Žadėjau šiemet išvis nesodinti, bet jau ir man turbūt priklausomybė; jau ir vaikai ta liga užsikrėtė, labai nori tame procese dalyvauti biggrin.gif
Atsakyti
sveikinu su nauja tema 4u.gif o jus greitos, per diena kiek daug prikalbejot smile.gif mano isdyge balkoninukai tai nepergeriausios bukles g.gif gal per salta jiems pas mane?keli leipsta jau, o baklazanai sugebejo net pastypt g.gif
Atsakyti
Nespeju net skaityti - jau nauja tema, kas us kai prasides siltnamio darbai biggrin.gif biggrin.gif

Ziuriu apie baltukus snekate - man jie taip patiko, galvoju gal siustis is Amerikos g.gif Tik kazin, koks ju skonis, raso, kad astraus, ryskaus skonio, kad nebutu rugstus labai g.gif
Papildyta:
http://www.amazon.co...l...amp;x=0&y=0
Atsakyti